U Arena paket ESPNovi?Shvataju li oni koliko je to retardirano?Bas me zanima sto bi ESPN rekao na ovo...
i stvarno oba espn u arena sport paket...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
U Arena paket ESPNovi?Shvataju li oni koliko je to retardirano?Bas me zanima sto bi ESPN rekao na ovo...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Divno li je gledati danima ona obavjestenja o strajku radnika TV Budva. Umjesto da nam umjesto njega uvedete neki drugi kanal, vi nista.
Moze svet plus?
Pusti humor sale, u ugovorima jasno stoji da su ESPN Classic i NASN dio osnovnog paketa i sad se desava ovo???
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Kao i svaki ugovor s T-Com, korisnik je jedina strana koja je obavezna da ga se pridržava.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ta promjena je na vrijeme najavljena na Info kanalu.
Posljednje opšte uslove korišćenja Extra TV-a možete naći ovdje
Član 4. Opis Extra TV usluge
4. Ukoliko tokom trajanja Ugovora dođe do promjena u uslovima distribucije programa i programskoj šemi T-Com je dužan da 30 dana unaprijed obavijesti Pretplatnika na način definisan u članu 15. stav 3.
Član 15. Završne odredbe
2. T-Com se obavezuje da preko posebne web stranice na svom zvaničnom sajtu (www.t-com-cg.com) i u najmanje jednom dnevnom štampanom mediju koji se distribuira na cijeloj teritoriji Crne Gore objavi ove Opšte uslove .
3. Ukoliko tokom trajanja Ugovora dođe do promjena uslova u korišćenju Ekstra TV usluge definisanih ovim Opštim uslovima, T-Com je dužan da 30 dana unaprijed obavijesti Pretplatnika na način definisan u prethodnom stavu
4. Ukoliko Pretplatnik ne odbije izmjene u roku od 15 dana od dana njihovog objavljivanja, smatraće se da je iste prihvatio.
Ja sam to odavno shvatio, ne samo što se nije ništa popravilo na bolje od toga što ih pljujemo, gađamo šmrkaljima , nazivamo onako kako i zaslužuju, nego je sve gore i gore. Niti jedan ugovor neću više potpisati sa njima, sad kad mi istekne ovaj lopovski smart paket kojeg su mi podmuklo uvalili bez da me informišu da nije onaj stari koji sam imao prije, nego je osakaćen do apsurda, raskidam i njega. Prvi konkurentni internet koji se pojavi će zamijeniti i ADSL, na čiji rad da budem iskren ne mogu da se požalim, osim što je nerealno skup u odnosu na okruženju. Očigledno je da njihova poslovna politika nije da zadrže klijente nego da ih ZAJEBU što više, pa koliko traje traje. To mogu u segmentima gdje drže čvrst monopol ali su zajebali debelo ako misle da će im to proći kod kablovske i mob. telefonije.
Šta znači da pretplatnik "odbije" promjenu? Otkaže pretplatu zbog dva kanala?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ko prihvati ove "opšte uslove" i potpiše ugovor sa njima, pa on je za mene notorna budala i zaslužuje taman takvu uslugu kakvu će mu T-šalabajzeri pružiti u sljedećih 24 mjeseci. Ko voli neka izvoli!
@Sale:
Sram da te bude kako se odnosis prema korisnicima. Vidi se da si radnik Pi Com-a.
Soniks, relax![]()
Emil & Sale ne odnosi se na vas i bez ljutnje, ali ova doskočica para vrijedi![]()
Inace, poslije mjesec i pet dana docekao sam da mi prebace broj i adsl servis sa jedne lokacije na drugu, iz bloka5 jednih zgrada u blok5 u drugu zgradu. Ipak moramo priznati da je daljinaCak mi ni broj nisu ostavili isti, ali dobro
![]()
Dosao mi je jedan momak iz tcoma ili odnekle veze nemam (posten bijase), samo se cuo sa koleginicom u tcom i rekao joj da ukljuci adsl na mom broju. To je citava procedura bila da je i on morao da intervenise. I jos mi kaze, "nije ti ni moglo radit kad si promjenio defaultnu sifru rutera, nemoj da mijenjas iptv/iptv" ....
E rekoh svaka ti cast![]()
Who let the dogs out
@BV
Drago mi je da se to konacno zavrsi, mislio sam da su jos ona nesto uradili po tom pitanju... ocigledno da nisu...
Sale, nesto vam steka MyZen HD. Pojavljuju se neke crvene strafte, ne moze se gledati. Sto ne stavite umjesto njeka Eurosport HD ?
Da li si prijavio na 1500? Ne moze tu eurosport HD, jer je previse skup i ne bi mogao da bude u osnovnom paketu.
Sale na daljinskom od Extra tv mi je non stop upaljena lampica STB i ne mozemo da uopse mijenjamo kanale niti da koristimo daljinski.U cemu je problem,pokusali smo da zamijenimo baterije i iskljucimo ga ali ne pomaze !?
Bako, jebeš li što?
Nisam prijavio,nemam zivaca da cekam.Poenta price je da pouzdano znam da imate ljude koji prate (barem bi trebalo to da rade)da li ima smetnji na sistemu i primaju platu za to, i da danima to tako stoji.
Prijavio ja problem sa myZen.tv
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
svima su te crvene linije na myzen, ne znam sto je to
Who let the dogs out
Neko dugme ste zaglavili ili ste ga zalili, pa je u spoju. Posto na njih nema garancija, novi daljinski ima u T-Shopu za 12-13 eur. Taj mozes da probas da otvoris i ocistis alkoholom... ivicom nekim tankim predmedom (platna kartica dusu dala za to) razdvoj ta dva plasticna dijela i poslije sve vrati na svoje mjesto![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks