Muho, takodje pohvale. Kako dogovoreno tako i ucinjeno.
Korektan forumas.
I cura te čeka!!!![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Jes mene sto curu nikad u zivotu vidjeo nisam
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
momci:
miljan_m i citizen_pg - svaka pohvala i odlična saradnja
jancker.....pohvale
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Nooth1ng odlican momak, zadovoljstvo je trgovati sa njim![]()
Takodje, sve korektno i po dogovoru.
068/319-048
Web master sve preporuke,super momak![]()
du pont .....extra saradnja
znaci postace cvx i vic o david gueti i cak norisu najdosadnija stvar na forum i najprepricanija ;p cvijo boze kompjutera i online prodaje !!!!!!!! eto tako opet po ko zna koji put apsolutno super expresna mega brza trgovina
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
DuPont, kupio laptop od njega, laptop se restartova jednom kad sam ga koristio pred njim, i evo dva dana nekih 50tak puta.
Misljenje, prodao mi je neispravan laptop, trosio te pare na zdravlje , i da mu ne izadju .
Last edited by takemysoulaway; 11-07-11 at 00:07.
kakvo je to misljenje o prodavcu?
ja vidim samo nadu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
takemysoulaway
kakva je sad ovo pisanija?
jesmo li se mi nešto dogovorili ili su ovo novi momenti?
laptop je kod mene radio, radio je i kada si ga gledao. prilikom prodaje sam ti rekao u kakvom je stanju, kao takvog si ga uzeo.
2 dana se nisi javio, do juče kada si rekao da se restartuje itd...
koliko sam shvatio iz priče problem je softverske prirode, jer kod mene se to nije dešavalo, niti kod prethodnog vlasnika, koji to ođe može potrvrditi. poslije tvoje reinstalacije ne znam šta se desilo, rekao sam ti nije problem da pogledam. kod mene je par dana ostajao upaljen skidajući torrente...
i šta sam ti ja rekao? ako je HARDVERSKI problem nije problem da ti vratim novac, još nikome ovdje nisam "uvalio" pokvarenu robu pa neću ni tebe, ako nekom jesam slobodno neka ovdje napiše.
dogovorismo li se mi da se vidimo u ova dva dana da pogledam u čemu je problem i ako je neki hardverski kvar da ga vratim nazad? i čemu sad ova prozivka i nekakve kletve?
stvarno mi nije jasno...
ako hoćeš da se ponašaš klošarski, nije problem, imam i ja te škole...
Last edited by DuPont; 11-07-11 at 08:49.
DuPont i Takemysoulaway zamolio bih vas da nastavite,ja sam kokice i Coca Colu spremio.
Hvala.
Bako, jebeš li što?
Nije nikakvo klosarsko ponasanje.
Dva dana su prosla, jer sam mislio da je to mozda do grijanja,ustvari kad sam stigao kuci, i koristio laptop, vec je bilo kasno tu noc da se javim, sjutradan sam instalirao xp ( i nadao se da to rijesim) pa sam morao drivere da skidam , sto je trajalo , onda sam trazio po netu da to nekako rijesim, pa sam na forum otvorio temu da bi mi neko strucniji mozda pomagao i provjerili temperature, vistu sam instalirao, nije htio da pokrene odma bi se restartovao,i onda poceo da skidam windows 7 ultimate sto je trajalo mogu reci dosta,pa instalacija , pa opet beznadezno pretrazivanje na net da to sredim, i naravno na kraju sam ti se javio , zasto sam sve to radio ? Jer nisam htio da mi prodajes pricu mozda je ovaj drive mozda ovaj , kao sto si mi rekao dacu ti link sa najnovijim driverima, sto ce mi driveri kad si ti (a i ja sa acer sajta )bio vec skinuo i instalirao najnovije i opet se restartovao ? Do drivera nije .
Kao sto sam rekao preko poruke, ne znam kako je radio kod tebe , ja znam da se windows restartovao pred tobom kad sam ga koristio i bio blue screen, onda si ti provjeravao da vidis jedno 10minuta do cega je, mislim da si rekao da ne znas sto je to, i opet kuci kad sam ga koristio restartovao se ponekad svakih pola sata, nekad malo vise, nekad manje kako mu dodje.
Windows se restartovao i prije, i poslije moje reinstalacije , nismo se dogovorili da se vidimo za dva dana(ne bi bio problem da cekam ta dva dana i vise),ali si mi rekao da si posao na odmor ( cim si prodao laptop ) i da ne znas kad ces da se vratis u PG, ali da ces mi se javiti kad se vratis i pogledati laptop, mislim da to i nije bas neka utjeha za nekoga kome si prodao laptop, i restartuje mu se po citavi dan ,zar ne ?
Sto se tice kletvi malo sam pretjerao , sto mi je iskreno zao, ali izgleda da je do ram-a sto cu lako rijesti ,zamijeniti ga samo.
Last edited by takemysoulaway; 11-07-11 at 17:18.
Apdejtuj bios, mozda je neki stari koji ne prati nove trendove
Njak Njak Njak
ja o dupontu imam samo pozitivno misljenje....nije momak koji bi prevario nekog.......moje misljenje i misljenje jos nekih forumasa odavde
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks