http://flamurtarichannel.com/popup1.html
evo buducnost fljamutari
http://flamurtarichannel.com/popup1.html
evo buducnost fljamutari
Eo institucija Buducnost vec gubi 1 0 . Svaka im cast koliko je reprezentacija podgila rjting nasem fudbalu, ovi nasi amaterski timovi ce da ga pusste skroz. i konacno da imamo ametersku ligu da se ne zanosimo svake godine da cemo proci koje kolo.....
sto cine albanci i nasi, kakve namjestaljke, prelazi
jos da damo jedan gol i tu smo, kvit![]()
Who let the dogs out
sta je ovo?!?! zeta 2:0
buducnost ipak nije imala srece, mozda zeta bude imala
da 2:0 je, jos 10ak minuta do kraja
Who let the dogs out
Eto taj veliki Fljarmutari koji kuci ima samo pobjede.Jaci oni od nas,jaci pajser moj,toliko o sasi petrovicu koji nas je izbacio iz evrope i cicmil isto.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
iz jedan u dva![]()
Neko će sjutra imat 30 puta više para za ljekove nego što je imao juče, trebaće mu.
Onda smo i prvu prodali. 6 i po je bila dvojka,a tek iz 2 u 2 isss mozete mislit.
Ljudi koji u to vjeruju bi sad trebalo da skoce na Mugosu,zar ne?
Jok, trebali su to prije da urade.
A mogli su i Albanci da namjestu.To makar nije problem. Štaviše njima je to lakše bilo odradit.
Ja i dalje tvrdim da smo bolja ekipa od ovih Albanaca i da smo imali ijednog normalnog trenera ove bi ispratili lagano.
Kakav je onaj Burzo majstor vazda bio.
Fulham samo 0:0 protiv Runavika. baš loše... Morali su dat makar jedan vala!
Ljudi ne sprdajte te se. punili smo dzepove s ovom klasikom.
Svako je barem po 5 eura ispostovao prelaz 1-2
U Olimp je bila blokirana. pizde...
Steta sto ne ubacih vise...
Koliko li je Mugi tek ubacio...
Sledeca namjestaljka je utakmica Vlaznije, blagovremeno cete biti obavjesteni... Mislim da ce im ovo biti zadnja utakmica u evrokupovima njima i svim albanskim predstavnicima...
Svi znate koliko sam protiv Mugoše kad je u pitanju FK Budućnost, ali govoriti za njega da je namještao ove mečeve je toliko prećerano da je smiješno i raspravljati o tome. To mi liči na klasično crno-bijelo gledanje slike svojstveno ovom narodu. Crno-bijelo bez sivoga đe su likovi ili potpuni pozitivci ili potpuni negativci i ovi prvi nemaju ni jednu negativnu a drugi ni jednu pozitvnu osobinu. E takve ljude nećete viđet osim u lošim filmovima.
Evo golova sam meča
Dick Laurent is dead!
Cicmil,takav amater da je to strasno.Tacno je zaspa ka Miha iz najboljih dana.
Kakva akcija i kakva zavrsnica kod prvog gola Boskovica.
Pomislio bi čovjek da Albanac drži Budućnost ali ako se sjetimo Polonije dje takodje nisu stvorili ni jednu šansu u prvoj utakmici 0:2 a u revanšu dobili 0:1 očigledno je u pitanju neka intresna grupa a čisto sumnjam da Uefa želi da klubove na izdisaju kažnjava jer su oni sami kažnjeni...Biće bolje...
deuscroix
Sto znam,tako kad se gleda moze se svasta pomislit.I protiv Bakua smo vodili na poluvrijeme tamo pa oni preokrenuse na 2-1,samo niko tad ne rece da je namjesteno iz 2-1.
Ljudi zar je moguće da niko ne komentariše drugi gol Budućnosti koji je bio fenomanalan.Da je ovo izvela Barselona sada bi trubili 10 dana o tome ali pošto je Budućnost iz Podgorice član crnogorske lige niko da ne pomene.
Znači 2 brza dupla pasa na nekoliko metara u šesnaestercu zatim izvanredan dribling i nevjerovatno precizan šut.
Da je sreće da ovi naši i uprava potencira i forsira ovaj gol i da se i UEFA zainteresuje pa da ga stavi među najljepše golove ove godine koji su postignuti iz fenomenalnih akcija.
Svaka čast!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks