Oni nas toliko VOLE (bez zezanja i ironije) da još uvijek pričaju o nama, brinu naše brige, sjekiraju se. Još nas ne prežališe! Stvarno, nemam ništa protiv toga!
Oni nas toliko VOLE (bez zezanja i ironije) da još uvijek pričaju o nama, brinu naše brige, sjekiraju se. Još nas ne prežališe! Stvarno, nemam ništa protiv toga!
bice nekad bolje![]()
evo ako nas ovaj vignjevic ne spasi nece niko
mozda nam bude 13 broj srecan broj
![]()
a dako i njima brate vise dodje u glavuprocitah da dovodi valjda sa sobom onog adzica u odbranu i u napad ivicu jovanovica,to ne zvuci ni malo lose
![]()
Kad bi stopere igrali Djikanovic Adzic ja bih bio zadovoljan,a nije me lako zadovoljiti vjerujte mi![]()
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Samo bih jedano zapažanje podijelio sa vama pa će onda možda jasnije biti dje se sad nalazi Budućnost a dje je nekad bila i jedinu pravi komentar povodom debakla je dao novinar na tv 777 komentarišući izjavu bivšeg trenera kako su ga neki ljudi spopadali da nikakav alibi nije potreban i zbilja je tako!!!Npr. moje komšije su jedan perod bili:
- Bato Perović je bio nastavnik fizičkog vaspitanja i kao osoba je svoje časove uglavnom bazirao na kolektivnim igrama (fudbal,košarka,rukomet) i zbilja se trudio da to bude regularna igra u tom uzrastu je na neki način izveo na sportski put izmedju ostalih i Dejana Savićevića&Žarka Paspalja a koga danas izvode nastavnici ili možda klub nema nikakvu komunikaciju po tom pitanju
- Vanja Popović je medju prvim (iako je čak Predrag Mijatović igrao za Budućnost) koji je tražio tačno milion maraka da iz Budućnosti predje u Valjadolid i na kraju je napravio transfer i mislim bio u Briž na pozajmicu a danas bi taj transfer bio u okvirima 3 miliona eura
Zbilja je tužno kako danas neki ljudi koji imaju želju da budu svestrane osobe poput Leonarda da Vinčija samo guraju u Budućnost u popast ali što bude više zakona koji regulišu upravljanje nekim klubom to će i klub biti bolji i možda više ne bude izjava da pekari kroje tim nego ukoliko žele samo sponzorišu a sportski radnici rade i snose odgovornost
Last edited by night_silence; 03-07-11 at 09:33.
deuscroix
Kad igra Buducnost i da se nece ovi nasi usudit da prenose mozda,zna li ko?
Ja pod goricom necu krocit kod je Mugi tu. Ovo je sramota sto se cini. ne znamo mi mnoge stvari.
Evo sad čujem neku priču kako je Vignjević trebao da preuzme Budućnost i kako ga je gradonačelnik zvao i pričao o velikim planovima...to sad na 777 čuh...a što bi to promijenilo zna li ko???Zbog čega gradonačenik posle mnogo godina upravljanja klubom misli da bi baš Vignjević bio neki posebni znak da će se u klub ulagati više tj. da se klub neće dalje uništavat???Zbog čega Radulović nije neko rješenje kad su po rezultatima sličnih karijera jer nisu uradili ništa značajno???Svašta...
deuscroix
Mugi kralju.
Kako misli klub da ista napravi kad nije doveden trener kog je klub zelio nego alternativa.Takva ce nam i sezona bit.
Oće li ovo da skrešu plate manekenimaVignjević nije krio da je razgovarao - i to sa Miomirom Mugošom lično.
"On mi je u kratkim crtama predstavio kako bi Budućnost trebala da izgleda, što mi se jako dopalo, ali nije bilo priče o novcu. Pričalo se samo o tome da Budućnost više nije sposobna da nudi novca koliko je prije davala, a detalje smo ostavili kada se vidimo. Dakle, sve naše priče bile su na temu bolje Budućnosti", istakao je Vignjević..
ne trosite snagu i zivce pricajuci o jednom propalom projektu...propalom klubu sa propalom upravom i samo prosjecnim igracima.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Hahahaha,prosječni igrači igraju zadnje kolo kvalifikacija za Uefa Ligu ili samu ligu,ovi ne mogu ni pretkvalifikacije. Čak im je i Kup CG previše.
je li moguce da ovi glibovi sa rtcg prenose samo zetu nocas???
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
neki lajv strim?
ajde ako ko bude imao nesto za buducnost da se gleda,neka stavi link ovdje da gledamo....
a dje muku da gledate...bolje je da se ne gleda![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
jaoooo sto je losa Jagiellonia... osim jedne sanse u 2 minutu kada su iz kornera sutirali u precku, ni sut nisu imali, a primili 2 od nekog kazastanskog tima u 1. 45 minuta
od nasih jedino Seratlic igra... Pejovic i Kascelan ni na klupi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks