ti i ja izgleda ne zivimo u istoj drzavida li ce sjutra moje znanje zavisiti od tog diplomskog rada? da li cu sto vise nauciti kroz sastavljanje tog rada i kroz njegovo branjenje? da li se svo moje trogodisnje skolovanje moze staviti u taj jedan diplomski rad? o cemu vi pricate ja ne znam..mada sumnjam da i vi znate no aj..moj vam je savjet,olaksajte zivot sebi,ne otezavajte ga bez potrebe
eto ti si pametno uradio,odabrao diplomski koji si mogao kasnije unovciti,to postujem.
"Fakultet se zavrsava diplomskim radom, tako da placas nekome da zavrsi fakultet umjesto tebe." zavrsava da ali ne u ovom smislu u kojem ti hoces to da predstavis..diplosmki mozemo da nazovemo tackom na kraju skolovanja kao tackom na kraju recenice. Njim stvaljamo tacku na steceno znanje ili neznanje :P tako da meni niko fax zavrsio nije,samo jedan obicni diplomski rad od kojeg vi odje bauk pravitezivite u drugom vremenu..nekad se fax nije bez muke mogao upisat,danas se da kazem bez problema i zavrsava,za sta ja nisam pristalica ali tako je kako je,novo vrijeme
![]()

)
Reply With Quote
da li ce sjutra moje znanje zavisiti od tog diplomskog rada? da li cu sto vise nauciti kroz sastavljanje tog rada i kroz njegovo branjenje? da li se svo moje trogodisnje skolovanje moze staviti u taj jedan diplomski rad? o cemu vi pricate ja ne znam..mada sumnjam da i vi znate no aj..moj vam je savjet,olaksajte zivot sebi,ne otezavajte ga bez potrebe 

PopCorn 

Bookmarks