Page 394 of 1170 FirstFirst ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... LastLast
Results 9,826 to 9,850 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja sam vec krenuo.

Sent via Nokia super telephone.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ti pjeske jel? Moraces brzim hodom onda...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Aj ti ne sjekiraj se nego iskoci pa idemo zajedno. Tu sam za pet minuta.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Sacekat ces me da se istusiram... Mozda se i obrijem. Nije svaki dan Noletov docek, tu u komsiluku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čujem da je Šofrancu pozlilo poslije pobjede Đokovića. Zna li ko je li to istina?????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Aj taman ja da cupnem malo trave iz Njegosevog parka, da ga pitamo valja li to cemu.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Ovdje je bitno ovo "trenutno". Najbolji teniseri su oni sa najvise GS titula.
    Zar ne osvaja Grand Slam isto onaj koji je trenutno najbolji?
    To je ona vječita priča "Je li bolji Borg ili Federer? Nastase ili Wilander?" koja nema veze ni sa čim jer je nemoguće porediti ljude iz dva vremena.
    S druge strane, da se osvoji klasik kao što je Wimbledon treba biti bolji od svih, i zato se pamte te stvari. Ko ih ima više će se sagledati na krajevima karijera.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Mozda se i obrijem.
    Vala bi moga'. I na vazduh malo, da te sunce vidi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Nadal nije mogao iz zamke Moračanina.

Đe je Ćipur da kaže kako Crna Gora već deset godina čeka na svog drugog prvaka Vimbldona, nakon Ivaniševića?
    Last edited by [kinetic]; 03-07-11 at 20:05.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    Ocekujem laganu pobjedu od 3:0 ili najvise 3:1
    Ipak je ovo veliki turnir dje veliki pisu istoriju.
    Djokovic neka poslije nize pobjede po onim sporednim turnirima...

Vamos Rafa!

Jedan od,kako su mi smijesni ovi komentari prije meca.
    Reko ajde da vidim sto su svi pisali..

Svaka Cast Nole.... No1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj kad su se strasti napokon smirile da pokusham da kazhem neshto o mechu, da dam neki osvrt.

Za pochetak, to da je najbolji teniser ove godine Novak Djokovic, to nije dolazilo u pitanje i prije Wimbledona. To je pokazao rezultatima u polusezoni, na svim podlogama osim trave, osvojenim grand slamom i polufinalem drugog. Da je ispao u prvom ili drugom kolu na Wimbledonu, tu bi se pojavile neke sumnje, medjutim njegov prolazak do 1/4 finala(to je dovoljno) je dokazao da je sumarno, najbolji. Samo se odredjenim defektima sistema bodovanja mozhe pripisati chinjenica da je do prvog mjesta na listi doshao tek prije 2 dana.

Danas su izashle na vidjelo dvije stvari-Novak je vec stekao zrelost da dobija turnire, i to najvece, chak i kad nije u punoj formi, to je jedna stvar, i Rafael Nadal jednostavno nema lijek za igru Djokovica na bilo kojoj podlozi-to je druga stvar. Shto se tiche samog mecha, Novak je prikazao nevjerovatnu igru u drugom setu, a u prvom je takodje bio na visokom nivou. Drugi set Novaka Djokovica(i pored 2-3 nekarakteristicne greshke protivnika) danas protiv Nadala je mozhda bio i najbolji performans od strane jednog igraca ove sezone. Rezultat je samo to potvrdio. Prvi set je, iako Novak po kvalitetu igre nije bio kao u drugom, donio odlicnu borbu, jer su obojica bili dobri i izjednaceni. Treci set je pokazao trenutno i jedinu manu Novaka-da u kljucnim momentima, kada treba da dotuce protivnika, dobija sam sebe. Nadal je odigrao rutinski, Novaka nije bilo nidje, i to je bilo to. Cetvrti set je samo bio interesantan do brejka Novaka-tu je Nadalu i konacno mislim bilo jasno da jednostavno ne mozhe nishta.Jeste on vratio break(opet zahvaljujuci greshkama Djokovica i sreci u poslednjem poenu),ali je frustracija zbog nemogucnosti da uspije bila jaca od njega, pa je igrao ocajno. Djokovic je normalnom, pametnom laganom igrom lagano doshao do drugog breaka i do mecha. Djokovic je postigao vrhunac svoje ofanzivne baseline igre, i Nadal sa counterpunch pristupom, ogromnim spinovima kod forehanda i teznjom da shto vishe produzhi poene jednostavno nema shta da trazhi protiv takve igre. To je stil koji mu najmanje lezhi, i morace da mijenja taj stil ukoliko misli da pobijedi Novaka na ovom nivou.

Kad se to sve sabere, shta reci sem svaka chast chovjeku koji je osvojio 2/3 grand slama, koji je osvojio sve turnire ove godine, sem jednog u kojem je ispao u 1/2 finalu, koji je imao samo jedan poraz ove godine, i to od najboljeg tenisera svih vremena, i koji doskorashnjeg broja jedan dobija 5 puta u 5 mecheva. Treba skinuti kapu igri, zalaganju, radu, snazi licnosti i uspjesima Novaka Djokovica. Ne uraditi to, bez obzira za koga navijamo, ne bi bilo ni objektivno, ni poshteno, ni sportski, ni ljudski,na kraju krajeva. Stoga, Novache, svaka chast, ostvario si najveci uspjeh u zhivotu, svrstao si se u red sa najvecima,i zasluzhio si!

Kad sam ovo rekao, da analiziram malo i druge igrace i buduce turnire. Opet ponavljam, a posle ovog mecha se to samo dodatno vidi i potvrdjuje-trenutno jedini chovjek koji mozhe da konkurishe Novaku Djokovicu zove se Roger Federer. Jeste, Novak je ove godine konstantniji i igrom i rezultatom, stoga i bolji. Tu nema price. Medjutim, Fed ga je od 5 duela poslednjih pobijedio 2 puta, a izgubio 3(uporedite to sa 5:0 protiv Nadala i rezultatima drugih tenisera). Kada Fed igra na svom najboljem nivou(chitaj, kad prvi servis radi kako treba), njegova igra nikako ne lezhi Novaku, jer ga tjera u defanzivu, a to Novaku nikako ne odgovara, i pored izvanrednih atletskih sposobnosti. Ne kazhem da bi Fedex dobio danasnjeg Novaka(shtavishe, danasnji Fed ne bi danasnjem Novaku iz drugog seta mogao nishta), ali tvrdim da bi mech Federera i Djokovica, na bilo kojoj podlozi, bio mnogo neizvjesniji od ovog koji smo danas gledali. A poslednji njihovi mechevi(osim onog na AO) su to i pokazali, bez obzira ko je dobijao. Stoga ce i Fedex, a ne Rafa, biti najveci konkurent Djokovicu na US Openu. Pogotovo shto sam gotovo siguran(naravno, ne mogu biti potpuno, to su toliko veliki igraci da nikad ne mozhesh biti potpuno siguran, ali prilicno), da Fedex sa nivoom igre sa Wimbledona i RG-a mozhe da pobijedi Rafu sa njegovim nivoom igre NA TVRDOJ PODLOZI(na shljaci teshko). Naravno, sve to pod uslovom da Fedex ne dozvoli kiks sebi prije 1/2 finala i finala. Tako sledeci turniri, a pogotovo US open, ce pokazati gdje je ko, i koliko ko mozhe parirati Djokovicu(vidjecemo i Mareja, kome je US open turnir gdje mu najbolje ide). Moja prognoza, je, vec sada, finale Fedex-Novak i 5 setova. Vidjecemo hoce li biti tachna. Naravno, za to vrijeme ce Rafa raditi na usavrshavanju-nemojte misliti da je to nemoguce, pogledajte samo kako je skinuo Fedexa na Wimbledonu, budite sigurni da vec od nocas pocinje iznova da trazhi recept za igru Novaka.

I samo za kraj jedna stvar. Zamolio bih moderatore i admine, da sve tipove(a najvishe je Djokovicevih navijacha, chast razumnim izuzecima koje je uzhivanje chitati tipa Jakuze ili Getawaya, ne naljutite se ako preskochih josh koga) koji koriste izraze "majmun", "shpanski ciganin", "shvajcarska djevojcica", i ostale pogrdne gluposti,kao i one koje mrze/vole Novaka iskljucivo iz politickih razloga pa to ovdje propagiraju, banuju i to na duzhi period. Samo cu im reci jedno-chitava njegova pojava, licnost, ponashanje na terenu i van njega mi daju za pravo da bez uvijanja kazhem da se sam Novak Djokovic takvih navijacha GNUSHA I GROZI. To jest, kad chuje za takve. Ja ovdje uvijek izbjegavam da pricam o licnim osobinama tenisera, ali ovdje sam stopostotno siguran da sam u pravu. Bash stopostotno. I josh jednom, svaka chast Novaku Djokovicu.
    Last edited by Recordare88; 03-07-11 at 20:20.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Uljepša mi Novak Đoković dan jer sam se spremio na najgore tj. pobjedu Nadala . Bio sam blijed kao krpa dok sam gledao. Apsolutno zasluženo. Ma više od toga. Svaka čast. Da pohvalim In Televiziju što je Jaćimović prenosio jer stvarno gledati finale Wimbledona na mute i pored toga šte me sluh Bogu hvala dobro služi apsolutno kvari ugođaj. Prijatno sam se iznenadio kad sam čuo Jaćimovićev glas jer stvarno za "zakukuljeno stvorenje" nijesam imao živaca.

Sad bih nešto pitao Jakuzu a molio bih Nadalove fanove da ne čitaju jer ja nijesam od đečurlije koja provocira. Ovo je interno:
    Bi li dao 100 eura prije meča da vidiš onu frustraciju Tonya Nadala poslije one neiznuđene greške?
    Hoćeš li gledat Sporting večeras? Prošli put je poslije Rima bila priča da je Đoković dobio Nadala "koji ipak nije top". Prije toga na Masters Cupu je Federer dobio VELIKOG Nadala. Da vidimo što će izmislit noćas.
    Dick Laurent is dead!

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

U koliko pocinje Sporting nocas? Bice jako, jako interesantno chuti velikog mislioca.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Jaćimoviću su malo bježali suglasnici... jer je nešto "kompezovao", a nešto je bilo "indentično" danas.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    U koliko pocinje Sporting nocas? Bice jako, jako interesantno chuti velikog mislioca.
    U 21:50. Opet kažem da ne bih da provociram Nadalove navijače, ali ovoga komentatora koji sa toliko zlobe i nepoštovanja prema nešpanskim teniserima iznosi samo one podatke koji idu u prilog njegovom mezimcu a druge ili prećutkuje ili minimizira želim da čujem poslije ovoga. Vala da je sa sred Madrida mnogo je.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Aj kad su se strasti napokon smirile da pokusham da kazhem neshto o mechu, da dam neki osvrt.

Za pochetak, to da je najbolji teniser ove godine Novak Djokovic, to nije dolazilo u pitanje i prije Wimbledona. To je pokazao rezultatima u polusezoni, na svim podlogama osim trave, osvojenim grand slamom i polufinalem drugog. Da je ispao u prvom ili drugom kolu na Wimbledonu, tu bi se pojavile neke sumnje, medjutim njegov prolazak do 1/4 finala(to je dovoljno) je dokazao da je sumarno, najbolji. Samo se odredjenim defektima sistema bodovanja mozhe pripisati chinjenica da je do prvog mjesta na listi doshao tek prije 2 dana.

Danas su izashle na vidjelo dvije stvari-Novak je vec stekao zrelost da dobija turnire, i to najvece, chak i kad nije u punoj formi, to je jedna stvar, i Rafael Nadal jednostavno nema lijek za igru Djokovica na bilo kojoj podlozi-to je druga stvar. Shto se tiche samog mecha, Novak je prikazao nevjerovatnu igru u drugom setu, a u prvom je takodje bio na visokom nivou. Drugi set Novaka Djokovica(i pored 2-3 nekarakteristicne greshke protivnika) danas protiv Nadala je mozhda bio i najbolji performans od strane jednog igraca ove sezone. Rezultat je samo to potvrdio. Prvi set je, iako Novak po kvalitetu igre nije bio kao u drugom, donio odlicnu borbu, jer su obojica bili dobri i izjednaceni. Treci set je pokazao trenutno i jedinu manu Novaka-da u kljucnim momentima, kada treba da dotuce protivnika, dobija sam sebe. Nadal je odigrao rutinski, Novaka nije bilo nidje, i to je bilo to. Cetvrti set je samo bio interesantan do brejka Novaka-tu je Nadalu i konacno mislim bilo jasno da jednostavno ne mozhe nishta.Jeste on vratio break(opet zahvaljujuci greshkama Djokovica i sreci u poslednjem poenu),ali je frustracija zbog nemogucnosti da uspije bila jaca od njega, pa je igrao ocajno. Djokovic je normalnom, pametnom laganom igrom lagano doshao do drugog breaka i do mecha. Djokovic je postigao vrhunac svoje ofanzivne baseline igre, i Nadal sa counterpunch pristupom, ogromnim spinovima kod forehanda i teznjom da shto vishe produzhi poene jednostavno nema shta da trazhi protiv takve igre. To je stil koji mu najmanje lezhi, i morace da mijenja taj stil ukoliko misli da pobijedi Novaka na ovom nivou.

Kad se to sve sabere, shta reci sem svaka chast chovjeku koji je osvojio 2/3 grand slama, koji je osvojio sve turnire ove godine, sem jednog u kojem je ispao u 1/2 finalu, koji je imao samo jedan poraz ove godine, i to od najboljeg tenisera svih vremena, i koji doskorashnjeg broja jedan dobija 5 puta u 5 mecheva. Treba skinuti kapu igri, zalaganju, radu, snazi licnosti i uspjesima Novaka Djokovica. Ne uraditi to, bez obzira za koga navijamo, ne bi bilo ni objektivno, ni poshteno, ni sportski, ni ljudski,na kraju krajeva. Stoga, Novache, svaka chast, ostvario si najveci uspjeh u zhivotu, svrstao si se u red sa najvecima,i zasluzhio si!

Kad sam ovo rekao, da analiziram malo i druge igrace i buduce turnire. Opet ponavljam, a posle ovog mecha se to samo dodatno vidi i potvrdjuje-trenutno jedini chovjek koji mozhe da konkurishe Novaku Djokovicu zove se Roger Federer. Jeste, Novak je ove godine konstantniji i igrom i rezultatom, stoga i bolji. Tu nema price. Medjutim, Fed ga je od 5 duela poslednjih pobijedio 2 puta, a izgubio 3(uporedite to sa 5:0 protiv Nadala i rezultatima drugih tenisera). Kada Fed igra na svom najboljem nivou(chitaj, kad prvi servis radi kako treba), njegova igra nikako ne lezhi Novaku, jer ga tjera u defanzivu, a to Novaku nikako ne odgovara, i pored izvanrednih atletskih sposobnosti. Ne kazhem da bi Fedex dobio danasnjeg Novaka(shtavishe, danasnji Fed ne bi danasnjem Novaku iz drugog seta mogao nishta), ali tvrdim da bi mech Federera i Djokovica, na bilo kojoj podlozi, bio mnogo neizvjesniji od ovog koji smo danas gledali. A poslednji njihovi mechevi(osim onog na AO) su to i pokazali, bez obzira ko je dobijao. Stoga ce i Fedex, a ne Rafa, biti najveci konkurent Djokovicu na US Openu. Pogotovo shto sam gotovo siguran(naravno, ne mogu biti potpuno, to su toliko veliki igraci da nikad ne mozhesh biti potpuno siguran, ali prilicno), da Fedex sa nivoom igre sa Wimbledona i RG-a mozhe da pobijedi Rafu sa njegovim nivoom igre NA TVRDOJ PODLOZI(na shljaci teshko). Naravno, sve to pod uslovom da Fedex ne dozvoli kiks sebi prije 1/2 finala i finala. Tako sledeci turniri, a pogotovo US open, ce pokazati gdje je ko, i koliko ko mozhe parirati Djokovicu(vidjecemo i Mareja, kome je US open turnir gdje mu najbolje ide). Moja prognoza, je, vec sada, finale Fedex-Novak i 5 setova. Vidjecemo hoce li biti tachna. Naravno, za to vrijeme ce Rafa raditi na usavrshavanju-nemojte misliti da je to nemoguce, pogledajte samo kako je skinuo Fedexa na Wimbledonu, budite sigurni da vec od nocas pocinje iznova da trazhi recept za igru Novaka.

I samo za kraj jedna stvar. Zamolio bih moderatore i admine, da sve tipove(a najvishe je Djokovicevih navijacha, chast razumnim izuzecima koje je uzhivanje chitati tipa Jakuze ili Getawaya, ne naljutite se ako preskochih josh koga) koji koriste izraze "majmun", "shpanski ciganin", "shvajcarska djevojcica", i ostale pogrdne gluposti,kao i one koje mrze/vole Novaka iskljucivo iz politickih razloga pa to ovdje propagiraju, banuju i to na duzhi period. Samo cu im reci jedno-chitava njegova pojava, licnost, ponashanje na terenu i van njega mi daju za pravo da bez uvijanja kazhem da se sam Novak Djokovic takvih navijacha GNUSHA I GROZI. To jest, kad chuje za takve. Ja ovdje uvijek izbjegavam da pricam o licnim osobinama tenisera, ali ovdje sam stopostotno siguran da sam u pravu. Bash stopostotno. I josh jednom, svaka chast Novaku Djokovicu.
    Znaš li da je greota išta reći poslije ovog posta? Bravo! Evo da ne bude da samo potvrđujem pošto ti ne mogu još dati reputaciju, pošto si pomenuo US Open samo da još dodam i Del Potra kao đavolski dobrog igrača za tvrdu podlogu jer kad je ovako odigrao na travi koja mu nikako ali nikako ne leži znači da se potpuno vratio. Mada on nikad nije dobio Đokovića tako da mu dosta zavisi od dijela žrijeba u kom će biti.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Znaš li da je greota išta reći poslije ovog posta? Bravo! Evo da ne bude da samo potvrđujem pošto ti ne mogu još dati reputaciju, pošto si pomenuo US Open samo da još dodam i Del Potra kao đavolski dobrog igrača za tvrdu podlogu jer kad je ovako odigrao na travi koja mu nikako ali nikako ne leži znači da se potpuno vratio. Mada on nikad nije dobio Đokovića tako da mu dosta zavisi od dijela žrijeba u kom će biti.
    Hvala,hvala Prosto zaboravih Delpa, veoma je tacno to shto si rekao, shtavishe, mislim da Delpo na tvrdoj podlozi ima igru koja najmanje odgovara svima iz velike trojke. Mozhe daleko,do samog kraja chak,ali vidjecemo kako ce stajati i sa povredom, to je kod njega konstantni strah i problem koji ga sputava.
    Last edited by Recordare88; 03-07-11 at 20:47.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja iskreno... imam mali problem sa spanskim sportistima lately. Zasto? Zato sto su zadnjih par godina vrlo dominantni u najpopularnijim sportovima, ili makar onima koje pratim - fudbalska reprezentacija, Barca, kosarkaska reprezentacija, opet Barca, pa Barca u rukometu, pa Nadal, pa Alonso u jednom periodu, pa Contador... Postaje malo iritantno, uz sav respekt uspjesima. Jos je Nadal zaista u svemu tome najvise podnosljiv - jer momak zaista, zaista djeluje kao veoma skroman i bez trine arogancije, pravi drug-sportista. Nekako mi je utisak o zadnjih Novakovih pola godine - da je napravio pravu stvar upravo lako primjetljivom odlukom, da prije svega uchi od Nadala, i da ga tuche njegovim oruzjima, takticki, mentalno, ritmom u poenu, svakako.

Sto se Nadalovih navijaca tice... tu me zaista ne interesuje, neka navija ko god hoce za koga god hoce... ali mi je nekako krivo, jer znam dosta mojih Niksicana, koji su danas navijali za Nadala, a ne za momka koji je porijeklom iz naseg grada. Krivo mi je, ne iz nekog politickog ili nacionalnog ili bilo kog motiva - nego zato sto se svi, ja prvi, ponekad treba da pogledamo u ogledalo. U gradu dje 90% mladih ljudi koji prate tenis za koga kog navijali - ni ne zna dje je prelijepo Novakovo Jasenovo Polje sa najljepsim pogledom na njihov grad - a znaju koliko puta Rafa tapne lopticu prije poena, da sve sto radi u zivotu radi desnom rukom samo tenis igra lijevom, da mu je cura ta i ta a stric taj i taj... Nekako su nam se interesovanja svima pomjerila u jednom smjeru, koji vise govori o nama samima nego o tome koliko je neko veliki sportista.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Kad sam ovo rekao, da analiziram malo i druge igrace i buduce turnire. Opet ponavljam, a posle ovog mecha se to samo dodatno vidi i potvrdjuje-trenutno jedini chovjek koji mozhe da konkurishe Novaku Djokovicu zove se Roger Federer. Jeste, Novak je ove godine konstantniji i igrom i rezultatom, stoga i bolji. Tu nema price. Medjutim, Fed ga je od 5 duela poslednjih pobijedio 2 puta, a izgubio 3(uporedite to sa 5:0 protiv Nadala i rezultatima drugih tenisera). Kada Fed igra na svom najboljem nivou(chitaj, kad prvi servis radi kako treba), njegova igra nikako ne lezhi Novaku, jer ga tjera u defanzivu, a to Novaku nikako ne odgovara, i pored izvanrednih atletskih sposobnosti.
    Upravo to je ključno: Fed je protiv Novaka na RG izvukao bukvalno niotkud vanzemaljsku igru koja se od njega nije gledala već nekoliko godina. Pitanje je da li će to moći da ponovi. Šteta je što možda nikad nećemo gledati TOP Feda i TOP Novaka, jer bi to bio nenormalan meč za sva vremena.

Thanks Thanks Given 
    9,165
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Svala chast Djokovicu,nema shto,prebit najjacheg 5 puta zaredom...svaka chast !!!
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li moguce da ovaj Shofranac ovoliko veze nema? Prica lik da je tenis uznapredovao jer bi na Wimbiju prije 10 godina treci-cetvrti danasnji udarac Novaka ili Rafe bio winner, a sad to nije slucaj, pa to automatski znachi da se bolje igra...Lik izgleda ne kapira ono shto je jedno 5 miliona strucnjaka i ljubitelja tenisa do sad shvatilo-podloga je sporija i odskoci loptica su veci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Recordare svaka ti cast !

Malo je ljudi koji ovako objektivnu mogu da sagledaju stvar.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Je li moguce da ovaj Shofranac ovoliko veze nema? Prica lik da je tenis uznapredovao jer bi na Wimbiju prije 10 godina treci-cetvrti danasnji udarac Novaka ili Rafe bio winner, a sad to nije slucaj, pa to automatski znachi da se bolje igra...Lik izgleda ne kapira ono shto je jedno 5 miliona strucnjaka i ljubitelja tenisa do sad shvatilo-podloga je sporija i odskoci loptica su veci...
    Hahahaha. Preduhitrio si me. Ali na kraju krajeva što očekivat od čovjeka koji je za Dimitrova rekao da koristi slajs sa previše spina
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amnesiac i Recordare vi ka' da ne znate kako Sofro mlati.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

@Amnesiac
    Nesto te Sofro "razocarao" ... Ali najjace je kako se i on zacudio sto je tako los sistem bodovanja LOL
    Mislim, mogu razumjeti neupucene, ali sportski novinar... sad kao Novak je sad prvi, da bi naredne godine "morao" pasti... zasto bi padao?! Pa ko ga sprecava da osvaja sve zivo i bude ponovo prvi?! Ko ga sprecava da osvoji vecinu turnira?! Ako nNadal osvoji sve zivo naredne godine, preteci ce Novaka, ali to ce znaciti da je boli u tom trenutku... Mislim, dako vise prestane to cudjenje nacinom bodovanja. Sto, da ne treba "istorija" da se prati?! Ili nek' svi pocinju od nule, pa na turnirima nek ucestvuje po 15000 tenisera
    ps. Vezano za one 100 eura... Ja mislim da sam taman u tim trenucima uplatio da vidim razocaranog Tonija, i docekao to

Page 394 of 1170 FirstFirst ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)