Imam iskustva sa Djukom, i njega ti ne preporucujem, nikako.
TAKUMI
Djuka ti je na St. Airport.
Ali AFAIK, to nije finalna cijena.
TAKUMI
Ja mislim da ta cijena ide gore, to je aukcija...
TAKUMI
Ne ide, to je fiksna cijena. Ne znam njemački pa treba provjerit pod kojim uslovima šalje ovamo.
Mene je na Colta punio prije par mjeseci. Ok je koliko vidim. Hladnjak nije vadio al pretpostavljam da i to može odradit na zahtjev.
je li samo dopuni freon ili provjeri sve ostalo? i koliko para?
P.S. gdje se moze provjeriti je li auto regularno?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
meni je bilo potrebno samo dopuniti freon, ali on mi radio osnovni servis klime (freon, ulje, filtar, hladnjak) i plus nesto oko el instalacija = 40e
Who let the dogs out
filter, hladnjak?
mjenjao ti filter klime? sta sa hladnjakom? je li cistio onu posudicu kako se zvase sad se ne mogu sjetiti?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
mijenjao filter, a hladnjak oprao kompresorom sto znam, nisam ga gledao non stop, ne znam za posudicu
bitno je da mi klima sada fercera kako treba![]()
Who let the dogs out
tamo gledas malo lijevo, desno, ceses se, potrudi se da se preznojis, trepci 150 puta u minut... i za dz ce ti provjerit
Njak Njak Njak
Ja mislim da ovi serviseri ili ti majstori za klime u zagoric ubjedljivo najskuplji na teritoriji grada Podgorice a ne vidim da su nesto bolji od ostalih
Neka pljaacka kad moze, neka daju po 50 eura za freon
samo punjenje freona je 30e, e sad izgleda da im se moze, a da li su pljackasi ili ne to ne znamo kad nema nidje jeftinije
Who let the dogs out
a dobro sta je tu je , oni su zlatno ima ih koji samo pune freonom po 40-50e ... mada kad se vec to radi greota je neodradit full servis klime imash garanciju i miran si par godina
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sto je servis klime, osim punjenje freonom i ciscenje hladnjaka (sto ja inace radim svaki put kad perem auto)?
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks