Ja sam sanjala da sam drugu dala poslednjih 40 eura iz novcanika. Sto to znaci?
Ja sam sanjala da sam drugu dala poslednjih 40 eura iz novcanika. Sto to znaci?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Videcemo![]()
Sanjao sam da pingvini sjede kroz podgoricu i piju dojc sto t oznaci
Sanjam sinoc tj nedje pred jutro(citajte dan) kako mi se pojavi odnekud crnac neki manup bandit koga je neko posla' da me presretne i on me upuca 3 puta u predjelu stomaka.Kako sam se od straha prekinula(a kao molim boga da me ne upuca u glavu) nisam osjetila nikakav bol,ali padnem vidim malo krvi kao da sam u polusvijesti i neka djevojcica dodje do mene i sva se stravila trci da javi.Ja onda ustajem i hodam kao da nisam ranjena ali ono znam da mogu svaki cas ostat bez zivota,odem do taksija,u taksi do muskarca vozaca sjedi zena,pricaju sa mnom ja im kazem da me mozda jos prate pa da me vode u bolnicu da sam upucana,ono kao da se jedva objasnjavam.Povedu me oni tamo i kao u BG sam bolnici a njih kao boli uvo za pridoslice i veli mi jedna ajde tamo na taj i taj salter i ja joj se tu brecnem ono reko:ja jel?ja da idem?i izlazim iz bolnice vidim da nece da mi pomognu al ono drzim se i tu mi se san prekida...
Oce li mi ko protumacit ovo?![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
to što je neko pucao u tebe ti je glas![]()
Udaces se brzo, za Crnogorca... zadovoljavace ti sve (zenske) potrebe.. i dobices kcerku.
Ako se ostvari, nazovi je po meni.
Posteno?
..imam prelijepo ime.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ja ne pamtim kad sam spavao normalno, svaku noc neka akcija u glavu, budim se po 10 puta, kad ustanem vazda umoran...
Guzicice to su onda znaci 3 glasa.....i onda se udajem nema sto i ova Raquel je vjestica
Ja se nadam da ce izac nesto dobro iz ovoga sna.
"Tiha voda brijeg roni..."
a sto ce ti to?
ko? ja?!
a ona...aahhahahaah ne smijem bit toliko bezobrazna,a rekla bi nesto sad
ja bih, torta...njam...a prije svega meeesooo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks