Kako da znam da li mi auto ima FAP filter ? Megane 1.5 dci 105 Ks 2005/6 god. (ne znam sto pise)
hladi se po pg na konstatnih 60 70 sa asfalta ? i bez vazduha u jul i avgust ? i cijeli region oko pg ? kolki je zbilja taj procenat hladjenja ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kako da znam da li mi auto ima FAP filter ? Megane 1.5 dci 105 Ks 2005/6 god. (ne znam sto pise)
Ja sam i dalje ubjedjen da mislim na FAP FiltereMozda je to isto ali koliko vidim koristi se termin FAP FILTER. Koliko vidim kada se zacepi moze da se makne, tj da se ne stavlja novi i to kao smatraju neki tuningom ? Kako da se zna da je taj filter pri kraju tj da ne radi ono sto bi trebao
http://www.renault.co.uk/about/innovations/fap.aspx
isto ti je to,99% ga imas i moze da se makne
ali se ne mice kao sto mices katalizator,mora prvo da se odstrani iz memorije racunara,pa tek onda fizicki
kad ce ti meni vratiti 32e?
GaD
nema tek od 2008 god se proizvode sa filterom valjda
pogledaj ovdje malo
http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_M%C3%A9gane
pored masine ti pise FAP koja imaju taj filter. a to je na MK3
the World's leading dance event
Sensation
Hmm vidim da ste se dofatili price oko ulja.. Koje je meni najbolje da sipam u golfa4 t(di) ? Mislim te oznake. I je li ko stavljao onaj 3d enterijer u auto, sta mislite o tome? Koliko je to postojano na ove 40+ temperature?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
I ja mislim da su ih ranije uveli. Valjda ovaj moj nema, makar ne po tabeli sa wikipedije.
E, kako se hladi voda u hladnjak pri tim temperaturama? Meni temperatura ulja ide gore dok stojim, cim predjem 20-30 pocinje da pada.
Ne zasluzujes da ti ih vrati. Idi i poslusaj prodavace tih sranja opet.
Castrol Edge 0-30 ili 5-30.
TAKUMI
Zna li ko sta o owim momcima iz Zagorica sto stawljaju mat folije?Jel to dobro i zna li ko cijene ?
Ne, sto je bitno da li ima ili nema.
Sigurno da je priblizno zato i daju u karakteristikama temperaturu od 100 stepeni.
Dobro, sigurno da je priblizno ako ti kazes, ali ja imam mjerac temperature ulja i kazem ti da ne mora da znaci da su priblizne temperature
Na tvoj auto koliko pokazuje temperaturu ulja kada ga vozis malo jace ili normalno?
Ako vozim malo jace popne se na "radnu" i ond asu temperature ulja i vode priblizne, ali ako vozim lagano i ne palim turbinu desi se da se razliku i za 30 stepeni
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks