Page 99 of 666 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199599 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa kad su CG skockali kao da je republikanska monarhija federativnog uredjenja. Sta se moglo ocekivati...
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj Vankuver si došao da lomiš
    Kanada za patike
    Rušilačke demonstracije koje se usporiti evroatlanske procese u Kanadi
    Slanje negativne slike o Kanadi u svijet
    Zabraniti navijačke grupe u Kanadi
    Suspendovati HK Vankuver

...
    http://www.tportal.hr/sport/ostalisp...i-u-pakao.html
    (pogledati foto galeriju i klipove)

Ono što me interesuje je da li ste za milimetar promijenili vaše mišljenje o Kanadi posle gledanja ovih užasnih slika i uznemiravajućih klipova?
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

zasto bi se Srbija trudila da postane Kanada, kad je lakse Kanadi da postane Srbija
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da mu je bash Krivokapic prva briga, bash svaki dan razmislja o njemu
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I noć....

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Moj Vankuver si došao da lomiš
    Kanada za patike
    Rušilačke demonstracije koje se usporiti evroatlanske procese u Kanadi
    Slanje negativne slike o Kanadi u svijet
    Zabraniti navijačke grupe u Kanadi
    Suspendovati HK Vankuver

...
    http://www.tportal.hr/sport/ostalisp...i-u-pakao.html
    (pogledati foto galeriju i klipove)

Ono što me interesuje je da li ste za milimetar promijenili vaše mišljenje o Kanadi posle gledanja ovih užasnih slika i uznemiravajućih klipova?

Не знаш ти монтеро, то су они срби из канаде урадили.
    Свуђе ли праве проблеме ти срби ух.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Не знаш ти монтеро, то су они срби из канаде урадили.
    Свуђе ли праве проблеме ти срби ух.

To je to. Dva goblena na zidu bi posvađali..

Почетком 1990-тих година, огроман број Срба се доселио у Канаду са простора бивше Југославије. Процењује се да сада између 15,000 и 20,000 Срба живи у Британској Колумбији.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prije nego se krene na ljetovanja, svi se pomalo otvaraju

CDM nije prenio da će se zalagati i za opštine Petnjica i Gusinje

I tako, eto nove koalicije
    Samo neka su zdravo. Bolje da se zalazu da nekako poprave ekonomsko stanje u Petnjici i Gusinju nego sto su se sjetili 5 godine poslije referenduma da raspravljaju o zastavi. Tupljeg naroda od balkanskog to nema nigdje.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Samo neka su zdravo. Bolje da se zalazu da nekako poprave ekonomsko stanje u Petnjici i Gusinju nego sto su se sjetili 5 godine poslije referenduma da raspravljaju o zastavi. Tupljeg naroda od balkanskog to nema nigdje.
    Uh što ne volim kad tvoj post vidim.. Ništa lično. ali sam primjetio da je od 10 poslednjih tema koje su zaključane, bar 8 sa tvojim završnim postom

Elem, u pravu si. Umjesto da se na kongresu bave temama poput ... stvaranja zajedničkog mešihata Bošnjaka i Muslimana. Ili bar nelegalno obnovljenom džamijom u Tuzima. Ili možda se pozabave nelegalnim učenicima medresa po Ulcinju i Rožajama.. oni o simbolima.
    Neka pokreću ekonomske teme, kao DPS i SDP na primjer...

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Vedrana Rudan

« Return Home

Otvoreno pismo papi Benediktu XVI.

Objavljeno: June 13th, 2011 | Kategorije: Hrvatska | 382 komentara| Vedrana Rudan
    Dragi Papa!
    Ne bih Vas gnjavila da nisam dobila otkaz. Bilo je ovako. U petak u 21.30 zazvonio mi je mobitel. Urednik Nacionala. ?! Smrzla sam se. Znala sam što me čeka ali zašto ovaj put? Nije bio precizan, rekao je da mi se zahvaljuje na suradnji, da je većinski vlasnik Nacionala gospodin Harald von Seefried “konzervativan”, nešto o “vrijeđanju vjerskih osjećaja” ili tome slično, njemu je žao, pa me lijepo pozdravio.

Danas je ponedjeljak. Tri dana i tri noći ne spavam, ne jedem, vrtim u glavi svoje tekstove, a onda skužim, gospodin Harald von Seefried je gospodar moga života vrlo kratko…Jes! Zadnji tekst. Tu leži problem. Vi ne čitate Nacional zato moram citirati samu sebe. “Papa je samo čelnik zločinačke organizacije koja dvije tisuće godina ubija, krade, siluje i budalama koje sve to plaćaju obećaje carstvo nebesko.” I još sam dodala da bi Vas trebalo strpati u Haag.
    Doduše, za Index sam bila preciznija, rekla sam da biste tamo trebali odsjesti u lošijoj ćeliji od one u kojoj je Mladić jer su i Vaši zločini veći. Mislila sam na zapovjednu odgovornost, nisam čula da ste nekoga osobno ubili, opljačkali hrvatski budžet ili silovali dječačića u Bostonu. To su činili i čine Vaši dečki.
    Di sam pogrišila? Da li Katolička crkva krade, vara, laže, manipulira, obmanjuje… Imate milijune koje ne namjeravate udijeliti sirotinji kojoj obećajete plaću, socijalno i zdravstveno tek kad krepa od gladi. Sveti Oče, na nogama nosite crvene prada cipele kakve sam i ja namjeravala sebi kupiti ako poživim i ostanem raditi u Nacionalu.
    A vidite me danas! I mene cipele na nebu čekaju. Sveti Oče, što je moj grijeh moj preveliki grijeh? Sjetite se koliko su Vaši velečasni diljem svijeta potucali nevine dječice, koliko je ljudi pobijeno u križarskim ratovima, koliko su neke pape imale dječurlije… A naši popovi, to možda ne znate, u ovoj sirotoj zemlji u kojoj stotine tisuća ljudi ostaje bez posla, grade dvere od oniksa, na Trsatu ne izdaju račun kad prodaju gipsanu Majku Božju…
    Da tako nešto učini ženica koja radi u trafici držala bi glavu u kontejneru čitav dan a ne samo kad odradi smjenu. A to što sam napisala da biste morali u Haag, ako mislite da sam pretjerala sjetite se da ste Vi osobno, Vaša Milosti, tako pišu svi svjetski mediji, štitili pedofile u svojim redovima, selili ih iz župe u župu kao da silovanje djece nije zločin, po meni za u Haag, nego otkačeni način opuštanja neprihvatljiv zlobnim nevjernicima.
    Sveti Oče! Ovo me ne može opravdati ali ću Vam ipak napisati. Najprije je moja izjava glede Vaše Svetosti izašla na Indexu. Nećete vjerovati, 841 ljudi je napisalo da im se moje teze sviđaju. Provjerila sam. Nitko od njih nije dobio otkaz. Mislite da je to fer?
    Doduše, jedno dvije stotine ljudi je u komentarima napisalo da sam kurvetina, da me treba j….., spaliti, raskomadati, ali to su katolici pa im opraštam. I na mom fejsu su me mnogi pohvalili. Ne, nemam ja toliko rodbine. Vaša Čistosti! Ovako bez posla, osjećam se k’o ***** na Splitskoj rivi. U pooomooooć!
    Čitam ovih dana kako ste jednu ciganku koju je Berlusconi namjeravao potjerati u p….m……., neka Vam prevedu, pogladili po licu pa je zato Berlusconi neće dati umlatiti. Suze su mi na oči došle. Zato Vam, Vaša Premilosti, i pišem. Moj gospodar Harald von Seefried, naši mediji pišu, “po nacionalnosti Nijemac”, kao da je to bitno, dao mi je otkaz čim je postao vlasnik Nacionala i moje sudbine.
    Ja Vas molim da Vi, naravno uz Božju pomoć, učinite nešto da mi gore spomenuti gospodin istom brzinom i plati ono što mi je ostao dužan. Nadam se da ne očekujem previše od Vas, Sveti Oče.
    Hvaljen Isus i Marija, Vedrana Rudan
    P.S. Duguju mi 11.000 kuna.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Odličan tekst.I ođe koriste oniks prilično često

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uh što ne volim kad tvoj post vidim.. Ništa lično. ali sam primjetio da je od 10 poslednjih tema koje su zaključane, bar 8 sa tvojim završnim postom

Elem, u pravu si. Umjesto da se na kongresu bave temama poput ... stvaranja zajedničkog mešihata Bošnjaka i Muslimana. Ili bar nelegalno obnovljenom džamijom u Tuzima. Ili možda se pozabave nelegalnim učenicima medresa po Ulcinju i Rožajama.. oni o simbolima.
    Neka pokreću ekonomske teme, kao DPS i SDP na primjer...
    Hahaha, a ne brini nece valjda ovu temu zakljucavati, ali mi je izgleda dodijeljena uloga "moja je zadnja" .

Prvi put cujem za "nelegalne ucenike"? A u prilog ne ide Bosnjackoj Stranci prica o zastavi, nego ne znaju cime da upotpune taj program.

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije realno da to ljudi traze jednostavno nije realno.nista dobro iz toga nece izac
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novi program i statut BS

Reagovanje ministra unutrasnjih poslova

Iz Prijedloga Programa

Državni simboli

Aktuelni državni simboli, posebno grb i zastava, ne reprezentuju adekvatno realnost ipotrebe multinacionalne i viševjerske države kakva je Crna Gora i nijesu usklađeni sa njihovim ustavnim sadržajem i određenjem. Zalažemo se da se sa grba i zastave uklone monarhistička i vjerska obilježja i tako usklade sa Ustavom i upodobe sa našim realnim društvenim bićem i potrebama. Tako će državni simboli postati ono što trebaju biti - naši u punom značenju te riječi. Bošnjačka stranka je svojim zalaganjem doprinijela da ustavna definicija omogući da imamo takve državne simbole. Takođe, izdejstvovali smo potpisivanje posebnog Sporazuma stranaka koje su izglasale Ustav, koji ih obavezuje da utvrde državne simbole koji potpuno uvažavaju nacionalna i vjerska osjećanja pripadnika svih naroda i manjina u Crnoj Gori. Insistiraćemo da se simboli usklade sa Ustavom i političkim Sporazumom.

Pitanje Sandžaka

Bošnjačka stranka se zalaže za afirmaciju Sandžaka kao prekogranične regije, sa slobodnim protokom ljudi, roba i kapitala. Bošnjačka stranka će raditi na jačanju ekonomskih i kulturnih veza i saradnje između građana, te brojnih kulturnih, sportskih i drugih organizacija, privrednih subjekata i lokalnih samouprava unutar ove regije.

Zahtjev za promjenom (elemenata) drzavnih simbola mi se cini opravdanim i korektnim, medjutim, "Pitanje Sandzaka" je alarm za (buduci) problem kojem bi vlada morala pristupiti sa mnogo vise senzibiliteta od

"Brajovic je ujedno izrazio uvjerenje da će u parlamentu biti uvijek dovoljno poslanika koji će se zalagati da ta nedjeljivost bude takva."

Bosnjaci su ocigledno u Zetra fazi, trend je krenuo iz Sarajeva i, preko Novog Pazara, stigao u nase malo misto. Ministar i njegove kolege iz Vlade su, izgleda, u "Lako cemo" fazi, i mislim da bi morali pokazati vise ozbiljnosti i odgovornosti i, za pocetak, pogledati sta pise pod stavkom:

Ravnomjerni regionalni razvoj

Mislimo da je prisutan izrazito neravnomjeran razvoj pojedinih regiona i područja Crne Gore, što je jedan od njenih najvećih strukturnih problema. Razlike se i dalje produbljuju, sa velikim posljedicama na društvene, ekonomske, socijalne i demografske prilike u nerazvijenim područjima i obaveze javne administracije u vezi sa tim. Zalažemo se za poštovanje načela solidarnosti, kao temeljnog načela za vođenje kvalitetne regionalne politike i pravedniju preraspodjelu državnih fondova, u cilju unapređenja javne infrastrukture i sektora usluga u nerazvijenim područjima. Zalažemo se za obrazovanje posebnog fonda za podsticanje bržeg razvoja nerazvijenih regiona i područja, kako bi se prevazišle razlike u nivou razvijenosti, te za uvođenje posebnih preferencijala za ulagače u nerazvijena područja.
    Država treba što prije da realizuje krupne infrastrukturne projekte, kao što su izgradnja autoputa, postrojenja za tretman otpadnih voda i čvrstog otpada sa njegovom reciklažom i dr. Tako će se pojačati apsorpcioni kapaciteti nerazvijenih regija za privlačenje investicija. Crna Gora treba da stvori takav poslovni ambijent koji će obezbijediti rast i razvoj nerazvijenih područja i koristi za lokalno stanovništvo i državu od iskorišćavanja strateških resursa, kao što su šume i zemljište, hidropotencijal, rude... Zalažemo se za poštovanje načela supsidijarnosti i prenošenje dijela nadležnosti i odgovornosti na regionalne i lokalne organe i institucije u fazi planiranja i realizacije regionalne politike.

... jer je upravo ovo, siromastvo i devastirana privreda na sjeveru, srz problema, odnosno onoga sto bi nam moglo napraviti problem.

_________

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ducka View Post
    nije realno da to ljudi traze jednostavno nije realno.nista dobro iz toga nece izac
    BS ne predstavlja vecinu Bosnjackog naroda, barem ne sve, tako da su ovo samo price kao i sve do sad.

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako javlja Kafemontenegro:

7 Jun 2011. 08:42
    PayPal u Srbiji

Nakon Hrvatske PayPal, najpoznatiji svjetski servis za novčane transakcije, dostupan je i korisnicima u Srbiji.

Reklame
    PayPal će postati zvanični posrednik u plaćanju obveza prema državnoj administraciji. Na taj način građani Srbije moći će da svoje račune za komunalije, poreze i ostale obaveze prema državi plaćaju preko ovog servisa.

Ovo je izazvalo pozitivne ocjene javnosti i stručnjaka u susjednoj Srbiji.
    http://www.cafemontenegro.com/index....27&news=181382

E sad, sve bi bilo u redu, da izvor ove "informacije nije satirični Njuz.net koji se proslavio još onomade, kada je izmislio vijest o pijanom Srbinu koji je ubio ajkulu

CdM, pwned

http://www.njuz.net/paypal-u-srbiji-...aranje-naloga/

Niste jedini, vidim da se već dosta portala primilo na )

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Kako javlja Kafemontenegro:

E sad, sve bi bilo u redu, da izvor ove "informacije nije satirični Njuz.net koji se proslavio još onomade, kada je izmislio vijest o pijanom Srbinu koji je ubio ajkulu

CdM, pwned

http://www.njuz.net/paypal-u-srbiji-...aranje-naloga/

Niste jedini, vidim da se već dosta portala primilo na )

Ajde što se čitaoci primaju ali ne razumijem novinare kojima je to posao, prvo ne pročitaju uopšte tekst nego ka bravi vide naslov i odma copy/paste
    plus što je izvor njuz.net za koji bi valjda trebalo da znaju više da objavljuje odlične tekstove ali satirične.
    Last edited by remark; 17-06-11 at 08:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ajde što se čitaoci primaju ali ne razumijem novinare kojima je to posao, prvo ne pročitaju uopšte tekst nego ka bravi vide naslov i odma copy/paste
    plus što je izvor njuz.net za koji bi valjda trebalo da znaju više da objavljuje odlične tekstove ali satirične.
    A zamisli kako je meni. Već sam napisao post od stranice kako je Srbija uvela PP, a Crna Gora neće nikad, kad hladan tuš

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    BS ne predstavlja vecinu Bosnjackog naroda, barem ne sve, tako da su ovo samo price kao i sve do sad.
    Tako je. Zato se služimo činjenicama. Uzmimo za primjer prošlogodišnje lokalne izbore. Najjače uporište Bošnjačke stranke je opština Rožaje đe BS ima 10 od 34 odbornika. Treba li dalje? Ajmo. U Plavu 8 od 32 (to je možda i najbolji rezultat). U Bijelom Polju 2 od 38. U Beranama 0 a takođe i u Pljevljima. I što dalje da pričam? Na parlamentarnim izborima 2009 su išli zajedno sa koalicijom DPS-SDP a 2006 sa Liberalnom partijom i osvojili ukupno 12,748 glasova među kojima je bio i moj glas a ja sam Bošnjak taman koliko Portorikanac.
    Zašto taj program? Pa jednostavno zato što moraju ponuditi nešto novo kako bi uzeli koji novi glas jer pitanje je mogu li se nadat parlamentu a sve zavisi od popisa i od novog izbornog zakona (zbog toga su bili i protiv prošlog prijedloga zakona). Ovo za promjene simbola i podjelu na regije znaju da neće dobiti ali što drugo da rade? Ovo je priča za prosti narod kako bi se dobio koji glas jer u protivnom silaze sa političke scene Crne Gore. Zato skalajte malo sa ocjenama i više uključite logiku. Znam da bi mnogi htjeli da ovo preuveličaju zbog određenih razloga o kojima ne bih ovom prilikom, ali teško će to ići.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

A zamisli kako je meni. Već sam napisao post od stranice kako je Srbija uvela PP, a Crna Gora neće nikad, kad hladan tuš
    hahaha a nije mi te ža vala ispade isti ka ovi što kad nešto ođe ne valju kažu a viđi kako je u Srbiju

evo na CDM izbrisaše tekst hahahaha.
    Last edited by remark; 17-06-11 at 08:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Tako je. Zato se služimo činjenicama. Uzmimo za primjer prošlogodišnje lokalne izbore. Najjače uporište Bošnjačke stranke je opština Rožaje đe BS ima 10 od 34 odbornika. Treba li dalje? Ajmo. U Plavu 8 od 32 (to je možda i najbolji rezultat). U Bijelom Polju 2 od 38. U Beranama 0 a takođe i u Pljevljima. I što dalje da pričam? Na parlamentarnim izborima 2009 su išli zajedno sa koalicijom DPS-SDP a 2006 sa Liberalnom partijom i osvojili ukupno 12,748 glasova među kojima je bio i moj glas a ja sam Bošnjak taman koliko Portorikanac.
    Zašto taj program? Pa jednostavno zato što moraju ponuditi nešto novo kako bi uzeli koji novi glas jer pitanje je mogu li se nadat parlamentu a sve zavisi od popisa i od novog izbornog zakona (zbog toga su bili i protiv prošlog prijedloga zakona). Ovo za promjene simbola i podjelu na regije znaju da neće dobiti ali što drugo da rade? Ovo je priča za prosti narod kako bi se dobio koji glas jer u protivnom silaze sa političke scene Crne Gore. Zato skalajte malo sa ocjenama i više uključite logiku. Znam da bi mnogi htjeli da ovo preuveličaju zbog određenih razloga o kojima ne bih ovom prilikom, ali teško će to ići.
    Očigledno ne shvataš, vrhunac mi je što čitav profil 12500 glasača koalicije praviš iz ličnog primjera.
    Nisu ni liberali predstavljali Crnogorce, pa se sad ne može živjet od bivših Liberala.

Istina je da je BS rezervna opcija bošnjačkog tijela, koje djeluje prilično homogeno. BS je u usponu, laganom, ali u usponu. Veliki broj glasova koji Bošnjaci daju DPSDP-u je bio rezultat predizborne kampanje "ako Srbi dođu na vlast, eto čhetnihka, svašta će biti". U međuvremenu su ljudi iz DPSDP odlično prošli u privatno m životu i ne pada im na pamet da sad "Bošnjače". Činjenica je i da su razlike u nacionalnom pitanju Bošnjaka vrlo male kada sjednu bošnjački predstavnici iz svih stranaka.
    Fakat je da je prvi tu priču pokrenuo SDP-ov Džavid Šabović.
    Činjenica je da to pitanje već dugo tinja i da je sada došlo na red. Očigledno je da BS ne vidi opasnost po budućnost Crne Gore, ne prepoznaju više četnike i neku ratnu opciju, pa napokon mogu da progovore.

Što se regionalizacije tiče, pa to je priča koju svakodnevno slušamo iz usta svih vladajućih i opozicionara. Pa i vi sami koristite termine sjever, jug i centar. NEma tu ništa loše, ako je cilj decentralizacija i ravnomjeran razvoj. Inače će sve biti po onom davnom spotu DPS-a "Živjećemo u Podgorici".

Umjesto da ministar Brajović skače na prvu loptu i brani nezavisnost države, neka se javi Lukšić i kaže da će snažan razvoj Sjevera biti odgovor Vlade na program DPS-a. I pritom ne govorim o planinskom turizmu.

Da ne zaboravim. BS je član vladajuće koalicije. Sada kad se drma između SDP i DPS, logično je da hoće malo veći kolač.

Recimo ode ovaj Husović kod Mila i kaže: "Vidi Milo, mi bi mogli da čopnemo nešto SDP glasova po sjeveru, ali nemamo para...."
    Last edited by MonterO; 17-06-11 at 08:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    hahaha a nije mi te ža vala ispade isti ka ovi što kad nešto ođe ne valju kažu a viđi kako je u Srbiju

evo na CDM izbrisaše tekst hahahaha.
    Dako sad dobijem infraction

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amerikanci podrivaju državu

Inicijativa mladih za ljudska prava YIHR će uspostaviti SOS liniju, putem koje će građani moći da prijave slučajeve zloupotrebe državnih resursa i slučajeve kršenja ljudskih prava.

Projekat je finansijski podržala Ambasada SAD u Podgorici.

U YIHR-u podsjećaju da prate korišćenje službenih automobila od 2009. godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    ... Vjeruješ li da slova tvom postu ne bi trebalo dodat... Kakva crna Bošnjačka stranke, trice i kučine... To je još jedna uslužna stranka režima koja je tu da drži vehabistički pokret pod kontrolom i bude brana uplivu uticaja muftije Zukorlića s druge strane granice. Sve se izvodi maestralno pedantno, jer je BS tu da prikupi DPS-u i SDP-u one glasove mlađarije koja se nadahnjuje bošnjaštvom, Pazarom i Sarajevom, a istima su DPS i SDP (svojom potenciranom crnogorštinom) suviše "vlaške" stranke za njihov mladalački buntovnički polet. Pa kad se to sve pokupi uvijek se, na ovaj ili onaj način, istovari DPS-u.
    Zašto iz BS predlažu tri regiona, trice i kučine?... Pa zato što znaju da bi ovo Bošnjacima moglo bit primamljivo jer kalkulišu da bi u "Sjevernom regionu" njihov uticaj značajno porastao u odnosu na brojeve i snagu koju im pruža matematika unitarne CG.
    Takođe, "Sjeverni region" ne bi obuhvatao Kolašin, pa bi to bilo bukvalno gotovo identično granicama crnogorskog dijela Sandžaka a da se isti pritom niđe ne pominje! Elegantno nema što... Ali BS zna da će CG prije osvanut na Antarktiku nego da se ovo ikad dozvoli i desi... Nije ni potrebno...Funkcionerima BS je dovoljno da se masa zabavlja maštanjima, njih vidi kao patriote a njih nekoliko u vrhu partije od toga fino žive...

Inače i ja sam jedan od "Bošnjaka" koji su 2006. dali glas koaliciji LP-BS... Kad se sjetim centralnog mitinga ove koalicije na (prepunom) krovu KIC-a "Budo Tomović" i danas se pitam kako svi nijesmo izginuli sa tog krova ko oni na tribini u Parani. Još su neki (ja ih zovem "Gusinjani") što su stigli autobusom, ko zna okle, sa destinama sandžačkih zastava, krenuli da urliču i skaču ko nezdravi po krovu. LP je imala prethodni dogovor sa BS da se ne nose partijske i druge zastave, već samo zastave CG, ali "gusinjani" to nijesu ispoštovali pa je bila jedna tužna slika, 30 sandžačkih zastava i dvije crnogorske (donešene iz LP-a), zBog čega sam razmišljao, onako naslonjen uz ogradu sa suprugom pored režisera Branka Baletića, đe sam ja to zaglavio i đe je završio moj nekadašnji LSCG... No, opet sve sam vjerovao "ajde, to je samo autobus "gusinjana", liberali Podgorice će valjda glasat zBog LP-a". Tako je i bilo. Oni koji su glasali u PG su bili većinom etnički Crnogorci i ljudi građanskog duha, ali zBog Mikovog nakaradnog dogovora da neparni mandat pripadne BS, na kraju je ispalo da oni od 3 dobiju 2, a LP 1! I te 2 su kasnije koristili da asistiraju DPS-u, proglašavajući koaliciju raskinutom odmah po objavljivanju rezultata.
    Eto, toga sam se prisjetio kad sve ovo pomenu...
    Last edited by El Re; 17-06-11 at 15:03.

Page 99 of 666 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199599 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)