Kad bi ti ponekad citala i sta drugi napisu znala bi i to sto ja znam. Sta se djaole gicas jer da tebe pitah, pa i nekako, ali ovako ti je to sve naopako.
Pa ako je bila, a ti znas nesto sto mi ne znamo.. trebalo bi da znas da ako se ona nije pohvalila, nije tvoje prvi da pitas. Toliko o dzentlmenstvu. Ostaje oficir. S iskustvom, to 100%. Dzaba mu ruze, moze biti. A ne mora da znaci.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Kad bi ti ponekad citala i sta drugi napisu znala bi i to sto ja znam. Sta se djaole gicas jer da tebe pitah, pa i nekako, ali ovako ti je to sve naopako.
To je vec fora koja je pocela od mene prema getaway-u, nastavila se preko El Re-a prema Rovchanki, i krug ovako zavrsava?
Da citas i ti malo druge, znao bi sta je spam a sta nije, pa nikom nista.
No, ne bih da se gicam, prastaj.
P.S. Znam za starwalkera i Artemis, al ti meni ne dade Serhija.
Ko se gica?
Spamujes li to?![]()
Nekate de...Ja sam se gicala puno za prvu bracnu,oka ne sklopih...![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Ti se gicala mladozenju milicija hapsila... e vala zlo od prve bracne noći![]()
Vidjecemo tvoju. Tj necemo, no cemo citati.
Ja svaku drugu noc sanjam neku brinetu.![]()
UH... oko deset miliona zombija na ulicu. Izašao sam da kupim hleba i shvatam da sam u deep shit. Slučajno sam ponio i sačmaricu , krenem da pucam...i pucam...i pucam...ubijem oko sedam miliona njih, gle čuda ostanem bez municije. Počnem da biježim i dođem do neke zgrade, pored su ljestve koje su visoke nenormalno.
Penjem se toliko visoko da sam iznad oblaka. Onda sam se odgurnuo i počeo da letim. predivan osjećaj...preporučujem svima da to sanjaju,mislim na letenje.
dje da se spava kad se moze neka knjiga procitat.....![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Jednom sanjam da je zavladao gradom neki virus, koji se siri vazduhom. Svi ljudi se zatvorili u kucama, ne smiju da izlaze, samo ja i drustvo idemo gradom, kao ne bojimo se virusa. I mi lagano pustim ulicama, stvarno je to izgledalo kao u horor filmovima sa zombijima - prazne ulice, nidje duse, sve sivo i cemerno. A okolo nas svuda vidimo na prozorima ljude koji nas gledaju. Bukvalno na svakom prozoru. A mi lagano, udjemo u kafic, popijemo sta zelimo, pojedemo. I u jednom kaficu sretnemo nesto veliko, loptasto i cupavo, gleda Mancester. Ja ga pitam - "ko si ti?" On - "ja sam virus." Mi kao - "sto prepade ovaj narod ovoliki?" On - "jbg brate, ja bez centa, a gladan i zedan. Nego da vidite kakav Runi dade gol..."
Ne vjerujem u postojanje vanzemaljaca, ali noćas sam sanjao UFO.
Pikselizovani srebrno bijeli , ultra brzi, mali UFO, koji mi prelijeće iznad glave.
A njegova prisutnost imaše uticaj na moju kosu.
The more things change, the more they stay the same.
sanjao sam kako nam se drzava raspada u korak sa drustvom i moralom, kako se nidje ne moze posao naci bez debele veze, kako je sve prevarant do prevaranta (u vladi). kako jadni narod vuku za nos nacionalizmom i crkvama...
pi u pm srecom se probudih![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
nisi ti nista sanjao..
Do skoro sam sanjala po 3-4 sna / noc.
Sad nesto slabo sanjam. Mada ti snovi znaju da slome bas..
A vise bih voljela da me lome oni nego ove nesanice.
Nijanse su u pitanju.
hm nesanice kazes?kolko toga zajednickog .............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sparco, ne mozemo svaku temu da zaposjednemo.
Predjimo na eksplicitne medicinske prizore.
ne zelim nagledao sam ih se i nasanjao, dosta je ovo ljeto bonaca, odmor, gasenje,gasenje id od sna i snova cak stavise...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sanjah da je stigla zima i kad nikad srećniji odoh na Jezerine sa novim skijama. Sam na stazi.![]()
Sinoć sam sanjala da sam umrla, ali ležim, i vidim ja ljude oko sebe, ali sam umrla.. Vidim druga koji je u crnoj košulji, i koji je trenutno na brod, i staru komšinicu, i polako pomjeram prste na ruci, ali me niko ne vidi! I , vidim i majku(koja je preminula prije 2 i po mjeseca) ,tatu, ujaka... i još par osoba.. i šetkaju se oko mene.... i budim se, jer me zove brat na telefon...
Šta to znači, znate li?
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks