Page 126 of 334 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... LastLast
Results 3,126 to 3,150 of 8333

Thread: CdM.

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Naravno da nijesi pogrijesio jer to je radnja koja traja i koja se ponavlja i trajaće...ihahhaa vremena. Sad je trenutno "naj...." ne znaci da će tako biti śutra ili za godinu. Nije to isto kao kad Pero slomio nogu pa cijelo selo u pośetu doslo i bio zapamćen kao pacijent koji bio najposjećeniji dok mu noga ne zarasla.
    Samo mi reci je li to Pedro iz Barse aka cigance slomio nogu?! Jos Buskec aka glumac i dobro je
    Ne sad ozbiljno ne slazem se sa tobom ali ajde To kako pise je u sustini i glupost

P.S. My name is.... Evo ja cu te nedje uvatit i izlomit te od batina da ne mozes stojat na noge a ne pric racunaru,a za svaki slucaj cu i njega da ti demoliram...
    Moze?
    Da ne umarano Didi-ja i druzinu
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Samo mi reci je li to Pedro iz Barse aka cigance slomio nogu?! Jos Buskec aka glumac i dobro je
    Ne sad ozbiljno ne slazem se sa tobom ali ajde To kako pise je u sustini i glupost

P.S. My name is.... Evo ja cu te nedje uvatit i izlomit te od batina da ne mozes stojat na noge a ne pric racunaru,a za svaki slucaj cu i njega da ti demoliram...
    Moze?
    Da ne umarano Didi-ja i druzinu
    Mozemo se slagati ili ne oko toga da li će Buskets postati postenjacina, ali oko glagola je presudio na primjer Monesland koji istice da je za razumijevanje glagolskoga vida bitno i znacenje glagola.
    imaju cetiri skupine - situacija:
    - nesvrseni glagoli koji oznacavaju stanje ili radnje.
    - nesvrseni glagoli koji oznacuju neogranicen proces, a njihovi svrseni parovi proces s rezultatom.
    - Trenutni glagoli koji oznacuju radnju bez trajanja pa njihovi svrseni parovi oznacuju ponavljanje.
    - Samo svrseni glagoli koji oznacuju granicu.
    Ubaci Buskeca u sva cetiri oblika pa sam zakljuci da li njegova konacna ili ne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne palamudite i ne pozivajte se na google nego na gramatiku.

posjecen - najposjeceniji
    posjecivan - najposjecivaniji

hvala lepo i prijatno vece

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Zasto ne mogu da se edituju postovi? (stari preko dva-tri dana?)
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Goran69 View Post
    Meni je i dalje interesantan taj sam cin pisanja pjesmica u potpisima......znate tu pise Signature a ne prepisi stih neke pjesmice....no to je stvar ukusa a o ukusima....misljenja smo da je ovo sasvim dovoljno i za sada necemo mijenjati postavke..
    pa ae,samim tim shto pretpostavljash da ima ljudi koji vole pjesmice da stavljaju,slazes se da se to nekom svidja,bilo slika,bilo kratka rechenica,pjesmice,misli i shta li vec...ako stavish sliku,onda svi mogu da rade shta hoce u tom malom pravougaoniku....meni je potpis stajao tonu vremena prije nego ste odluchili da maltene mozemo samo imenom i prezimenom da se potpishemo....ne vidim svrhu iskreno...
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Budalaština je to kako su zamišljeni topic-i "Kritika Moderatora" (koji se nalaze na svakom PDF-u). To je izuzetna stvar, ali je do zla boga glupo riješena.Topic "Kritika Moderatora" kontroliše upravo moderator koji je kritikovan

Kritike Moderatora treba da su odvojene u smislu da ih samo Admini mogu moderirati
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav moderatorima koji svoj posao ne rade. Kao nekada vrlo aktivni ucesnik diskusije o tenisu, uhvati me tuga kad vidim na sta je ta tema spala, i kakva idiotska prica se tamo dozvoljava. A jos kad se sjetim sta se sve nama nekada tamo brisalo, samo bih se smijao. Aktivno ucestvujem na desetak foruma, i CDM ima ubjedljivo najgoru moderaciju.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Moderiranje na forumu uvijek predstavlja ono sto je prihvatljivo za vecinu onih koji pisu na forumu. Tako da u nekom smislu zasluzili smo takvo moderiranje...ni bolje ni gore...Sdruge strane uporedjivati ovaj forum sa desetak drugih nije u redu jer su to ipak uskostrucni forumi gdje pise desetak/stotinak/hiljadu ljudi koji se bave odredjenom temom. Ovdje imamo slucaj da u svakom trenutku imamo preko preko 10K aktivnih korisnika i naravno da imamo razlicitih komentara. No ja sam misljenja da se diskusija ne odvija samo izmedju strucnih lica, ima nas koji bi nesto rekli a da nijesmo eksperti. Slazem se da poneki put malo zalutamo sa komentarima....ali....gdje bi bili kada bi smo sve to onako macem rezali....postali bi smo......pa jedan od onih desetak strucnih foruma.....
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa dobro, i to je neki stav, mada vrlo problematican sa moje tacke gledista... Ako vam je cilj da takvim moderiranjem udaljite one koji bi na odredjenu temu rekli nesto smisleno i korisno, a privucete one koji takvu situaciju koriste za ispoljavanje svojih licnih frustracija (najcesce sa nacionalistickim i politikantskim motivima), onda ste zaista odlicni i uspjecete u svojoj namjeri.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Sve je to od kad je Hari omeksao, tobozh'..

Salu ili ne na stranu, ali ne moze ni on kukavac voditi 10 pdf-ova, plus evo je ljeto - pola modova je s nekog vremena na neko vrijeme odsutno, i to.. Ja se u principu ne zalim previse, da se razumijemo, jer ja volim dobru kapljicu i lijepu atmosferu, ali dovesti jos jedan broj ljudi za modove bez ukidanja starih (to je rascisceno, tj ko nije bio aktivan) bi bilo nesto kao pdmladak forumu.

Zbog cega ne?

Svaki imalo aktivniji clan bi mogao iz pika predloziti modove za koje je, po sebi, siguran da ce vecini odgovarati na odredjenom pdf-u.

Samo je stvar organizacije.

Treba nekad uvoditi i malo promjena, imamo mlade koji dolaze... Mi smo olinjali odavno
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ako vam je cilj da takvim moderiranjem udaljite one koji bi na odredjenu temu rekli nesto smisleno i korisno, a privucete one koji takvu situaciju koriste za ispoljavanje svojih licnih frustracija (najcesce sa nacionalistickim i politikantskim motivima), onda ste zaista odlicni i uspjecete u svojoj namjeri.
    Dakle moram ti reci da nam nije cilj ni da udaljimo nekoga niti da ga privucemo. Na neki nacin svi ovako ili onako ispoljavamo licne frustracije, to je jedan od trenutaka kada je u pitanju forum...Sto se tice nacionalistickih i politikantskih motiva.......pa kako je ovdje moguce bilo koju pricu poceti i zavrsiti a da ne bude nacija ili politika....posebno sport ?!

Dakle sve u svemu drago mi je sto skreces paznju na rad moderatora i na uopste stanje na forumu jer je on svih nas i ako treba da ga prilagodimo sebi onda cemo ga sebi i prilagoditi..
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Sve je to od kad je Hari omeksao, tobozh'..

Salu ili ne na stranu, ali ne moze ni on kukavac voditi 10 pdf-ova, plus evo je ljeto - pola modova je s nekog vremena na neko vrijeme odsutno, i to.. Ja se u principu ne zalim previse, da se razumijemo, jer ja volim dobru kapljicu i lijepu atmosferu, ali dovesti jos jedan broj ljudi za modove bez ukidanja starih (to je rascisceno, tj ko nije bio aktivan) bi bilo nesto kao pdmladak forumu.

Zbog cega ne?

Svaki imalo aktivniji clan bi mogao iz pika predloziti modove za koje je, po sebi, siguran da ce vecini odgovarati na odredjenom pdf-u.

Samo je stvar organizacije.

Treba nekad uvoditi i malo promjena, imamo mlade koji dolaze... Mi smo olinjali odavno
    Bogami ja olinjao nijesam.....

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Bogami uzmite u razmatranje, dako vas ne ubije
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,467
    Thanked in
    2,624 Posts

Quote Originally Posted by Goran69 View Post
    Dakle moram ti reci da nam nije cilj ni da udaljimo nekoga niti da ga privucemo. Na neki nacin svi ovako ili onako ispoljavamo licne frustracije, to je jedan od trenutaka kada je u pitanju forum...Sto se tice nacionalistickih i politikantskih motiva.......pa kako je ovdje moguce bilo koju pricu poceti i zavrsiti a da ne bude nacija ili politika....posebno sport ?!

Dakle sve u svemu drago mi je sto skreces paznju na rad moderatora i na uopste stanje na forumu jer je on svih nas i ako treba da ga prilagodimo sebi onda cemo ga sebi i prilagoditi..
    Prvo reći da je CDM širokiforum koji nije stručan. Pa reći kako i manje stručni treba da pišu na njemu i na kraju reći da ne želite nikog da privučete..

Jednostavno mi ne idu ove tri stvari jedna sa drugom. Zar nije cilj svakog foruma da okupi što veći broj ljudi kako bi se kvalitet diskusije na istom podigao za stepenicu više (ili kako nam valda kaže "na novi evorpski nivo")?

Niko ne kaže da modovi dobro ne rade svoj posao. Ja se nikad nijesma žalio (jer zaista nijesam imao razloga) na ikoga od moderatora. Na didija jesma par puta, jer ima grešne misli u mozak, ali sve se to prevaziđe. Međutim vidim dase ljudi žale i negoduju. Zar to nije alarm za administraciju bilo koje ustanove? Nemojte biti kao SDPS...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da CdM forum ima premalo moderatora koji stvarno imaju osjecaj kad treba da reaguju, a kad ne. Odredjene stvari, u odredjenoj mjeri se moraju tolerisati, a opet s druge strane, odredjene ne nikako. To vam dodje kao talenat. Ili ga imas, ili ga nemas. Egoistima nikako ne treba dati moc. Administratori bi trebalo da razmisle o tome da kvalitetne, a opet veoma AKTIVNE forumase koji imaju afinitete prema odredjenim oblastima za koje postoje diskusije, unaprijede u moderatore, jer se jedino na taj nacin moze kontrolisati tok, razvoj i kvalitet diskusije. Godinama se po tom pitanju ne mijenja nista. Takodje, iako je nevezano za ovu problematiku, zelio bih napisati da CdM kao sajt, ima novinare ili sta li su vec, koji pisu dosta nepismene i netacne vijesti, ili u vijestima iznose neke podatke koji blage veze s vezom nemaju, pa posle komentara posjetilaca bivaju promijenjeni. Ovaj veb sajt ima neku tradiciju, tradiciju dugu koliko i sam CG internet, i sramno je da se desavaju odredjene greske koje primjecujem, a vjerujem i drugi. Zato apelujem na one koji odlucuju o ovim stvarima, da okupe bolji i veci tim ljudi, prije svega odgovornih, obrazovanih i pametnih, kako bi bili dostojni renomea i reputacije koju imaju na crnogorskom internet prostoru. Hvala na paznji i nadam se da cete moje primjedbe i kritike dobronamjerno shvatiti i prihvatiti, jer takve zaista i jesu.
    Last edited by Luximus; 28-06-11 at 10:21.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Prvo reći da je CDM širokiforum koji nije stručan. Pa reći kako i manje stručni treba da pišu na njemu i na kraju reći da ne želite nikog da privučete..
    Jednostavno mi ne idu ove tri stvari jedna sa drugom. Zar nije cilj svakog foruma da okupi što veći broj ljudi kako bi se kvalitet diskusije na istom podigao za stepenicu više (ili kako nam valda kaže "na novi evorpski nivo")?

Niko ne kaže da modovi dobro ne rade svoj posao. Ja se nikad nijesma žalio (jer zaista nijesam imao razloga) na ikoga od moderatora. Na didija jesma par puta, jer ima grešne misli u mozak, ali sve se to prevaziđe. Međutim vidim dase ljudi žale i negoduju. Zar to nije alarm za administraciju bilo koje ustanove? Nemojte biti kao SDPS... .
    Bugi, pogresno si razumio. CdM jeste i strucan forum i na njemu su pisali ili pisu i profesori i doktori i ambasadori i gradonacelnici i knjizevnici i.... a pisu jednako ravnopravno i obicni smrtnici i oni malo pismeni i polupismeni, a i "strucnjaci" koji tvrde da su ih u skoli ucili da je Njegos napisao stihove "sve su zene q...."
    Forum je dakle prosjek svega toga ili neka sredina svih forumasa i svak nadje neko mjesto za diskusiju. Ne moze se pretvoriti ili poredjivati sa forumima koji su uglavnom za zatvoreni krug usko strucnih diskusija. Diskusija je takva kakvi su forumasi i jedino diskusije mogu privući nekoga. Jedno je sigurno da ce se istrajati na tome da na forumu bude 0 tolerancije za mrznju, vulgarnost, primitivizam i niske straste, a sto se desavaju stvari na koje je reagovao OCTAVIAN je opet razumljivo jer ni moderatori ni administratori nijesu na svakom forumu u svakom trenutku i ponekad treba malo vremena da se reaguje, na postove onih kojima nije do diskusije već do neceg drugog.
    Ti kazes da se nijesi zalio i nemas razloga, a ima onih koji su napisali vise zalbi na moderatore nego ostalih postova. Neko misli da je ovo najbolji forum, a neko da je najgori pa nadje neki za njega bolji i opet svi zadovoljni, mada ima i onih koji silom na sramotu oce da forum bude bas onakav kakav samo njima odgovara.
    Tesko je svima ugoditi, a nema bas i nekog nacina da se neko privuce, ako mu se samom ne svidi. Vidis i sam da administracija nije kao SDPS i reagovala je i na skretanje paznje Oktaviana i reaguje vazda kad se stisne onaj trougao u donjem lijevom uglu svakog posta. Ne vazda "isti momenat" i ne vazda po zelji, ali reakcija jeste.
    PS.
    Da opet podsjetim da nema bojanja slova i igre bojama u postu koji se napise ( u potpisu moze sve i bijelom ako neko oće), a zasto, zbog cega, kako, kuda..... je davno objasnjeno i nećemo ponovo voditi raspravu. U najkraćem zbog toga sto neki nemaju mjere i da ne bi odje bila diskusija tipa "zasto onaj moze, a ovaj ne moze....."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav moderatorima koji svoj posao ne rade. Kao nekada vrlo aktivni ucesnik diskusije o tenisu, uhvati me tuga kad vidim na sta je ta tema spala, i kakva idiotska prica se tamo dozvoljava. A jos kad se sjetim sta se sve nama nekada tamo brisalo, samo bih se smijao. Aktivno ucestvujem na desetak foruma, i CDM ima ubjedljivo najgoru moderaciju.
    Pa mogu da te obavijestim da se u poslednje vrijeme znacajno popravila atmosfera na tom topicu, dodji pa se sam uvjeri. Ima josh par likova koji bistre politiku i budale, tacno, ali ogromna vecina postova je O TENISU, i rasprava je na sasvim korektnom i civilizovanom nivou.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

konkretno, radi se o spamovanju od strane 2,3 usera koji su u periodu od jedno 3,4 sata uspjeli da skrenu sa teme... cim sam procitao tvoj post, reagovao sam i izbrisao jedno 20-ak postova...

niko od nas moderatora nije prisutan 24h na forumu, te u pripravnosti da reagujemo odmah, imate opciju report post, privatne poruke, pa ih iskoristite...
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

youtube embeeding shteka, nekad radi a nekad ne, i ostavi ga kao link...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja znam da je vec bilo, ali eto, zamolio bih jos jednom ako je moguce da se broj porukica koje mogu da se sacuvaju u Inbox-u i Sent-u poveca sa 100 na makar 200.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svaki put mi javlja ovu gresku kad kliknem na post reply, LEAVE or STAY. Jel to do mene ili do Vas (ili do svih)?

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

to se i meni javlja, samo onda kad ocu da napustim stranicu, a nesto sam vec iskucao dolje, a nisam kliknuo reply

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam da nije do IE 9...mozda?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

ne vjerujem, ja sam na mozillu i isto se pojavljuje

slikam slike povoljno

Page 126 of 334 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks