ti si mi ranije napisao da bi bi bolje da ja gledam svoje stvari i nas savez i od tamo da istrjerujem malverzacije. pa sam ti reko da to nije nikakvo opravdanje. ako je nas savez pun malverzacija, zasto bi i vas moro bit. zar u nekoj arhumentaciji oko te price ne bi trebo tebi i svima bit cilj da ti je savez posten i pravedan, bez obzira kakav je hrvatski?
a inače hvs ima puno manje malverzacija nego vpscg u zadnje vrijeme. u nas nema problema o kojim pricas. niti o kupu, niti o raspodjeli sredstava, klubovi se postuju, a suci bi mogli i bolje suditi, ali opet u zadnje vrijeme su cak i bolji nego prije. zna se dogoditi da grijese ili navlace, ali ne toliko da ako si bolji za 10-15% da i ne pobjedis. zato nam recimo finale sude talijanski suci vec neko vrijeme. imaju i oni gresaka, ali manje i uglavnom nisu naklonjeniji jednoj od ekipa.
da bi primjenio metode od bestija u svojim eventualnim borbama, za početak bi trebo imat svoje bestije. a nemam ih, pa onda niti njihove metode ne mogu primjeniti. osim ako uskoro ne nađem neku navijačku ili drugu skupinu ljudi koja bi me slusala i slijedila. za pocetak me to koci.
ne znam na sto mislis da sam cg reprezentaciju predstavio po izlizanoj matrici na sajtu? to sto sam napisao da je narusena atmosfera u ekipi? vjeruj mi da to pouzadno znam, bar sto se tice zagreba i nastupa na EP-u. a inace za tvoju informaciju gojkovic ako zeli igrati za srbiju ne treba cekati 3 godine nego 1 godinu i vec moze za njih zaigrat. jedino, možda na OI ne bi mogao zaigrat jer MOO ima drugačija pravila od FINA-e i LEN-e.
vaterpolski portal - www.dance.hr
svasta se pisemada nista novo
ali opet mi je drago da su se pojavili novi clanovi sa dubokim analizama.
Kako smo igrali sa madjarima? Odlicno! Kako smo prosli? Solidno! Sta dalje? Vidjecemo poslije spanaca, jel ako budu igrali da dobiju punom snagom, znaci da su sigurni u sebe, a opet ako ih ovi dobiju... Ne znam.. Vidim njemci opet igraju dobro, rumuni i australija... bice zanimljivo![]()
Please alowe me to introduce myself.......
covjece, da li ti procitas post na koji reagujes i da li procitas svoj? da li znas znacenje rijeci kontroverzan. procitaj samo prvi pasus svog posta.
dalje ima li u hvs malverzacija interesuje me taman kao ima li u vaterpolo savezu zimbabvea ali ako neko iz zimbabvea dodje da mi soli pamet pricajuci kako je njihov savez divan i krasan a nas leglo korupcije i kriminala i jos ustvrdi kako tako neceg nema nidje na bijelom saru, ni u jednom sportu, ni u jednom savezu, i to kaze mrtav ladan pored fudbalskog saveza zimbabvea, odbojkaskog saveza zimbabvea, kosarkaskog saveza zimbabvea... da ne nabrajam dalje onda tu nesto nije u redu.
dalje sudije su vam fantasticne, sude vam italijani!? nase sudije ne valjaju nista, nama sude hrvati.
lako ti je biti bestija vjeruj mi, probaj. primjeni to na svoju repku. odace ti mestri od kuzine tajnu tog recepta.
ja nisam protiv promjena. protiv neceg sta donosi bolje vec protiv kurte i murte a ovdje su se zavadili kurta i murta i to oko mizerija. podrzavam ove igrace uvijek a ovi sto im spavaju po svlacionica i u san ulaze nek su zdravo. koliko je -narusena atmosfera- vidio je svako ko je gledao tekmu protiv madjara.
rodione, očito ne pričamo istim jezikom pa se ne razumijemo. ja ti ne solim pameti niti to želim, ako se vratis na početak samo sam reko da je meni u zagrebu jasno što i zašto beštije rade.
o tome je li narušena atmosfera sam pisao u kontekstu prijašnja dva natjecanja. već i to što su se doživjela dva debakla narusava atmosferu i stvara pristisak, a pogotovo kada se još i pojedini igrači međusobno pomlate. jasno ta se atmosfera može i popravit, isto kao što se i narušila.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Srbija-Rumunija 12:5
Tako se to radi...
Ima li đe link za našu utakmicu, na posao da se gleda![]()
Imaš na sajt RTCG: http://www.rtcg.me/
Klikni na njihovoj stranici na TV uživo i pokreni u Real Player (ako nemas real player ti instaliraj)![]()
Treba vidjet ima li neki drugi stream jer ovaj ne valja nista...
izbacio je neko neki dan u komentarima na neku vaterpolo temu na vijesti.me pa ako vas volja procackajte...
Ništa od linka a?
Vodimo 3-1 .. dobro igraju naši..
kraj prve cetvrtine, vodimo 3:1 uz sut 3/5 (spanci 1/7). sad odbranio golman sraubu janovicu sa zvukom sirene. dobro smo krenuli.
<--- leuk
5-1.
Svaka cast momcima ali ova Spanija mi smrdi.
Neka njih neka "smrde" kako ti receBitno da ih mi dobijemo... zaista igraju odlično..
Spanci igraju ocajno.
1/6 igrac vise (jednom i dva igraca).
A da mi izgubimo ovu, onda bi ljudi pricali da nismo to kalkulisali nego smo losi i ostale gluposti!
5:2 poluvrijeme. nasi 4 gola iz igre cini mi se. ovaj zadnji vrhunski, kakva asistencija ivovica, koji je pereza u mali dzep spakovao.
<--- leuk
Radi ovaj link2 odlicno.
Zahvaljujem big giant head.
Postojaće Crna Gora...
Odbrana dobra,mada Spanci pogadjaju nevjerovatno mnogo stativa i precki.Samo nesto mnogo iskljucenja nam se sudi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks