Poceh The Borgias, i za sad je ok. Poceh i The Shadow Line, koji je za sad i vise nego ok.
3. sezona Sons of Anarchy je katastrofa.
ok, na kraju trece sezone mogu da kazem da je buffy focking awesome! mislim, jeste, ima ljigavih momenata, ali sto da ne, svi smo mi pomalo tinejdjeri.
elem, sezone 2 i pogotovo 3 su mi, slobodno mogu reci, medju najboljim sezonama nekih serija uopste. prosto mi je krivo sto je nisam gledao kad je originalno isla, kad sam i sam bio srednjoskolac, mislim da bi mi bila josh draza, ali realno - ovo je odlicno. batalio sam sve ostale serije koje trenutno pratim [koje su me, doduse, mahom razocarale, osim tremea] da bi gledao buffy.
sad moram da napravim pauzu prije 4. sezone, moram se kontrolisati
da dodam, originalni danski killing je naredni na listi gledanja. svi koji su gledali kazu da je neuporedivo bolji od americkog [koji je jedno od pomenutih razocarenja]
Poceh The Borgias, i za sad je ok. Poceh i The Shadow Line, koji je za sad i vise nego ok.
3. sezona Sons of Anarchy je katastrofa.
I am the one who locks.
Ja poceh gledat Chuck-a, neznam dje sam prije bio, vrijedi gledat ako nista zbog Yvonne (zenit odma!):oops:
Ona plavusa je san
Sad sam se navukao na Criminal Minds, odlicna je.
Preporucujem:
The practice (AXN)
Castle (FoxCrime)
Grey's anatomy (FoxLife)
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
Pogledaću prvih par da vidim jesu li se opametili, ali ako nastave po starom - baj baj.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Archer је одлична анимирана серија.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ie konza, A smjena rulez!![]()
(nečitko)
ja odgledah 2 sezone Modern Family. dobra komedijica
moze li neka preporuka za sci-fi/post-apocalyptic zanr?
Jericho? Bsg?
(nečitko)
zbog Sofie sam i skinuo seriju. uopste nisam ocekivao da ce bit ovako dobra (serija). nemadoh sta da gledam a i kad vidjeh 2 full season pack-a od po 2 i kusur gb nisam se mnogo mislio. da sam morao da skidam jednu po jednu epizodu ne bih je nikad odgledao.
@verbalni gledao sam ih.
KLasična greška, zato je i imala samo dvije sezone. Whedon je probao da udovolji mreži s početka, ali kad je postalo očigledno da je gledanost mala, pustili su im da rade šta hoće. Posljednja epizoda prve sezone je remek-djelo, i jedna od najboljih epizoda ičega ikad. Zbog nje sam i preporučio claptonu.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
dollhouse je i meni malo underwhelming. citavo vrijeme sam imao osjecaj da nesto fali. ali da je losa - nije.
firefly? meni najbolji sci fi koji sam ikad gledao [sto treba uzet s velikom rezervom, jer niti sam pogledao puno sci fi serija, niti sam inace fan zanra pa i nemam pojma sta bi se sve tacno moglo tu upakovat], ali bez obzira na to - firefly je svakako kickass, no doubt 'bout that.
troy & abed znaju sta pricaju:
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks