ljudi odreda idu na lijecenje zavisnosti od olyntha , ako bas imate zacepljen nos nafazol za bebe 0.5 posto i nema frke
Mala, taj olynth ti je štetan masu! Olynth NE SMIJE da se koristi duže od neđelju dana. Ako ti se za to vrijeme ne pročisti nos ideš kod doktora.
Moj ti je savjet, uzmi Marisol sa morskom solju, neće ti očepit nos, ali će ti pomoć da ti se regeneriše sluznica nosa koju si sjebala olynthom...To ti je za početak najbolje, znam iz iskustva
Inače, mene trenutno ništa ne muči da kucnem![]()
ljudi odreda idu na lijecenje zavisnosti od olyntha , ako bas imate zacepljen nos nafazol za bebe 0.5 posto i nema frke
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Meni je olynth ovih dana neizbježan zbog devijacije nosa i prehlade pa ne mogu disat. On djeluje oko 8 sati i onda ponovo blokada, gore nego prije stavljanja kapi. Istina je da ga ne treba prećerano koristit jer nagriza sluzokožu i sl.
Ne citam novine, al gledaj ovo iz istog clanka:
Vozač “golfa” se kretao iz pravca Vezirovog mosta ka gradu kada je izgubio kontrolu, preletio zeleno ostrvo koje razdavaka trake bulevaraVozač “golfa3” prošao je samo sa lakšim povredama kada je preletio ostrvo koje razdavaja trake bulevara i direktno udario u automobil koji je nailazio iz suprotnog pravca.E pa.Prema podacima iz policije, vozač “golfa” se kretao iz pravca Vezirovog mosta ka gradu kada je izgubio kontrolu, preletio zeleno ostrvo koje razdavaka trake bulevara, a potom se silovito zario u prednji dio “mercedesa”.
I am so post-rock I shit sad birds.
Nervira me hlor u vodu 24 h dnevno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
dobro je i kad je imate uopste...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Irvas koji da zmigavac tek kad dodje na pola metra, a ja ga cekam da predjem ulicu... Irvasiiiii!!!
Tu es mon héro!
nebulozni topic o dizniju koji niko ne brise ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Neljubazne, smotane, spore kasirke!
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
'oćete l mi reć ko je Iva Štrljić i čime se dotična bavi?
Sell the Vatican, Feed the World!
KRKNA, citas pogresne novine
Mrzim situacije kada srednjovjecna vrlo vitalna gospodja ocekuje da joj ustanete u autobusu i onda stojite sat vremena do Nk. A vas ionako bole ledja citavi dan od laptopa, vise ni sami ne znate koliko ste puta ustajali tako u zadnjih par mjeseci da neko drugi sjedne, a ova gospodja sasvim odmorno izgleda... I taman odlucite - hajde ustacu joj ebo je muz njen, nema veze - kad uskace cura koja sjedi iza mene sa "gospodjo, hocete li sjesti vi, vidim da ste umorni"... Blam, blam, blam.![]()
Just to slip the skin...
a boli te uvo!![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Odoh, i ne vracam se.
Last edited by Raquel; 16-06-11 at 00:15. Reason: Zamislite Dzoov avatar dok citate post. Hvala.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Spava mi se. Imam alergiju na mačke.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Kad nešto tražim (kroz kuću, obično) i nema šanse da mogu da nađem!
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Kad me pitaju sta mi je, a nije mi nista u pm...
Tu es mon héro!
Kad jednostavno zelim i moram toliko stvari da odradim u jednom danu pa mi je 24h premalo...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sto sad nije 5 stepeni celzijusovih
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
ogranicenje ljudi u pojedinim stvarima i nevjerovatna glupost istih!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks