Da preporučim jednu laganu seriju Suits - do sada emitovane 3 epizode...
![]()
Skidam i Modern Family na preporuku odavde.
Ajde mi recite zasto da gledam Breaking Bad i Carnivale? Mjesecima sam ih imao u lap topu, ali se nisam mogao nakaniti da ih odgledam.
Da preporučim jednu laganu seriju Suits - do sada emitovane 3 epizode...
![]()
Breaking Bad je jednostavno jedinstven. Priča koja samo melje i melje bez pauze i slabog momenta, i poslije tri sezone je intenzitet u stalnom porastu. Sve nagrade koje je dobila su zaslužene, a zaslužuje još.
Carnivale - jedna od najboljih produkcija ikad što se tiče kostima, scenografije, overall izgleda i atmosfere. Svi glumci su fantastični, a priča toliko ambiciozna i kompleksna da parira najvećim fantasy/SF franšizama. Elementi mistike, religije, SFa, fantasy, a sve stavljeno u impresivan istorijski kontekst. Uz to, ovo je jedna od malobrojnih serija koje djeluju kao da su osmišljene i izvedene kao cjelina od prve do zadnje epizode. Šteta što nismo vidjeli priču do kraja, ali dvije sezone se završavaju na manje-više zaokružen način, tako da itekako vrijedi gledati uprkos tome.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
gledajte danski the killing! [forbrydelsen].
serija jebe kevu koliko je dobra. neuporedivo sa tunjavim americkim rimejkom.
Ma dobra je i americka verzija, dansku cu da pogledam, kad se malo slegne. Zna li se kad je nastavak Boardwalk...?
I ja jedva cekam nastavak Braking... Neopravdano zaobilazena od strane medija, serija se prikazivala na Pink Family, valjda im nije dovoljno komercijalna, pa se ni oni nisu pretrgli da je reklamiraju.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Deadwood se isplati gledat samo zbog Al Svearengen-ovih jezickih konstrukcija
+ San Francisco cocksucka!
Ostala mi je jos samo 3. sezona za gledanje, moracu da je cijedim...
I am the one who locks.
Ja opletoh prvu sezonu Justified za 3 dana. Mnogo dobra serija.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Modern Family odlicna. Obecava dosta nakon ovih prvih nekoliko epizoda.
U poslednje vrijeme Grey's anatomy (season 6), How I met your mother i Yes, dear na Fox life...
i ponekad Ezela na In.![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Kako je mocan Office(US verzija) sto je ono.Stiv Karel FTW!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ponovo me ufati luda za serijama , i to starijim i obavezno humoristickim, iskopam nedje dvd little britain i ubijem se od dvije sezone caskom
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Iako mislim da je Maggie Q miscast, Nikita je sasvim pristojna akciona serija, koje ne odugovlaci sa radnjom.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Što? Meni je potpuno logično što su nju uzeli - seksepilna je, a u isto vrijeme stvarno pravi majstor borilačkih vještina (učila je od Jackie Chana i ne koristi kaskadere, sve što bije - sama bije). Takođe je naoko krhke građe, tako da lako prevari protivnike koji je redovno potcijene. U seriji, takođe, ne igra super-ženu, nego se redovno zezaju s tim što ona ipak ne može fizički da izvede puno toga i treba joj pomoć.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
je li realno sto cine od seranovih ovi sa rtcg-a, svaku drugu noc ubace nesto drugo, nocas pustaju neke dane borovnice, oraha ili sto vec
A kako je hebozovna ona kolumbijka iz Modern Family. Od dobrih cica iz serija moram pomenuti i JJ iz Criminal Mind. Bomboncic pravi.
omar comin' to community, biatches!
Preporučio bih vam seriju Psych, prava ljetnja serija za opuštanje i uživanje!
]Bivis i Bathed se vraćaju![/B]Obojica u međuvremenu nijesu naučila ama baš ništa o društvenoj odgovornosti i bilo kakvoj pristojnosti.Crtani junaci sa najbizarnijim smislom za humor ponovo su u akciji!
U trejleru koji najavljuje novi serijal jasno se vidi da se luckasti dvojac nije promijenio - Bivis i Bathed i dalje su nepristojni, neodgovorni i luđi nego ikada.Legendarni MTV animirani junaci Bivis i Bathed stižu ponovo na male ekrane.
Obojica u međuvremenu nijesu naučila ama baš ništa o društvenoj odgovornosti i bilo kakvoj pristojnosti, i jednako su luckasti, ako ne i luđi nego što su bili.Još se ne znaju konkretni datumi početka lansiranja novog Bivis i Bathed serijala, osim da će se ekskluzivna premijera za tržište SAD dogoditi „ove jeseni".
Ovaj animirani šou je svojevremeno kreirao Majk Džud, a dva poznata i potpuno blesava animirana karaktera su do sada obrađena u tačno 200 epizoda.
Kasnije su dobili i pravi film pod nazivom Beavis and Butt-head Do America, o njima su pravljeni stripovi i bili su tema mnogih video igara.
jedva cekam
Last edited by aLaPaCha; 23-07-11 at 19:50.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
na vase preporuke stavih da se skida: Breaking Bad, Carnivale, Deadwood i Community. nadam se da sam dobro odabrao
ps. sjecam se da sam odgledao nekoliko epizoda Carnivale-a prije 3, 4 godine. je li moguce da je neka domaca televizija imala u programu?
btw, ko planira da skine/gleda Heroes - samo prva i druga sezona, ostalo je deponija.
Odgledah prvu sezonu Boardwalk empire-a, 12 epizoda...
Jesu li jos emitovali ili se ceka druga sezona?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks