Originally Posted by
gaul
Ima puno bogova koji kontrolišu grom,bitna razlika. Tačnije munju, grom bi bila akustični dio, a za to je zadužen drekavac.
Tvrdnja na osnovu opservacije ponašanje životinje na prirodnu pojavu. Nije teško shvatiti ako se malo potrudiš.
Pošto si sada finansijski stabilnija, potroši koji euro na knjige. Nadoknadi propušteno. Obogati svoje znanje, minimum par stotina za početak.
Druže to što pričaš je presmiješno. Ti znaš da si prisustvovao prvom gromu tvoje mačke? Kako znaš? Evo opservacije mog psa koji ima dva mjeseca. Kad se prvi put vozio liftom tresao se kao prut. A bogami i još par puta. Više ne.Nego grom je samo jedna od stvari, uzmi za primjer tripove indijanaca nekad i afričkih plemena danas. Ti i ja znamo da su u pitanju psihoaktivne supstance i da te kako već navedoh u pitanju trip. Za cijelo pleme je to nešto uzvišeno. Paranormalno ne postoji i to je fakat. Postoji samo neobjašnjeno. Sve što se dešava u univerzumu je normalno, jer je dio njega. E sad nešto od toga je pozitivno nešto negativno, nešto nam je znano nešto neznano. A što se mene i knjiga tiče, evo vidjecu da poslušam tvoj savjet i kupim knjigu, jer ove do sad što imam služe kao dekor, kupovala sam ih po principu metar plavih, pola metra crvenih.
I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.
Oh, my god it was so good....
Bookmarks