kada ima dima vjerovatno i vatra gori nedje , jel?
tako obicno biva.
Posto se vuku razne paralele povucimo jos jednu. Partizan - Kotor-Recco
Ovo ne vucem zato sto mislim da je poredjenje na mjestu, vec zbog poente

Dakle ovdje se vec mjesecima mozemo nacitavati sa hvalospjevima o kotorskoj waterpolo skoli i tom nepresusnom generatoru waterpolista. Tom generatoru kojem su odlucili da stanu za vrat pomahnitali novsko-budvansko-kotorsko-podgoricki lobi, kojem je sve crveno pred ocima kada se pomene ime kotora , i koji nece ni pred cim prezati samo da bi unistili taj biser crnogorskog i svjetskog sporta, a zarad visih i licnih interesa, citaj ljetovanja i tome slicno.
na drugoj strani imamo isto to, rasadnik talenata, najtrofejniji klub u istoriji waterpola, i tome slicno.
na trecoj strani najbogatiji klub na svjetu.
ja se pitam sledece :
zasto npr se ne udruze svi klubovi u srbji da uniste partizan jer ih on sve siluje sve ove godine, niko ne moze sastaviti krstenu ekipu a ne sto drugo?? Napominjem da partizan ima svoje ljude u savezu koji stite njegove interese, nesto sto ljudi iz kotora koji su u savezu ne rade za svoj klub.
Zasto se svi talijani ne uhvate u kolo i skoce za vrat reccu, pokopaju ga i imaju opet onu zanimljivu i najjavu na svjetu talijansku ligu?
Moj odogovor i poenta: Kada izbacite nesposobne iz uprave svog kluba poneki ce vam se problem mislim i rjesiti. A ovako, mozete samo da kukate
nad vasom tuznom sudbinom. Ako ste toliko dobri, najbolji, onda bi po defaultu morali i da imate sve najbojle sto vam drustvo pruza. Zasto to kotor nema, zato sto mu je uprava nesposobna i zato sto je propustila sve moguce vozove koje je mogla da propusti. Od netrepeljivosti prema svojim sadasnjim, bivsim i buducim vaterpolstima, preko nepostovanja sudija, delegata, i sluzbenih lica, saveza , ovo sa sportske strane, pa onda sa poslovne , nesposobnosti po n ti put uprave da odabere prave saradnike na poslovnom planu a ne neke predskednike bez prebijene u dzepu, da nadje sponzore i sl...
I sada mi treba da slusamo beskonacnu kuknjavu .. Ljudi nije vama niko kriv ako sve vidite kroz neku teoriju zavjere, iskreno mozda tu i ima ponesto tacno, nego prestanite da kukate i placete i okrenite list.
Jer i onaj transparent kaze : nije vazno jer imamo zlato iz malage!
Imate i vi titulu prvaka evrope i svaka cast na tome!
Ali znate li vi koja je godina ? 2011 !!!
Bookmarks