With a BMW test driver listed as behind the wheel, this comes in at less than a second slower than the Ferrari 430 and faster than the Porsche 996 Turbo.
That's the spirit.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
With a BMW test driver listed as behind the wheel, this comes in at less than a second slower than the Ferrari 430 and faster than the Porsche 996 Turbo.
That's the spirit.
TAKUMI
Poceo sam da se zaljubim:
![]()
TAKUMI
@Fabia u ovo gache preruzno?? Pa dal si ti normalan?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
E ovako drugari, uzeo sam juče 530D,godište 2000 a cijena je 4800e, na probnu vožnju, jedan dan, drug mi ga prodaje pa mi je dao. Potrošnja gradske vožnje mi je bila 12 litara a na otvoreno 9 NORMALNE vožnje ali problem je što je automatik i ne mogu ga korigovat nikako da mi manje troši... to mi ispada da mi troši 15 eura kroz grad tako da sam odustao od 530D osim ako mi ispadne neki manuel ali su preskupi... Sad gledam 316i e46 da uzmem pa sam našao ovaj http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=1. Poslao sam mail curi koja je vlasnik i ovo sam dobio sam odgovor:
Hello,
I am sorry for the delay. The car is still for sale and it is in very good condition, no accidents, no scratches, and all the documents are all-right. It has only 181.000 Km, and I never forced it. It has TUV until 2013, with service book, winter and summer tires. I am a private seller from Greece My name is Chara Sotiris. The car is in Thessaloniki, Greece, and for the moment is my personal car. This car was bought from Germany, when I had a business there ... Two weeks ago I just moved back in Greece and I do not need the car here. It is still registered to Germany, on my name, so it won't be a problem with the registration, when the vehicle will arrive there. I've wanted to register it here and keep it for me, but unfortunately import taxes and greek's regulations made me change my mind.
The price is a little under value because I need money immediately to change this car; I want to buy a car registered in Greece. The last price is 2100 EUR, including the transport to your address. Is it ok?
If the car still interest you, please send me a email so i can give more information and how the process of buying/export works as simple as possible.
E sad, trebaju mi neke informacije. Kako da dođem do Soluna i da vratim auto koji je na Njemačke tablice ? Kad se kupuje auto u inostranstvo potpisuje li se neki ugovor ? Gdje treba da uzmem probne tablice za vožnju po inostrantsvu ? Može li se registrovat kod nas s obzirom da je euro 3 motor ? Koliko bi me koštala carina + pdva, za registraciju znam da bi bila oko 250 eura.
ne sprdaj se, možeš da prepoznaš toliko fake profila na fb a ne možeš da prepoznaš jedan fake oglas za 316i
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=1
ako ces dobar BMW da ti malo trosi ne gledaj nista ispod ovoga...
She is only here to annoy herself!
Nije fake s obzirom da mi pise sa licne adrese a ne ono tipa [email protected], poslala mi je slike kola van mjesta gdje je slikan na sajtu tako da mislim da je auto pravi + imam njenu adresu i broj telefona tako da nije fake, ili s neko baš puno potrudio... svakako ja dajem pare tek kad vidim auto, nisam poludio da dam kaparu ili tako nešto.
A ovaj dobri bmw, znam i ja da je dobar ali sam ograničen na 5000e.
uzmes ovaj crveni 316, i moga' bi ga bas fino sredit, ovo je dobra cijena
Pa e , to sam i mislio, ostakak para što mi ostane da mu stavim kožu, dobru muziku i lijepe felme i eto ga lutka.
Two weeks ago I just moved back in Greece and I do not need the car here.
The price is a little under value because I need money immediately to change this car; I want to buy a car registered in Greece.
Treba li joj ili ne?
e ne znam :konfjuzed:
316i uzimas posle 740i,jesi ti normalan?To nikud ne moze ajde 318i tu i tamo al neki uzitak u ubrzanju zvuku perfomansama je 320i nista drugo registracija je oko 300e
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ne&tabNumber=2
Last edited by qwert; 29-06-11 at 14:34.
Ada boli ga uvo je li 316 ili 320 sve je to isto kad vec nije 328 ili tako nesto.
niujedne mi gace lastike nema
coek je pitao da mu pomognete oko transporta i to a ne da komentarisetefina cijena fina bimma!
kako zavije se sarafcic na pumpi?Nema tu korigovanja ubi ga teska noga
![]()
jole rekao sam ti preko telefona da je oglas vjerovatno fejk, a sad kad sam vidio link i procitao njen mail - ubijedjen sam da je fejk.
Sto ti ja zla ocu- stavi njenu adresu na spam block, ili ako ti je merak malo je opsuj na domacem jeziku.
Klasicna prevarantska prica... cus veli visoke su uvozne takse i cijene registracije za 316i... pa ga daje za male pare.
Ista prica kao kad se englez vrati kuci iz njemacke i prodaje novu peticu 8000 eura jer mu smeta sto je volan na lijevoj strani.
ZABORAVI NA OVO.
Originally Posted by my name is ...
I ti ces 316 da kupis i da te ne bude sramota? Sto ne uzmes skodu fabiju sdi?
Ako trenutno kod 'nas' ne moze da se kupi dobar auto za 'fine' pare onda ne znam dje moze!!!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Uživam i čitam komentare ovih 'stručnjaka'.
to bih mu i ja preporučio..evo imas u tendere 728 97. u odlicnom stanju sa sekvent plinom pretpostavljam da nije vise od 4-4.500, registracija nije preskupa ni djelovi za te sestake a mozes proc sa 7 eura 100 km lagano na otvoreni put..i opet vozis sedmicu
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks