jel valja onaj grbic ?
nesto ga nisam geldao...jel ima kvalitet za olimpiakos?
Kranjchar.. Dinamovac... Radi ove iz Splita na prichu.
Slazem se.
jel valja onaj grbic ?
nesto ga nisam geldao...jel ima kvalitet za olimpiakos?
Ima on kvaliteta dosta, samo treba da se oslobodi sindroma Buskets(simuliranje, svadja sa sudijama i izigravanje balerine po terenu). Kad to sredi, mozhe da igra dobro, otprilike je taman klasa za Olimpijakos, mozhda stigne do nekog mid table kluba shpanske ili italijanske lige, to je otprilike to. U svakom slucaju, za nashe pojmove(i uslove u kojima je trenirao/razvijao se) dobar igrac, mozhe da valja i za reprezentaciju.
Deserve's got nothing to do with it.
I da zaboravi laktove. Laktanje mu je hobi.
ehh hvala ti=)
ko je po vama bolji igrac, marko cetkovic ili grbic?
Prekrasan prvijenac Gige Vukovića za Hajduk!
http://www.index.hr/sport/clanak/len...uk/557852.aspx
da nema dje video da se vidi?
Stone the crow
Nevjerovatno koliko su nam Cico i Bećo otvorili vrata za prelazak naših igrača u hrvatsku ligu. Prije samo godinu dana kad je Đalo bio na pragu prelaska u Hajduk nije se moglo opstat od nacion-šovinističkih komentara na portalu Slobodne Dalmacije. Međutim, kad je Giga došao od tih komentara ništa. Čak su zadovoljni njime kako je igrao sad na pripremnoj utakmici i svi puno očekuju od njega. Neke stvari se, bez sumnje, mijenjaju što je dobro a plus što sada naši talentovani igrači imaju jednu potencijalnu destinaciju više. Naravno, hoće li to postati pravilo dosta zavisi od toga kako će se pokazati oni koji su tamo prešli.
Dick Laurent is dead!
Fin gol, mada bi ovo normalan golman branio.
Dosta njih je čak sad spominjalo da bi radije vidjeli 'Đaleta koji je razbijač' u dresu Hajduka, pošto nisu ništa znali o Vukoviću.
Niko ga čak ni ne zove po imenu, nego Giga.
Dosta se stvari i ljudi, naravno, neće promijenit, no ni ne treba, sve po zaslugama.
Ljudi ovdje mrze Hrvate, a da niko od njih nije ni kročio kod nas, a ne nas bombardovao; pa zašto ne bi oni imali svoj stav o nama.
Last edited by [kinetic]; 23-06-11 at 17:50.
Vidi kinetic, to je tema za pdf politika. Govorio sam o pozitivnim pomacima što nam može pomoći kod prodaje igrača. O tome što si pisao je šteta ne kometarisati, no nažalost ne na ovom topicu.
Dick Laurent is dead!
Bas sam o tome pricao sa Balicem prije 15ak dana. Kaze da je Djalo otvorio to trziste, i da bi mogli samo mastat o transferima tamo da on to nije napravio. Naravno ekstra talenti ce prec bilo dje, govorim o ovim prosjecnim igracima.
Ali kako ga smijesno zovu Giiiiiiga.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
I poljsko tržište nam se otvorilo. Mislim da je ova Jagielonija zrela za promjenu imena jer kako smo krenuli tamo ćemo biti većina
Ćetković ide u Jagieloniju
Dick Laurent is dead!
Kako ne ode u neku ljepsu ligu.
Izgleda Savic u Mancester Sitiju za 7 miliona eura.Ostaje u Partizanu do zime na pozajmici,a onda ide.Nisam 100% siguran,ali je vrlo vjerovatno.
To je to izgleda.Evo i na sportalu
http://www.sportal.rs/news.php?id=53672
Na osnovu toga shto ne vjerujem da ce ga forsirat previshe, ne vjerujem da ce im igrat u prve, shto je njemu u ovom momentu najvazhnije, tek treba dodatno da se izgradi i napreduje. (josh pola godine mu u Partizan nishta ne znachi)
Dok se Naftashima ne zna koliko ce igracha josh dovest u prelazni rok, nije ovim "superstarovima" zagarantovano mjesto u startnih 11 a ne josh uvijek mladjanom Savicu.
Tamo ce bas naucit dosta,da da.
Iako nisam neki fan Sitija - opet će kroz treninge i rad sa ljudima (ulaganja u backroom staff su im bolesna) naučit' masu, fizički će se promijenit' (Sitijevi odbrambeni igrači su nešto najmišićavije i izdržljivije što sam vidio u današnjem fudbalu), plus će kroz ligu za rezerve koja se igra paralelno sa EPL - om moć' da pokaže zaslužuje li stvarno mjesto u prvih 11 i da ostane spreman tako da ne bude usporen ako ne igra.
To što kažeš za prvi tim je činjenica ali nakon Partizana Siti bi mu mogao bit' korisniji za dalju karijeru nego Jovetiću Fiorentina u kojoj igra redovno, ali u koju mu Bolatti razbuca koljeno na trening.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
zelen je on za premijer ligu itekako odigra je 5 teskih utakmica u zivotu i odma premijer liga kako da ne ,sjedio bi na klupu barem 2 godine tamo i oskartali bi ga na kraj
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks