Računar Intel Pentium II valjda na 400-500mhz ima i ram i neki HD u njega, grafička + video kartica i štoštajoš unutra ne znam... Treba ga valjda reinstalirati al nekome za sevap može bit dobar...
Trebalo bi ga preuzet u naredna 2 dana
Last edited by MikyNK; 10-07-11 at 19:04.
I'm, I think I'm a special one..
http://www.youtube.com/watch?v=p0NlR...eature=related
Poklonio sam auto bratu od tetke. PG
170. Poklanjam skripte i ponesto od dokumentacije za prvu godinu fakulteta ETF, smjer Studije primjenjenog racunarstva
Uzimam ja ako si u podgorici!!!!
171. Poklanja ruter D-link g684t samo ponekad se wireless signal gubi ostalo sve radi.
VW BEETLE
171. Uzimam. Jesi u PG?
Ako su novi, jeste razmišljali da poklonite domu u Bijeloj? Ili nekoj drugoj instituciji.
Nijesu novi, kupljeni 2003. godine. Nijesu baš za poklanjanje Domu u Bijeloj (polovni i bez računara - ne vjerujem da im trebaju); a što se drugih institucija tiče - nemam neku ideju ...![]()
Važi Markez, imaš PM. Valjda se snađemo za prevoz.![]()
@Djoks: Jesu li svi poklonjeni?
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
172. poklanja 5 dnevnika za citanje za 7 razred osnovne skole i 3 knjige iz matematike za 4 razred gimnazije..
Poklanjam i ugalj za nargilu momku koji je otvorio thread ali ja ga ne mogu naci..Mojoj vutri ugalj ne treba gori kao luda:P![]()
Last edited by PrijekiLijek; 01-08-11 at 17:22.
I ja sam zainteresovan za jedan monitor i racunar bilo kakav trebao bi mi za jednu porodicu koja je u teskoj materijalnoj situaciji,pa da im se kolko tolko ucini,dosao bih za to nije problem.
Da se pomogne porodici u teskoj materijalnoj situaciji tako sto cemo im poklonit racunar i povecat racun za struju?
Njak Njak Njak
za takav slučaj imam ja jedan, stari, ali radi.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks