Page 383 of 1170 FirstFirst ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... LastLast
Results 9,551 to 9,575 of 29226

Thread: Tenis

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tako je, Nole! Zrelost je odlucila, kad nije islo... Sad se nadamo Tsongi, nije daleko stvarno...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad ce fedex da se digne iz mrtvih!!! ajmo doktore!
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Dobi Đoković mučio se ali je dobio ali mali Tomić strašan talenat sigurno igrač za prvih pet u bližoj budućnosti.Vidim da se Federer muči protiv Conge igra se peti set
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    5,115
    Thanks Thanks Received 
    9,227
    Thanked in
    4,466 Posts

ajmooo čungaaaa! :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a je l moguce da sve ubaca conga... a jbt daj promasi servis jbm ti...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Pa Roger je u ovom mecu samo zahvaljujuci servisu. Ili mislis da je drugacije? Ko iole nesto zna o tenisu znao je da RF moze ovo dobiti samo s mukom, a da je Tsonga kojim slucajem dobio prvi set, istresao bi ga iz gaca... tsonga je covjek koji igra dva bh, svaki servis mu je 200 km>, igra kao Boris Beker na travi... I ima mnogo vise meceva na travi, ove sezone, odd RF. A i mladji je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, ali tsonga je igrac momenta, nema i nikad nije imao konstantnost velikih sampiona... ako mu je momenat igra sve i svasta, ali psihicki je jako slab, i ovo je samo fedexova greska shto nije priveo treci set kraju kad ga je imao slomljenog...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

ja sam najavljivao preokret i nakon 2:0 za RF. Tsongina nekonstantnost je toliko minorna, da samo dodje do izrazaja u TB. Tokom igre je sa svakim pata - pata. I na kraju krajeva, ono sto je prikazivao na Kvinsu je igra sampiona. Pa neka je osvojio Marej.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ne kazem ja svaka cast tsongi za igru, mozda najbolju u karijeri uz aussie open do finala protiv djokovica. ali opet je do fedexa, ipak je on mnogo veci igrac od ovoga shto prikazuje. a tsongi kad se da prilika, isto kao zivotinja sa nenormalnim instiktom... ima jos jedan gejm sanse, vidjecemo sta ce bit...

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Conga nije nekonstantan on je samo sklon povredama, da nije toga imao bi on vec GS sigurno. Conga igra kao set ipo protiv Nadala na Kvinsu kada tako igra nezaustavljiv je ! Roger ako ispadne, ispao je od boljeg trenutno, tako je kako je !

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Chunga-lunga majstorrrreeeeeeee! Bye-bye Roger, dogodine moze titula medju veteranima!
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    5,115
    Thanks Thanks Received 
    9,227
    Thanked in
    4,466 Posts

toooooooooooooooo čuuungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Federer je pričao pred ovaj turnir da mu je Nadal jedina konkurencija. Počeo je sve više da se razmeće izjavama, uprkos tome što ima sve manje pokrića za takve nadobudne stavove.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka cast momku, nevjerovatna prirodna snaga, potkovana izuzetnom tehnikom... zao mi je fedexa, ali ovo nije pravi on, on meceve 2 0 je uvijek zavrsavao, gledaj ga sad, ni trzaj velikog sampiona, ni priprjetio nije... pomalo je tuzno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li moguce, da je Fed ovoliki baxuz, dodje ovom komichnom liku neshto u glavu da odigra tri najbolja seta u zhivotu i to je to...Pih. Mjesto da gledamo mech godine na travi, gledacemo Djokovica kako dobija ovoga u tri seta(mislim da ce osvojiti maximum 9 gemova tsonga),jer lik odigra jedan ovakav mech u 2 mjeseca, a ostale ochajno. I josh ono kreveljenje na kraju mecha, uzhas.

A najjaci su mi navijaci Djokovica koji ovo slave. Raduju se tudjim neuspjesima. No shvatam ih negdje-treba josh doooooooosta da se stigne 16 GSova i 6 Wimbija.
    Last edited by Recordare88; 29-06-11 at 16:34.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Prvo polufinale rijeseno: Conga - Djokovic, koliko sam osjecao da bi novak mogao imat komplikovan mec, moram priznati da mi je ovo sto je conga napravio totalno iznenadjenje, da ne pricam jos poslije 2:0...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ja sam Novakov navijač i uopšte se ne radujem ovom Federerovom porazu, iako mi je mrzan Federer. I nikako se ne slažem da će Novak očistiti Congu u 3 seta, bojim se da će Conga njega, jer ovo što je prikazao na 2 od 5 mečeva koje je odigrao nikako mu ne ide u prilog. Ovakvom igrom ako bude igrao, neka preda Congi, prije nego što 0:3 od njega izgubi.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Je li moguce, da je Fed ovoliki baxuz, dodje ovom komichnom liku neshto u glavu da odigra tri najbolja seta u zhivotu i to je to...Pih. Mjesto da gledamo mech godine na travi, gledacemo Djokovica kako dobija ovoga u tri seta(mislim da ce osvojiti maximum 9 gemova tsonga),jer lik odigra jedan ovakav mech u 2 mjeseca, a ostale ochajno. I josh ono kreveljenje na kraju mecha, uzhas.

A najjaci su mi navijaci Djokovica koji ovo slave. Raduju se tudjim neuspjesima. No shvatam ih negdje-treba josh doooooooosta da se stigne 16 GSova i 6 Wimbija.
    igrao je odlicno ali ipak imao je on mnogo ovakvih Svaka cast Congi.
    Federer se dosta slabo kretao, ali opet nije mogao da stisne da vrati brejk, imao je posljednja dva servis gema Conge sanse ali je sve promasio, idemo dalje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Besmrtni monah View Post
    Evo ja sam Novakov navijač i uopšte se ne radujem ovom Federerovom porazu, iako mi je mrzan Federer. I nikako se ne slažem da će Novak očistiti Congu u 3 seta, bojim se da će Conga njega, jer ovo što je prikazao na 2 od 5 mečeva koje je odigrao nikako mu ne ide u prilog. Ovakvom igrom ako bude igrao, neka preda Congi, prije nego što 0:3 od njega izgubi.
    Mislio sam na ove postove iznad mojeg.

Kakvi crni Tsonga, vjeruj ti meni da ce njega Novak da odere samo tako. Njemu je dunulo da danas odigra i to je to...I vidim pominje se Queens-tamo je trava mnogo brzha i Tsonga je igrao servis voleje, zato je i dosao do finala. Ovdje to nije slucaj-jednostavno ga je sumanuto krenuo servis i to je bilo to. Forehand ima dobar, i gotovo. Sledecu ce da napravi minimum 35 neiznudjenih i jedno 7-8 duplih greshaka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    igrao je odlicno ali ipak imao je on mnogo ovakvih Svaka cast Congi.
    Federer se dosta slabo kretao, ali opet nije mogao da stisne da vrati brejk, imao je posljednja dva servis gema Conge sanse ali je sve promasio, idemo dalje
    Federer ima problem pod pritiskom poslednjih godinu-dvije to je poznato. A i isfrustrirao ga je ovaj, definitivno. Citavi treci i cetvrti set-samo servis na servis na servis. Nije se uopste trudio da igra na servis Federera- Federer mu je prakticno sam poklonio brejkove. Doshao mu momenat, i to je to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hit si kola,majke mi!Pa jel treba možda da tugujemo što je neki koji nam nije nit rod ,nit pomoz Bog ispao ,samo zato što si ti hteo da gledaš najbolji meč na travi?Normalno da navijam da mom favoritu bude što lakši put do finala.Ko je svetski number 1 -Nole ,Nole....
    Nole prvi teniser sveta od ponedeljka,ali Rafa osvaja veliko duplo V.Realno,Rafa je zmaj !
    Crna Gora-Srpska Sparta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cardiff_Neath_SouthgateSt View Post
    Hit si kola,majke mi!Pa jel treba možda da tugujemo što je neki koji nam nije nit rod ,nit pomoz Bog ispao ,samo zato što si ti hteo da gledaš najbolji meč na travi?Normalno da navijam da mom favoritu bude što lakši put do finala.Ko je svetski number 1 -Nole ,Nole....
    Nole prvi teniser sveta od ponedeljka,ali Rafa osvaja veliko duplo V.Realno,Rafa je zmaj !
    Da da, 14 grand slamova je razlike, pa se bila frka uvukla da Nole ne bude prvi. Eto bice, i zasluzio je prvo mjesto ove godine, bez dileme. Ali slamovi odredjuju velicinu tenisera,ne rang lista(samo vidjeti koliko je Voznjacki prva a da ni jedan slam osvojila nije) i za Novakovo dobro se nadam da ce to shto prije da utuvi u glavu. Za sad ima josh 14 da stigne, tako dosta ima da se radi.

A radovanje tudjem neuspjehu je prosto...smijeshno. To jest, da nije tuzhno, bilo bi smijeshno. Evo navijam za Federera chitavog zhivota, ali isto tako volim da Rafa i Nole dodju do 1/2 finala, jer volim da moj favorit osvaja igrajuci protiv najboljih.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Ja sam i posle pobjede Federera nad Đokovićem na Roland Garosu napisao da je ta pobjeda bila više plod predobrog prvog servisa, sreće i motivacije, da Federer bude taj koji će prekinuti niz Đokoviću nego trenutnog kvaliteta igre Federera i da je to bio samo bljesak a ne neka nova pobjednička serija.Eto to se viđelo i na Wimbldonu čim je natrčao na malo ozbiljnijeg igrača poklekao je ne zato što je Conga igrao neki atomski tenis već što ga je ovaj podcijenio posle vođstva od 2-0 a kad je počeo da gubi i kad su počele stvari da mu izmiču iz ruku psihički je pukao.I to je razlika stari Federer bi priveo meč rutinski kraju a ovaj ga je izgubi može se reći početnički.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio sam na ove postove iznad mojeg.

Kakvi crni Tsonga, vjeruj ti meni da ce njega Novak da odere samo tako. Njemu je dunulo da danas odigra i to je to...I vidim pominje se Queens-tamo je trava mnogo brzha i Tsonga je igrao servis voleje, zato je i dosao do finala. Ovdje to nije slucaj-jednostavno ga je sumanuto krenuo servis i to je bilo to. Forehand ima dobar, i gotovo. Sledecu ce da napravi minimum 35 neiznudjenih i jedno 7-8 duplih greshaka.
    steta za Federera, stigoh da odgledam samo zadnji set i do zadnjeg momenta sam se nadao da ce uspjet da preokrene...

dijelim misljenje da ce ga Nole isklepat ka konja, mada opet...nikad se ne zna, mozda ga opet krene (Tsongu). dobar je udarač i može lako da iznenadi svakog.
    Djokovicu se smijesi jos jedan GS. uz malo srece...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nadal ce do kraja izbubiti, hm, jedan ili dva seta ukupno? mozda ni toliko. momak je oci u oci sa besmrtnoscu, nema sanse da ce propustiti da upise jos jedan vimbldon.

Page 383 of 1170 FirstFirst ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)