Prki spamuje sa nekakvom zaradom na internetu!
https://forum.cdm.me/search.php?searchid=7434
Banovan.
\\OFL•GIC
Zasto ne moze da se postuje sa mobilnog? Nema sanse da mogu da refreshujem ili odgovorim nekome nesto...
E ja sad probao sve radi....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
radi kad udjes na mobile temu, al ona stvarno losa, prelosa... ne zbog izgleda no zbog npr preglednosti, listanja stranica... ne moze se pristupit grupama...
a i dalje ne mogu da pregledam full sajt preko mobilnog telefona nego samo mobile verziju... koja je o5 napominjem nepregledna i prelosa...
samo da se ubaci neko0 dugme da se moze vratit na full pregled... napominjem da koristim nokijim obicni browser dje nema opcije da prebacim da mi ne otvara mobile sajtove....
AJMO CRNA GORO !!!
Znaci to dugme je na dnu lijevo i zove se full site
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
meni nema toga O.o
zadnje sto mi je na dnu stranice je trenutno kategorija lifestyle sa vijesti: svi vole komplimente i pohvale..
i ispod toga dugme jos... i nema nista vise...
a lijevo i desno ne moze...
ulazim na e52
AJMO CRNA GORO !!!
Ne znam vjeruj mi. Ja sam sada trazio da mi donesu E52 i probao...stoji..da uradis update? Ili Tapatalk....sto je sigurno najbolje
ja mogu sve da otvorim preko telefona, ali ne mogu da izbacam komentare... telefon mi je noviji, podrzava javascript sta se desilo tu nista mi nije jasno... do ovog novog boxa je savrseno radilo...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
primijetih jednu neobicnu stvar, jel to normalno il bug,
zenski kutak, desno je latest posto tj tema, i pise zarada na netu, banovan user izbirisana tema ? ne updateuje se kad se izbrise tema
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja se i ne trudim sa tel više... inače e71 i ne može
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters. Meni ovo javlja kad postujem sa mobilnog...
isto isto...
Koga mogu da zamolim da objavi jednu vijest na sajt?![]()
Listen to me very carefully - I shall say this only once!
Koji sajt CDM portal? Evo ovdje
moze li se ukinut ova boja za fontove kako ? poludje me pisanija u boji ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
postovanje sa telefona i dalje ne radi, cisto da napomenem, pa nas vi kulirajte i dalje...
pogledaj zasto to meni radi savrseno...
ne sumnjam da nekima radi savrseno, ali ima nas ogroman broj koji smo posle update ostali zakinuti...
Ne moze se ni na pm odg preko tel.
A da probate sada?
i dalje isto, fora je sto nam text box ne prikazuje kao na compu, vec je samo prvi red bijele boje za unos, al ne mozemo nista da unesemo, dok je ovaj ostali dio sive boje. a na compu je text box bijele boje a samo posljednji red sive boje..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks