Rudar je jedina nasa ekipa koja je odigrala koliko toliko (za 45min) - da lici nesto na fudbal .. Al eto vuce neki maler ove nase ekipe pa gube iz jedine prilike koju je napravila Austrija .. NEMA SRECE !
tuga kako nam je zalosna liga i kako je zalostna ova velika austrija, oce li ikad nas narod ukapirat da su to timovi jaki samo po kladionicama a da isprave igraju leovci i nekakvi stankovici kojima je od sad trebalo dat makar dva komada
Rudar je jedina nasa ekipa koja je odigrala koliko toliko (za 45min) - da lici nesto na fudbal .. Al eto vuce neki maler ove nase ekipe pa gube iz jedine prilike koju je napravila Austrija .. NEMA SRECE !
BISOGNA VINCERE !
jaooo ovi komentatori na ORF se sprdaju s nama, mada imaju i pravo... vele da je stadion rusevina, a da se ima para za caddy koji dolazi kada se igrac povrijedi a ne za stadion XD
jedini tim koji je rudar dobio je bila velesila iz san marina prosle godine... i jos neke stvari
no dok fudbalerima nebude fudbal na 1. mjestu, nema sto da trazimo u evropi... nismo nista bolji od san marina dje su fudbaleri i prodavaci, smecari,...
ovaj Rudar da je imao danas dobrog desnog beka i spica dobio bi utakmicu.Mada odbrane CG timova ima jos masu da rade do nekog ozbiljnijeg nivoa.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
prvo nek rade na kondiciju, jer ovi nasi nisu navikli 45 minuta da trce, a kamoli 90 minuta... u 2. poluvrijeme nisu 5 puta presli polovinu no se branili i odmorili
Fulham protiv Crusaders-a večeras!
Startuju: Schwarzer; Baird, Hangeland, Hughes, Briggs; Frei, Etuhu, Murphy, Duff; Johnson, Zamora
Klupa: Stockdale, Kelly, Senderos, Halliche, Sidwell, Riise, Donegan
llanelli e sto je ovo ljudi moji![]()
ahahahahahha
makse covjece kakvih rezultata danas
Ispanuce po ovim rezultatima nasih timova svih ovih godina,da se najbolji fudbal igrao prije 5 sezona,e propalo se,i onaj zetin nastup mi sad izgleda vise kao zaostavstina iz savezne lige nego neki uspjeh cg lige.
Pogledajte rezultate okolo, Zeljo dobio Serif, Sarajevo napravilo odlican rezultat u Svedskoj.
Varazdin takodje, Split pobijedio u goste.
Vosa dobila Vaduz u Svajcarsku, jedino sto je taj Rad kiksao.
Sinoc ste vidjeli Partizan i Dinamo.
A mi raspadi raspali, crnji ne mozemo bit no sto jesmo.
PIH!
upravo tako...
da se ja pitam ugasio bi nasu ligu da se uopste ne igra fudbal ovdje, za reprezentaciju igraju svejedno igraci koji su nam u inostranstvo, jedino da ostavimo i da ulazemo u mladje generacije petljice, pionire, kadete, a nasu "prvu i drugu ligu" baciti u korpu za smece, urraaaaa godinu dana ko ce uzeti sampionat ko ce kup ovo ono dize se frka neka , sad kad TREBA da se dokazu na evro sceni "namjestaju" i nema ni f od fudbala niti bilo kakvog uzivanja u tome, po meni najbolje da se ukine nasa liga, nemora postojati uopste...crnogorska liga remowe/delete
Genk ,al na muci se poznaju junaci![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Imamo odje da pozovemo sjediše Uefe i zatražimo da se naš predstavnik vrati u 1 kolo kvalifikacija jer je to jedini način da se nacija malo obraduje!!!
deuscroix
Hm... zanimljivo ljeto u Hrvatskoj.
Hajduk - Stouk
RNK Split - Fulam
i jos prijateljska utakmica Hajduk - Barcelona
Zalomilo se Splićanima. Dobar žrijeb za Fulam. Do tad će vjerovatno imat cijeli tim na raspolaganju + Risea iz Rome će registrovat, tako da ne bi trebalo da ima previše problema oko prolaska.
U današnji dan Hajduk - Barsa.
Ljepotani,aj izmislite neki link za Mogren,casti vi.
2.minut sansa za Mogren 1 na 1 sa golmanom promasuje,sledeci napad kakav gol glupi primaju,bomba ali glupo su ga primili.
Nema leba pratit naše timove..
kako vojvodina ispade, vrljavu im majku jeb*m
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks