Right on the money :-)
Right on the money :-)
(nečitko)
pa u tome je problem shto ja nikad ne "kupujem" telefone.... ni ovaj ne bi uzeo da nije bio 10000dukata
rootovao ga sa superoneclick-om, i instalirao "app2sd enabler" sad je bombon....
zna li ko neki sajt za aplikacije za android besplatne skroz? znam da ima neka fora ko sa torrentima za comp, al ne mogu da se sjetim imena..
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
market.android.com
hvala, a zna li neko koja je fora da se promijeni tema u launcher pro na xperia x8, posto sam je rutovao na 2.2.1?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Telefon bre! More!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
da, samo promijeni potpis u "Šteta što je Android, sad bi ga kupio!" :lolblue:
(nečitko)
Kakav kralj "kad rotirate browser, ima mali zaostatak" kao da je spor, a on u stvari potpuno reformatira stranicu za 1024 po širini, ne okreće samo sliku. :P
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ne smeta meni android, smeta mi što se svi hvale sa njim a imaju jeftinoplastične polu-nus-proizvodne kanturine poput galaksi, zte, x8 na ***** ih nosam, alcatel 905 i sl...
Samo sam 1 post (slovima: jedan) vidio da se neko pohvalio sa Milestonom (mislim neko ga je kupio), što je ubjedljivo najbolja Android kupovina na našem tržištu što se tiče malo skupljih telefona...
Mislim na dvojku, dobar je ali kada bi htio da ga kupim novog ne bih da više od 220 eura...
Izvinjavam se, 180 eura
dhd je kombinacija metala i gorilla glassa, a kao dodatnu zastitu imam i ovo http://www.case-mate.com/HTC-Desire-...Tough-Case.asp
tako da mi milestone ne nabija komplexe po pitanju izdrzljivostiA ni po bilo cemu drugom
![]()
(nečitko)
ko je ovaj sfu, ko njemu dozvoljava da pise odje ? ; p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja se samo nadam da se shalish ... a i nikako nebih poredio galaxy sa ZTE i Alkatelom ...
ne znam jesi li koristio galaxy ali ako nisi uzmi malo da ga koristish pa javi odje utiske ...
Milestone je odlican telefon ali je pegla ... vjeruj mi pricali smo o tome josh prije ... veliki broj korisnika nece da nosi peglu sa sobom i josh dva rumuna da je nose a ti si manjina kojoj velicina i tezina aparata ne smeta ...i Milestone ima i dobrih i losih strana ... lose su sto se posle dan odmah sva oguli na ivice , sto joj je tastatura pretvrda i nikakva(svako zivi se na ovo zali) , i sto se pozadina ljusti kao dobar dan ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Last edited by RiddicK; 04-07-11 at 10:55.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
kenneth posteno me nasmija![]()
Pa nije, zbilja, eto malecni Android za 200e... Što mu fali? Ništa, ima sve, Android...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks