A Novak ovo radi kad je Nadal na vrhuncu, a Fed blizu. To je moja poenta. Svako se nosi sa trenutnim igračima, tako da nije grijeh reći da je neko bolji, iako neko drugi ima ne znam kakvu karijeru. Nekad je i Nadal imao "samo" tri Grand Slama i tek se popeo na prvo mjesto prvi put.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Vidi se Nadalu da voli Real, 0:5 ove godine od Đokovića.![]()
Ljudi moji, kakve veze ima koliko je neko imao osvojenih turnira i kakva mu je karijera bila, kad mu dodje neko i izmlati ga 5 puta za redom? Bi li neko u njegovoj kozi imao obraza da kaze "ja sam najbolji"? A kaaako ne..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pazi OVO je ključna stvar, po mome. Nadaj igra BRILJANTNO. Na ovom nivou igre ne može da ga pobijedi apsolutno niko... sem ponekad Fed, i sad Đoković. Nije u pitanju Nadalov pad, on igra kao ludak. Samo je prvi put jedinstvena situacija, s kojom mislim i on da ne zna baš kako da se nosi, gdje je neko BOLJI. Nadal i dalje trči i stiže bolje od ikoga... sem Novaka. Nadal i dalje neprikosnoveno dobija duge razmjene... sem protiv Novaka. I tako dalje, itd.
Kako samo gleda onaj trofej..
Trans.
Mit.
Nole, vidimo se sutra.
daleko od toga da je nadal sad na vrhuncu, a djokovic jeste...
nadam se da se makar oko ovoga slazemo?
Djokovic je nadigrao ovoga i bolji je teniser trenutno. Potpuno zasluzeno, cisto i lijepo.
Svaka cast Djokovicu dobri.
Tu es mon héro!
E'o se vratih s jedne svadbe, na kojoj sam nazalost morao biti... I domacin izadje u susret te rece konobarima da upali TV... jes da sam s vremena na vrijeme morao cerat ljude da igraju na druga mjesta, ali na kraju je veliki dio zavrsio uz TV... Bilder je izgledao kao da mu je power na nekom minimumu. Kao u video igricama. Steta sto sam imao samo 30-ak evra inicijalnog kapitala, pa zaradio samo 600, jer ko zna u koji bi mi novac donio novi Ironman tenisa...
ps. Onaj Nadal bi mogao malo da skala sa onim dvominutnim pauzama izmedju poena... masa puta je odservirao as nakon sto se "guzio" cijelu vjecnost...
Uhuhuh... ja nijesam bas u stanju sad nesto smisleno da kazemAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Just to slip the skin...
Koliko hejtera na forum.![]()
Ne, nego ozbiljno... I mene interesuje. Da nam preneses neke utiske, a od nas pozdrave.
Momak ce da vidi sjutra Novaka na docheku, shto vam je...![]()
Just to slip the skin...
djokovic je trenutno najbolji teniser na svijetu. igrao je najbolji tenis ove godine i zasluzeno je tu dje je.
Ovdje je bitno ovo "trenutno". Najbolji teniseri su oni sa najvise GS titula.
Djokovic je odradio odlican posao...ali znate kako kazu sportisti:
Znate sto je najteze uraditi u sportu? Ostvariti uspjeh.
A znate li sto je teze od toga? Ponoviti ga.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja bih ako može da mu se ponese jedno slatko od dunja u moje ime
gdje nam je koleginica @montenegrina ?
mora da tuguje za 5 uzastopnim porazom u 4 mjeseca od noletaal ovaj poraz sigurno BOLI hehehe
Vamos Tamos !
Sa sedam godina covjek je rekao da ce biti broj 1 i da mu je najveca zelja da osvoji Vimbldon.
Ej kako je to lijepo, kad ti se zivotni san ispuni covjece!
"Postavi sebi jedan cilj i hodi k njemu." -Sveto Pismo.
idemo dalje ZURKAAAAAA!!!!!
Иначе кренуло се са слављем у аутомобилима.
Хехе, супер је што се људи веселе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovaće u ponedeljak u Beograd, a svečani doček biće organizovan od 20 sati na platou ispred gradske Skupštine.
Ocemo li da se pokupimo sa foruma?? Mozda je zdravije biciklima da podjemo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks