ni ja nisam stavljao one gadne naljepnice
Ja kad sam mijenjao sofersajbnu, odsjekli su mi onaj cosak od stare dje su naljepnice i to parce sam drzao u auto za svaki slucaj do sledece registracije.
to trepcu ovi kineski svaki tako pojma nemam zasto izgleda mora ...
[QUOTE=Fabia_Elegance!;2260223]To sjeckanje uopste nema veze sa fly wheel-om.
A mnogo je to para. Probaj preko eactuninga ili realoem.
Ja sam ubijeđen da su dizne e sad ......:neutral:
Pa to je lako frende, stavis drugi rail - probas. Tako ti je najjeftinije.
TAKUMI
ustanovio sam da uopste ne trepcu kad upalim svijetla dok auto ne radi
takodje, kad upalim auto dok svijetla rade, samo se na kratko ugase dok upali auto i onda normalno rade
i
kad upalim auto, pustim ga da radi par minuta i prije nego upalim svijetla dignem obrtaje na 1500 i onda upalim svijetla isto ne trepcu
moze li biti da je to do reglera?
ovako....ako registrujem auto za 15dana...(auto u vlasnistvu lizinga)...dobicu saobracajnu opet koja je u vlasnistvu lizinga...e sad...posto nisam stigao da odradim sve kako treba, a to je da zatvorim lizing prije registracije, pa da auto odma prevedem na sebe...interesuje me kakvi su mi troskovi naknadne promjene...
prakticno se mijenja samo saobracajna...racunam da to ne moze biti skupo....
je li me razumio ko sto?![]()
ja nisam, prema tome, ne mogu ti pomoc, a zelio bih, jer ti je lijepa alfa![]()
ooojjj....evo da probam opet....dok placam lizing....na saobracajnoj se kao vlasnik vodi LIZING KUCA...a kao korisnik JA....
e sad...sobzirom da mi je plan bio da zatvorim citav lizing prije registracije, da bih tokom registracije i vlasnistvo promijenio...ALI kao sto rekoh, nisam uspio, pa cu morati auto da registrujem, dok je jos uvijek lizing vlasnik, a tokom jula kad otplatim lizing vlasnik cu biti ja...e onda cu opet morati da mijenjam saobracajnu, pa me to interesuje...jel to neki trosak...jel se mijenja sam dokument, a registracija se nastavlja...i sl...
nova saobracajna? mislim da je neki bezvezan trosak, tipa 5-15e..
e ovo drugo objašnjenje problema ti je super, samo što ti ja ni sad ne mogu pomoći
najbolje ti je kontaktiraj tu lizing kuću, ne vjerujem da si prvi koji ima takvu situaciju.
kad je riječ o eventualnom trošku promjene dokumenta, ne vjerujem da ti neće država naplatit sve što može i dje može ali u ovoj situaciji čini mi se da ne može biti mnogo...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Pitam moderatore da daju malo vise mjesta Fabiji za poruke, evo vec dva dana mu ne mogu poslat PM :
Fabia_Elegance! has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ne pomaze ni ako mi daju 10 puta veci prostor, fulira se za 3-4 dana.
Evo, sad sam izbrisao pa ugrabi...
TAKUMI
trile mu lajkuje svaki post pa mu se pune notifikacije u inbox,![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Hahaha sparco lud si.. Sta moze biti na passata 99, 85kw (cak i kad ga navuces na fine obrtaje, 2000 do 2500) kada das pun gas treba mu cak par sec dok odreaguje fino, pa tek onda povuce kako treba na pun gas.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
To je ona cuvena turbo rupa, par sekundi je stvarno smrt. Ja bih provjerio crijeva od turbine do usisne, mozda ti curi negdje vazduha pa traje malo vise da bildapuje pritisak.
TAKUMI
dje cu kupiti ubodnu sijalicu za poziciju u far,u onu sa fasungom da nije obicna svjetlost vec da vuce na plavu jer su mi farovi xenoni 4300k
the World's leading dance event
Sensation
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks