View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 409 of 942 FirstFirst ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... LastLast
Results 10,201 to 10,225 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Dida,

Ko je lopovluk opravdavao lopovlukom!? Samo sam istakao da nacin koji je izabran nije put rjesavanja problema. Kazes da u vasem savezu ima 'malverzacija' ali su 'male bebe' za nas savez. Kolike su te 'bebe'!? Vi niste imali problema oko vaseg kupa , vi nemate problema oko raspodjele sredstava, vase sudije su sve objektivni ljudi sa punim povjerenjem, vi imate idilu medju klubovima... ma sve su to djecije bolesti ako ima problema, jer ste vi 'bebe'. Doduse mnogo napredne 'bebe' nesto.

Kazes tesko je tako naci nešto 'u bilo kojem sportu i bilo kojem savezu'!? Jel' moguce da ovo tvrdis i da iza ovoga stojis? Posto si toliki cistunac, a mi smo mimo svijeta po tebi, ja sam ti predlozio da primjenis recept bestija i da se boris na isti nacin protiv 'djecijih bolesti' u svom savezu jer ako ste bebe u odnosu po vama na nase 'gigante' to je mnogo veliko. Ne znam sta te koci. Zasto to ne primjenis tamo?

Uopste ne zelim, kao sto sam vec rekao, da pricam o tim stvarima vise na ovakvom nivou, niti cu. Probao vec, vidim kako je i ovdje to tretirano. Vidio i tvoj sajt i kako si predstavio CG repku i prepoznao vec izlizanu matricu. Neka se bore oni koji su stvarno placeni a ja da trosim vrijeme po forumima oko spekulacija 'dobronamjernih' i jos da se branim jesam li placen, ovaj ili onaj i sl. slusam 'utemljene' argumente strucnjaka svih profila koje veze nemaju ni sa vaterpolom a jos manje sa istinom tipa jel se Zlokovic pobio sa Janovicima pa folira povredu, jel Ivovic nekog po Kotoru, jel Pero izbacio Gojkovica pa ovaj ceka 3 godine da prodju da zaigra za Srbiju... Pa onda price o parama sa tolikim pretjerivanjima kao da je u najmanju ruku NBA i prolaze na stotine miliona kroz vaterpolo... Ma briga me za obije interesne grupe koje se cupaju u tom savezu oko bobica. Znam samo jedno kad iskoce ti momci u bazen ja sam uz njih jer volim vaterpolo i jer ga pratim od malih nogu. Ako bi imao neke vase poglede ne bi ih ni gledao.
    ti si mi ranije napisao da bi bi bolje da ja gledam svoje stvari i nas savez i od tamo da istrjerujem malverzacije. pa sam ti reko da to nije nikakvo opravdanje. ako je nas savez pun malverzacija, zasto bi i vas moro bit. zar u nekoj arhumentaciji oko te price ne bi trebo tebi i svima bit cilj da ti je savez posten i pravedan, bez obzira kakav je hrvatski?

a inače hvs ima puno manje malverzacija nego vpscg u zadnje vrijeme. u nas nema problema o kojim pricas. niti o kupu, niti o raspodjeli sredstava, klubovi se postuju, a suci bi mogli i bolje suditi, ali opet u zadnje vrijeme su cak i bolji nego prije. zna se dogoditi da grijese ili navlace, ali ne toliko da ako si bolji za 10-15% da i ne pobjedis. zato nam recimo finale sude talijanski suci vec neko vrijeme. imaju i oni gresaka, ali manje i uglavnom nisu naklonjeniji jednoj od ekipa.

da bi primjenio metode od bestija u svojim eventualnim borbama, za početak bi trebo imat svoje bestije. a nemam ih, pa onda niti njihove metode ne mogu primjeniti. osim ako uskoro ne nađem neku navijačku ili drugu skupinu ljudi koja bi me slusala i slijedila. za pocetak me to koci.

ne znam na sto mislis da sam cg reprezentaciju predstavio po izlizanoj matrici na sajtu? to sto sam napisao da je narusena atmosfera u ekipi? vjeruj mi da to pouzadno znam, bar sto se tice zagreba i nastupa na EP-u. a inace za tvoju informaciju gojkovic ako zeli igrati za srbiju ne treba cekati 3 godine nego 1 godinu i vec moze za njih zaigrat. jedino, možda na OI ne bi mogao zaigrat jer MOO ima drugačija pravila od FINA-e i LEN-e.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mito61 View Post
    Da li se zna razlog nacina na koji su madjarski igraci proslavljali golove: pokazivanje prstom ka Sefiku? (Narocito sam primijetio Kiss-a i Madaras-a) Sto je u pitanju: neki stari nenamireni racuni ili nesto drugo?
    a biros jos i cesce s obzirom da je jedini zabio vise od jednog gola, točnije 4.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    kad igramo sledecu utakmicu, i protiv koga?
    srijeda 12:30 protiv spanije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

svasta se pise mada nista novo

ali opet mi je drago da su se pojavili novi clanovi sa dubokim analizama.

Kako smo igrali sa madjarima? Odlicno! Kako smo prosli? Solidno! Sta dalje? Vidjecemo poslije spanaca, jel ako budu igrali da dobiju punom snagom, znaci da su sigurni u sebe, a opet ako ih ovi dobiju... Ne znam.. Vidim njemci opet igraju dobro, rumuni i australija... bice zanimljivo
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    ti si mi ranije napisao da bi bi bolje da ja gledam svoje stvari i nas savez i od tamo da istrjerujem malverzacije. pa sam ti reko da to nije nikakvo opravdanje. ako je nas savez pun malverzacija, zasto bi i vas moro bit. zar u nekoj arhumentaciji oko te price ne bi trebo tebi i svima bit cilj da ti je savez posten i pravedan, bez obzira kakav je hrvatski?

a inače hvs ima puno manje malverzacija nego vpscg u zadnje vrijeme. u nas nema problema o kojim pricas. niti o kupu, niti o raspodjeli sredstava, klubovi se postuju, a suci bi mogli i bolje suditi, ali opet u zadnje vrijeme su cak i bolji nego prije. zna se dogoditi da grijese ili navlace, ali ne toliko da ako si bolji za 10-15% da i ne pobjedis. zato nam recimo finale sude talijanski suci vec neko vrijeme. imaju i oni gresaka, ali manje i uglavnom nisu naklonjeniji jednoj od ekipa.

da bi primjenio metode od bestija u svojim eventualnim borbama, za početak bi trebo imat svoje bestije. a nemam ih, pa onda niti njihove metode ne mogu primjeniti. osim ako uskoro ne nađem neku navijačku ili drugu skupinu ljudi koja bi me slusala i slijedila. za pocetak me to koci.

ne znam na sto mislis da sam cg reprezentaciju predstavio po izlizanoj matrici na sajtu? to sto sam napisao da je narusena atmosfera u ekipi? vjeruj mi da to pouzadno znam, bar sto se tice zagreba i nastupa na EP-u. a inace za tvoju informaciju gojkovic ako zeli igrati za srbiju ne treba cekati 3 godine nego 1 godinu i vec moze za njih zaigrat. jedino, možda na OI ne bi mogao zaigrat jer MOO ima drugačija pravila od FINA-e i LEN-e.
    covjece, da li ti procitas post na koji reagujes i da li procitas svoj? da li znas znacenje rijeci kontroverzan. procitaj samo prvi pasus svog posta.

dalje ima li u hvs malverzacija interesuje me taman kao ima li u vaterpolo savezu zimbabvea ali ako neko iz zimbabvea dodje da mi soli pamet pricajuci kako je njihov savez divan i krasan a nas leglo korupcije i kriminala i jos ustvrdi kako tako neceg nema nidje na bijelom saru, ni u jednom sportu, ni u jednom savezu, i to kaze mrtav ladan pored fudbalskog saveza zimbabvea, odbojkaskog saveza zimbabvea, kosarkaskog saveza zimbabvea... da ne nabrajam dalje onda tu nesto nije u redu.

dalje sudije su vam fantasticne, sude vam italijani!? nase sudije ne valjaju nista, nama sude hrvati.

lako ti je biti bestija vjeruj mi, probaj. primjeni to na svoju repku. odace ti mestri od kuzine tajnu tog recepta.

ja nisam protiv promjena. protiv neceg sta donosi bolje vec protiv kurte i murte a ovdje su se zavadili kurta i murta i to oko mizerija. podrzavam ove igrace uvijek a ovi sto im spavaju po svlacionica i u san ulaze nek su zdravo. koliko je -narusena atmosfera- vidio je svako ko je gledao tekmu protiv madjara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    covjece, da li ti procitas post na koji reagujes i da li procitas svoj? da li znas znacenje rijeci kontroverzan. procitaj samo prvi pasus svog posta.

dalje ima li u hvs malverzacija interesuje me taman kao ima li u vaterpolo savezu zimbabvea ali ako neko iz zimbabvea dodje da mi soli pamet pricajuci kako je njihov savez divan i krasan a nas leglo korupcije i kriminala i jos ustvrdi kako tako neceg nema nidje na bijelom saru, ni u jednom sportu, ni u jednom savezu, i to kaze mrtav ladan pored fudbalskog saveza zimbabvea, odbojkaskog saveza zimbabvea, kosarkaskog saveza zimbabvea... da ne nabrajam dalje onda tu nesto nije u redu.

dalje sudije su vam fantasticne, sude vam italijani!? nase sudije ne valjaju nista, nama sude hrvati.

lako ti je biti bestija vjeruj mi, probaj. primjeni to na svoju repku. odace ti mestri od kuzine tajnu tog recepta.

ja nisam protiv promjena. protiv neceg sta donosi bolje vec protiv kurte i murte a ovdje su se zavadili kurta i murta i to oko mizerija. podrzavam ove igrace uvijek a ovi sto im spavaju po svlacionica i u san ulaze nek su zdravo. koliko je -narusena atmosfera- vidio je svako ko je gledao tekmu protiv madjara.
    Sve nebuloza do nebuloze. Nego što se tiče atmosfere, ona je sad odlična. A znaš li možda kojim slučajem ko je bio kriv za narušavanje atmosfere, da nisu možda ova dvojica povrijeđenih ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rodione, očito ne pričamo istim jezikom pa se ne razumijemo. ja ti ne solim pameti niti to želim, ako se vratis na početak samo sam reko da je meni u zagrebu jasno što i zašto beštije rade.

o tome je li narušena atmosfera sam pisao u kontekstu prijašnja dva natjecanja. već i to što su se doživjela dva debakla narusava atmosferu i stvara pristisak, a pogotovo kada se još i pojedini igrači međusobno pomlate. jasno ta se atmosfera može i popravit, isto kao što se i narušila.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija-Rumunija 12:5

Tako se to radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li đe link za našu utakmicu, na posao da se gleda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ima li đe link za našu utakmicu, na posao da se gleda
    Imaš na sajt RTCG: http://www.rtcg.me/
    Klikni na njihovoj stranici na TV uživo i pokreni u Real Player (ako nemas real player ti instaliraj)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Imaš na sajt RTCG: http://www.rtcg.me/
    Klikni na njihovoj stranici na TV uživo i pokreni u Real Player (ako nemas real player ti instaliraj)
    kako da biram ocu li prvi ili drugi program?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Treba vidjet ima li neki drugi stream jer ovaj ne valja nista...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izbacio je neko neki dan u komentarima na neku vaterpolo temu na vijesti.me pa ako vas volja procackajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ništa od linka a?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Vodimo 3-1 .. dobro igraju naši..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kraj prve cetvrtine, vodimo 3:1 uz sut 3/5 (spanci 1/7). sad odbranio golman sraubu janovicu sa zvukom sirene. dobro smo krenuli.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

5-1.

Svaka cast momcima ali ova Spanija mi smrdi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Neka njih neka "smrde" kako ti rece Bitno da ih mi dobijemo... zaista igraju odlično..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Spanci igraju ocajno.
    1/6 igrac vise (jednom i dva igraca).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A da mi izgubimo ovu, onda bi ljudi pricali da nismo to kalkulisali nego smo losi i ostale gluposti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

5:2 poluvrijeme. nasi 4 gola iz igre cini mi se. ovaj zadnji vrhunski, kakva asistencija ivovica, koji je pereza u mali dzep spakovao.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Radi ovaj link2 odlicno.
    Zahvaljujem big giant head.
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Odbrana dobra,mada Spanci pogadjaju nevjerovatno mnogo stativa i precki.Samo nesto mnogo iskljucenja nam se sudi.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 409 of 942 FirstFirst ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)