Aj daj za danas neku poslasticu.
isner mahut (+1.5 ) h1 (setovi) @1.8
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ništa, nadam se da opet Boston i Teksas pobjeđuju protiv istih protivnika, koji trenutno imaju - najgori skor u ligi.
Možda su oko 1.40-1.45, i oko 1.85-1.90 sa hendikepom.
Za Boston je trebalo da baca Beket (najbolji prosjek u ligi) ali ga Frankona očigledno odmara za seriju sa Filadelfijom, navodno je povrijeđen.
Ali ono, kao i sinoć, protiv najgoreg napada u ligi ne bi trebalo da bude problema. San Dijego je sinoć sva tri poena postigao iz jednog udarca.
Te dvije bi trebalo da dođu, što se tiče ostalog, za 'popunjavanje'...
Večerašnji bacač NY Metsa ima skor 7-0, sve pobjede za sad, igraju kući protiv Ouklenda, 1.70 je kvota, sad ne znam koliko je to sigurno.
Florida izgubila posljednjih 11 mečeva, doveli novog trenera, ali ipak izgubili i juče 1:2, iako su vodili dugo.
Možda Pitsburg pobijedi kući...
Last edited by [kinetic]; 21-06-11 at 14:13.
jeba me pas sto igram ovog dodiga raterda kretenskog
Rekoh jaPratio sam Dodiga u zadje vrijeme.Covjek je bez kvaliteta, jedino ga drzi neko iskustvo. A i premoren je od turnira u Sveckoj.
Trica od mene
CSKA - Lokomotiva 1, @1.75
Angelhol - Varnamo 1, @1.75
AIK - Norkoping 3+, @1.80
Who let the dogs out
Hrvati + sve ostalo ispod golova. Nerealni su limiti.
Izgubi li Boston sinoć, izgubi. Od najgoreg napada lige.
i Teksas koji se jedva izvukao protiv najgoreg tima u ligi, nakon dva dodatna inninga.
užas veče.
Ima li sto sigurno danas, digose mi auto mater im *ebem. Treba mi kvota 3 sa 30 jura poslednjih da cepnem da platim ovo
Ee sto me nadje na ovu muku![]()
Ne moras sad placat sad pa cekaj sudenje.
Znam no se bojim da mi ne okrpe jos vise para posle?
meni ostade ona bitanga od larsonove, jos od juce kao sesti tenis (i razmisljam izmedju nje i gerges..naravno gerges nisam stavio, a ona ko od sale 6:1, 6:3)....povede 1:0 u setovima i onda je ova ispegla....
mene je dodig unistio pas mu mater .... kako se racuna mec u slucaju predaje ?
Dje mogu pratit rezultat srbije u vaterpolu...?
#fakenews
Ne vidim da prate, mech je pocheo u 20:30...![]()
#fakenews
Ponekad ne bude live, nego posle stave rezultat... Cascena kvota na Croate, ali mi se nije igralo protiv nasih, pa da ce 50 razlike izgubit...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks