Ha, Passatlija...
Nivo glicerina ispod minimuma. Razlozi:
losi diskovi
lose pakne
curi negdje (malo vjerovatno).
vozim sad prema kuci i ukljuci mi se ovo:
sta predstavlja ovaj znak? (zute je boje nego ispade na tel ovako)
Ha, Passatlija...
Nivo glicerina ispod minimuma. Razlozi:
losi diskovi
lose pakne
curi negdje (malo vjerovatno).
TAKUMI
pas mu mater. smijem li ga vozit ikako? trebace mi ujutru na kratko.
ma najvjerovatnije ti je pakna potrosena, a ako ti se tek upalilo znaci da ima jos materijala... vidi koje su ti lose pa zamijeni
Njak Njak Njak
99% potrosene pakne. Pogledaj koliko je ostalo jos "mesa" na njih jer ova se lampica upali a i kad ima jos dosta "mesa"
gledao sam jutros i nivo glicerina je visok tj do vrha je napunjeno. ovo ostalo cu vidjet kasnije
Onda su pakne i pitanju, ili, mozda lazna uzbuna. Mozes da ga vozis, bez problema.
TAKUMI
kolika je procedura oko prevoda vozila (interesuje me vremenski ) i za to vrijeme ne smijem vozit kola jel?
znam da treba odjava tablica , kupoprodajni ugovor , sta treba josh i dje da podjem ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jos jedno 5-7 dana cekanja na ono 5% ili koliko vec procenata vrijednosti auta. Ne znam tacno kako se zove mjesto, zaboravio sam, neka kazu ovi sto znaju
poreska uprava, drachne mozes promasit zgradu. Na 'most' puD starog aerodroma. prva zgrada kad predjes IZNAD karvera
Udjes tamo, predas kupoprodajni ugovor, ovaj ti kaze dodji za nedjelju dana. Ti ufatis vezu (ako imas) dodjes ranije, on ti kaze da podjes u postu i platis pdv 5% u postu i vratis se sa uplatnicom, i to je to
Mozes da vozis naravno ako je auto registrovano i osigurano.
Originally Posted by my name is ...
ne smije trile da vozi, jer tih par dana auto nije ni regano ni oporezovano , sunce cmok, cak i kad platis rege a nemas tablice opet imaju pravo da t drkaju jer ih nemas, i ne moz se naglavit sa njima oko toga da si platio sve, jer jelte zakon kaze drugcije
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
istice mi rega za nekih 10 dana pa sam mislio sad to najedno sve da zavrshim ... e sad *ebe to sto ne smijem za to vrijeme vozit kola (sto dodje min. 15 dana) pff
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
to ti dodje 4 5 dana svega, koliko im treba da proracunaju za porez koji treba da platis, istog momenta kad ti to odrade, podjes u amd mladost uplatis polisu rege sve, i trazis potvrdu tj njivou molbu stampanu to izdaju regularno, da te mup ne dira jer si sve platio, posto mup saradjuje sa njima vjekovima i rega kod njih tolerise to , cheers batice
da, ali onda moze da vozi samo na teritoriji opstine Podgorica, je li tako, il' se varam?
ne ja sam sa tim vozio gdje god u cgmada ce ga cimat svaka patrola na koju naidje pa nije lijepo ;p
al jos jednom napominjem ni to tad nije garancija nicemu , jer zakon drugcije kaze, samo je dobra volja policemana , da prihvati to , u pg sigurno nece imati problema , tolerantni su maximalno
jep , samo nemoj dok ne predas i uplatis polisu tih 4 5 dana da vozis slucajno, jer ode u zetatrans i onda ide izvlacenje , uplatis pa sa policijom pod pratnjom na tehnicki, pa pod pratnjom zetatrans pa kad sve sredis uzmes auto ; p
4-5 dana da ti obračunaju porez i daju papir :shock:
ja sam prošlog ljeta u dg sve to završio za nekih 15-20min.tip je pogleda u katalog,reka cifru i da mi uplatnicu.ja poša do banke,uplatio i nazad sa uplatnicom.tamo mi neke papire iskucali sa kojima sam poša u mup i gotova priča.auto sam od pg do dg doveo bez tablica prethodno.
nedelju dana se cheka....ma vozi auto...preskochi voznju uveche kad ima policije i zaustavljaju i to je to.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
danas sam vozio jedan automatik,i nesto mi pade na um. moze li da se pali automatik na guranje,i kako?
meni su htjeli da uzimaju auto kad sam vozio bez tablica,bez obzira sto je placena registracija...ali ih je mozda isprovocirao jedan mali prekrsaj sa moje strane![]()
Ja sam wozio isto bez tablica,samo fino sa njima i nemas problema,ako se bukas ili mases rukama pozdrawi se...Pusti ih da misle da su oni najpametniji i swe si zawrsio,e da prawi se mutaw,ono se kao ufrci,bar to mene pali![]()
i obavezno kazi da si student koji nidje ne radi![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks