evo ja da se upisem,nervira me kad udjem u foto album i vidim non stop sve iste djevojke izbacaju slike,jel one stvarno misle da su lijepe pa zele da podijele to sa nama ? ko ih je to slagao ?
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Podgoricka vrucina.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
ova mafijaško-pedofilska organizacija zvana SPC
Sell the Vatican, Feed the World!
Naš narod koji puši priču o zaraženim krastavcima.
The more things change, the more they stay the same.
raspad od kompa koji ce crc svako malo.. a ujedno me i raduje jer kad crkne moracu trgovat novi :mrgreen:
Cekanje... uffffffff...
Tu es mon héro!
nerviraju me ove vrućine!
....love is in the air....
Nervira me Sasa Petrovic i prepadnuta Buducnost nesposobna da svoj potencijal pretvori u dobar rezultat.
Eufemizam,inace bih se ispsova sad najstrasnije.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
babski izrazi!
Nerviram po malo samu sebe, poslije ko zna koliko vremena i iskustva kroz život, i dalje sam naivna i mislim da zli ljudio ne postoje, nego da svako ima razlog zašto nešto kaže ili uradi. Čuh sinoć neke priče, tačno mi se čini sada da su neki moji nazovi * problemi * mizerni u odnosu na stvari koje se dešavaju drugim ljudima. I baš mi je žao što moramo da prolazimo kroz neke stvari. I čak mi je žao što pomislim da kako radimo u životu, tako nam se i vraća. Al mislim da je stvarno tako. Što onda znači da će se nekim ljudima desiti baš ružne stvari. Iako su zaslužili, ne volim to.. Pi kakva sam.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
kad se zajapurim ka' vepar na ovu vrućinčinu...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kad sam pićkica.
Ne čitam s razumevanjem.
iznervira me djevojka jer me ujela za vrat, napravi mi modricu jos se smije. Kol'ko sam se iznervira' opalio sam je sakom u rame i naljuti mi se. MRS!
kakva si ti munja!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Treba si je jos jednom udarit zato sto se naljutila.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Zlatni nakit na plaži. Seljačine balkanske!
The more things change, the more they stay the same.
Svasta ovih dana.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Necu zvaku, vrati mi jbni kusur.
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks