Ljudi, gubimo ga. Ima li ko da mu pomogne?!
Mada mi je sad jasnije zasto Ticic igra (osim zbog srodstva sa adminstratorom, potpredsjednikom, predsjednikom i savjetnikom). Vjerovatno su se dogovorili 2007. da igra do 2013.
Release Yourself
Last edited by PERPER; 11-07-11 at 15:06.
World Championships Men 2011
Which team will win?
Serbia 2.50
Croatia 3.20
Hungary 7.00
Italy 8.00
Montenegro 15.00
Spain 15.00
USA 50.00
Australia 80.00
Germany 100.00
Romania 150.00
Canada 200.00
Brazil 400.00
China 400.00
Japan 400.00
Kazakhstan 500.00
South Africa 500.00
Forum puca od euforije i entuzijazma prije Svjetskog prvenstva. :-?
Izgleda da je savez uspio da odalji od reprezentacije malo veci broj ljudi nego grupicu Bestija (kako oni kazu, krivce za sve lose sto se desava u CG vaterpolu).
Release Yourself
opet si pogrijesio...bestije su svojim komentarima otjerale vjerne ljubitelje repke i vaterpola sa foruma...
a moguce je i da je jedan broj istih tih ljubitelja za svoj posao tokom sezone i lobiranje u korist saveza nagradjen putovanjem u shanghai pa sad nemaju kad da pisu...mozda se jave sa tribina...
ja ovdje vise ne komentarisem nista , jer od bestija i njihove mrznje se i ne moze nista kometarisati. sto god da se kaze pozitivno oni imaju ironicne komentare ili su spremni za svadju u stilu ti si covjek iz saveza.
evo im ovaj forum pa nek se medju sobom raspravljaju i pljuju po reprezentaciji i savezu, i onako nista nisu pozitivno rekli o njoj poodavno.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Znaci osim sto zbog njih nema rezultata, idu igraci iz Crne Gore, sve je neregularno, sad su krive i sto su otjerale ljubitelje vaterpola sa foruma. Pa ta mala grupa ljudi, izgleda ima neke opasne moci. Ja bi s njima odma' u opoziciju... toliko su mocni, da bi se DPS zabrinuo a Sveto Marovic prekinuo cutanje.
Nego, sto je sa reprezentacijom? Kako idu pripreme? Je li zdrav jedini centar?
Release Yourself
http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=42&news=186671
evo sta se radi u repki...priprema se teren za jos jedan neuspjeh...ne znam kako ovo vama djeluje al meni lici samo na to...oslabljeni jesu al mislim da bi glavom bar sebe trebali da stave medju 4 prve repke...al ne, oni opet guraju 6 ekipa isprted sebe...
e pa rekoh u zagreb i u firencu da ce biti 5-8 i bilo je a mislim da ce i sada biti isto...cak mislim da ce i grupu proci kao 3....
nadam mse da grijesim al vidjet cemo uskoro...
Vjeko Paskovic potpisao sa Posillipom.
Release Yourself
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kad bi dali bestijama da vode repku oni bi donijeli tri medalje sa jedne olimpijade.
Uz Crnu Goru vazda protiv Crne Gore nikad!
Novajlija, ko je protiv CG. Beštije su protiv krađe, nepravde, podmetanja, laži, prevara, nerada, nemara, neznanja...... Kad sve ove epitete sabereš dobiješ samo jedno - VPSCG. A kad to svatiš ti i tebi slični (mada bi to bila senzacija), neke stvari će se promijenit i vaterpolo će se vratit tamo đe je bio, na evropski vrh, do tada, dok ti izjednačavaš P€ i savez sa državom, ne da ćemo ostat ovđe đe smo sad, nego ćemo još niže.
Last edited by PERPER; 15-07-11 at 21:41.
Da. Vidio i uvjerio se kako to izgleda i razocarao se iako su mi bestije bile jedna od milijih navijackih grupa. Znam da ce te rec da sam ovaj ili onaj da sam placen potplacen i sl. vec i to prosao u konverzaciji sa vama kada argumenti ponestanu tako da me jednostavno mrzi opet iz pocetka trositi istu pricu. Ja kada igra repka navijam za CG i ostalo me ne zanima postoji vrijeme i nacin kada se protestuje i nemam za kog drugog osim za CG kao neki da navijam.
Šta si vidio ? Ako imalo pratiš sportsku scenu u CG, ispadaš smiješan kad kažeš da su Beštije protiv CG. I zabolje me jesi li plaćen ili nisi, a da si neobaviješten to se vidi. Kad si ti to razgovarao sa nama i koje si to argumente ti izložio. Beštije ovu priču pričaju evo 10 godina i više, samo što sad imamo još veće argumente nego tada.
Last edited by PERPER; 15-07-11 at 22:06.
PERPER, nisi ga shvatio najbolje...
Za sve postoji vrijeme i mjesto... Nije vrijeme da se prica o tome pred SP, kada se 80% gradjana CG sjeti da se u CG igra vaterpolo... To sigurno nije momenat!
Dobro bi bilo da pricate o tome npr. poslije SP-a... Ili prije pocetka takmicarske sezone.. Ili mozda pred polusezonu... Prije Kupa... Prije F4 JL... Ili prije priprema... Ali ne nikako pred pocetak SP-a!
Originally Posted by Nk-001
stvarno mi je glupo bit neki advokat beštija, ali gledajući dosta utakmica i crne gore i primorca u kotoru nikad nisam vidio da su beštije bile kontra crne gore i kao države i kao reprezentacije. zanimljivo je da to što se skandiralo i prozivalo neke pojednice za određene malverzacije i lopovluke u radu saveza i na uštb primorca da se to izjedančava s time da su beštije kontra crne gore. ja sam mislio da je vrijeme diktatura prošlo, jer se samo u takvim sustavima može pojedinac izjednačit sa državom ili reprezentacijom države.
inače sam čuo da postoje neki drugi gradovi u cg u kojima ima dosta veći postotak onih kojima je jedna druga reprezentacija draža.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Tako je. Ja sam stav o selektoru jasno iskakao na pollu, ali ne mogu se oteti utisku da se na ovom topicu često samo čeka neuspjeh reprezentacije. Ne sumnjam ni najmanje u privrženost tih ljudi reprezentaciji, ali se protest o 1000 stvari koje ne valjaju u našem vaterpolu ispoljava u pogrešno vrijeme i na pogrešan način. Čak sam pročitao kako je neko rekao "ako nijesi uz nas onda si protiv nas". Takva crno-bijela slika me ćera da ovaj topic zaobilazim. Shvatam ogorčenost, ali mislim da se izgubila mjera u svemu ovome. Previše negativne energije ne može dobra donijeti nikome.
Dick Laurent is dead!
Perper@
Sa vama je nemoguce ne razgovarati. Svuda vas ima. Na svakoj mogucoj internet adresi, na gotovo svakoj utakmici. To je toliko izvakana prica na kojoj nijeste dobili neke pretjerane simpatije. Pricate je jos od prije Malage. Nema potrebe da je ponavljamo. Neka bude da sam neobavijesten. Mozda i dobijete satisfakciju u ponedjeljak za novu rundu price.
Vidi, kad godinama trpiš svakojake stvari, i sve se nešto ustručavaš, aj neću sad, sad igra ovaj, aj neću sad sad će nova država, aj neću sad ovo, aj neću sad ono, a sve vrijeme znaš kako cijeli sistem funkcioniše, i kad vidiš da sve to prolazi neprimijećeno od javnosti, medija, kad se sve svodi na jadikovke pojedinaca, misliš li da je vrijeme da se odlučno kaže e ne može više. I kad se to kaže, da se više ne bira ni vrijeme ni mjesto, jer gadu treba reć gade, lopovu lopove. A vjeruj mi jedini razlog svega ovoga je da vaterpolo bude ono što je bio. Nepobitna je činjenica da čitav sistem funkcioniše na magli, lažima, podmetanjima, krađi, itd. a sve za korist nekoliko vaterpolo nepismenih baksuza, koji sebe poistovjećuju sa državom.
Mi nastavljamo s istom pričom i istom jačinom, bez obzira sviđa li se to kome ili ne i ubijeđen sam da ćemo izgurat svoje i da će neke stvari isplivat na viđelo. Ko je s nama s nama je, ko nije biće![]()
Dobro je da nas ima i biće nas još više, sviđalo se to tebi ili ne. I baš me zabolje oćemo li imat tvoje simpatije ili ne, rekoh gore, mi nećemo prestat da pričamo, vi nastavite s vašom pričom i na kraju ćemo viđet ko će što ponijet. Ova priča, ne da je potrebno da se priča, nego ćemo vam dušu s njom uzet, sviđalo vam se to ili ne. A to lažno moralisanje ostavi za druge teme, dobro se zna da su Beštije đe je Crna Gora, mnogo prije od svih ovih koje ti zdušno podržavaš, počev od zimzelenog P€ pa sve redom ČITAJ - SVI redom imenom i prezimenom koji "uspješno" vode naš vaterpolo izuzevši, Vičeviće i Popovića
Ovo sto ti emitujes nije nikakva borba za bolje vec gola pizma koja ne donosi nista. Nece vas biti vise vec ce biti ljudi sve manje zainteresovani za vaterpolo. Kakvu energiju emitujete shvatam o cemu pricaju igraci kada dodju u PG i zasto vole ovdje da treniraju. Kad neko nesto rusi taj ima vizuju kako da sagradi nesto novo i bolje. Vi samo zelite da srusite i da ne bude niceg zbog vasih lokalnih trvenja koje ostatak CG ne interesuje tako da bi vasa ''pobjeda'' znacila kraj i to je razlog zasto ljudi podrzavaju Porobica i zbog cega zele da ostane do Londona. Dusu ne uzimate meni, nama vec kompletnoj igri a tu ste i vi na gubitku. Koliko ste jasni pitaj bilo kog van KO jel mu jasno zasto se vi bunite pa se zamisli nad odgovorima.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks