ko zna mozda si i nacista, pa zato podrzavas tog ambasadora shvabu.
p.s. i nick ti je italijanski, sto posto si naci/fashi![]()
Last edited by Recordare88; 09-06-11 at 19:01.
Deserve's got nothing to do with it.
ko zna mozda si i nacista, pa zato podrzavas tog ambasadora shvabu.
p.s. i nick ti je italijanski, sto posto si naci/fashi![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Bogomi, kakve izjave ponekad ima gdja Merkel.. ponekad mi dodje da pomislim - jednom nacisti, uvijek nacisti. Ali ja imam tolerancije ako nemam razumijevanja, pa ne pomislim.
Sta hocu reci.. Recordare, prilicno k srcu to primas.. ako je i velikosrpstvo i komunizam i fasizam i sta god da je tu, to je legitimno.. ako ti nesto nije jasno a na tvoj racun (ne mislim na nas sa kratkim postovima i upadicama radi atmosfere - otkad je Maja banovana, nidje zenska na Politici.. sve gledam nece li se jos koja navuc kad vide moj sexy avatar ovamo), trazi citat.. doduse, Oscar se i trudi da razlozi, ali ti si mi i dalje sumnjiv...![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
nedostaje mi hvala lepa :mrgreen:
U CG je izdajnik vrlo fleksibilna kategorija a ja ka maler u zadnjih 20 i kusur godina spadah u iste prvo zbog toga što stavljah glavu zbog nje tamo đe drugi ne bi stavili kurje oko a sad zbog toga što mislim da će je ovi što su je vodili tada i sad uništit potpuno. Eto isplakah se malo ne zamjerite![]()
Sta ima veze, ajd lijepo da im pomognemo.. bolje no da placemo, ae.
glava i kurje oko se stavljaju na isto mjesto?? o.O nije ni cudo sto vjerujes u smak![]()
Kakav bre fašizam legitiman? Tolerancija ne znači beskičmenost niti izbjegavanje bilo kakvog konflikta. Tolerancija ima smisla u slučajevima kad nismo ugroženi. Inače...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zar...?
Ja sam pričao uopšteno. Na uopštenu konstataciju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Utoliko prije ne znam sta da mislim. Iskreno.
.. no aj.. dosta ''spamovanja''. Fasizam jeste legitiman, a ti vidi gdje (cisto kao hint, kad te vec zanima).
Samo ovaj stav o 2SR pokazuje koliko usko gledaš na istorijska dešavanja. Izjava da su zemlju oslobodili partizani bez Staljina i Čerčila je nevjerovatna. Po tebi Crna Gora je ostrvo u kome se događaji dešavaju nezavisno od okruženja. Pa ta NOB je dokaz da ne može Crna Gora sve sama.. Stvarno svašta.
Šta kažeš, počeo sa "Dragi Drugovi.." . Očigledno je da je prevaren ..
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ako neko piše stotine postova na ovom podforumu, mislim da je minimium vaspitanja/poštovanja da bude upoznat sa stavovima onoga s kim diskutuje. Ovako si dobio odgovor tipa "baš ću da čitam šta si ranije pisao".
Polemika s tobom pokazuje koliko se stvari ovdje rade stihijski i da ne postoji kontekst.
Ili si sa nama, ili si protiv nas, u svakom postu od teen zabave do Gadafija.
E dobri Recordare, šta bi tek bilo da si Srbin. Ovako ti je i teže
Last edited by MonterO; 10-06-11 at 08:20.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ako ti krenem vadit postove u kojima pišeš o CG u samo crnim i tamnim nijansama viđet ćeš ko ti stavlja riječi usta. I nemoj da počinješ priču o tome ko je kompetentan a ko nije...nešto ne viđeh da si komentarisa dio koji se odnosi na nacionalosocijalizam, boljševizam SDP-a i ostale priče koje slušam od tebe, Slaviše i ljudi na in4s... tu si kompetentan da prećutiš. Ne vidim ni da si po ovom pitanju reprezentacije bio ništa manje dosljedan u tom odnosu prema njima od ove priče gore. Bar na ovoj temi, a da izvineš, ne pada mi na pamet da gledam đe i što pišeš. I razmisli dobro da li je baš najbolja varijanta da se moraš dokazivati time što ćeš kopirati što pišeš - to mi pomalo zvuči kao Medojevićevo zakljinjanje da je glasao za nezavisnost na referendumu.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Pa vidiš da sam napisa ponjavu teksta o tome kako nijesu prevareni ni on ni ostali...no nema veze, da se vratimo na partizane. Ja sam napisao da su mojiu zemlju (SFRJ) oslobodili partizani. Oslobodili su je manje -više sami, bez prevelike pomoći Čerčila skoro sigurno. Čak je i 1944 kad su se vodile borbe u Normandiji a Njemci bili u Varšavi teritorija koju je kontrolisao NOB bila dovoljno velika da bi se moglo govoriti o oslobađanju zemlje.
Dokaz da Crna Gora može sama je to što je 500 godina mogla sama i protiv Turaka, NATO pakta tog vremena. Osim ako nećeš da vršiš reviziju rada porodice Petrović na stvaranju nezavisne države, i slobodno počni priču kako su danas suverene i nezavisne države bespotrebne jer ćemo ionako svi u EU
Crna Gora je za razliku od ostale južnoslovenske braće pokazala da može i sama, a i da kad je zajedno s nekim daje značajno veći doprinos u odnosu na potencijale i broj stanovnika i na Bregalnici, i na Mojkovcu, Neretvi, oslobađanju Dalmacije, Beograda i prije i poslije toga.
Možemo se složit da ni ti motivi koji su ih pokretali nijesu uvijek bili najispravniji.
SFRJ je bila moja zemlja dok je nijesu uništili velikodržavni nacionalizmi, prije svega srpski i hrvatski - SRJ i SCG nijesu nikad.
Ja bih puštio da o tome kakvo je djelovanje Petrovića u istorijskom kontekstu nasljedniku porodice Petrović.
Vadi, da vidimo. Samo nemoj da ispane da sam pisao o SDPS, a ne o CG(a prilicno sam siguran da ce tako i biti), jer SDPS i drzhava nije nikako isto, iako znam da vam pune glavu da jeste, nego nekima sluzhi mozak da razmishljaju, **** ga...Drugo, ako kazhem "u CG nema jake institucije i treba se okrenuti njihovom jacanju", to nije slikanje u crnim i tamnim nijansama, vec realna ocjena shta treba raditi. To, uostalom govore i ovi iz NATO i EU. Ja kazhem, ukoliko ti takva prica smeta, vi se fino zalozhite da prekinemo i evropske i evroatlanske integracije, i onda mozhemo svoji na svome, bez ichijeg spoljnog upliva i neokrnjenog suvereniteta da na sva zvona hvalimo sve shto u ovoj drzhavi postoji.
Shto se tice SDP-a, nije tajna da ih smatram nacionalistickom i stoga shtetnom po drzhavu partijom, jer sam principijelno i dosledno protiv svakog nacionalizma. Mislim da je borba protiv svih vidova nacionalizma najbolji doprinos koji stanovnici svih regionalnih drzhava,stoga i Crne Gore, mogu da daju svojim zemljama. Mi na ovim prostorima najbolje znamo shtete koje nacionalizam mozhe da nanese, i igrati se sa tim, pogotovo u gradjanskoj, etnicki heterogenoj sredini kao shto je CG, mozhe samo biti shtetno i opasno.Medjutim, sjecam se licno mog posta kada sam jednom od diskutanata precizno objasnio zashto SDP ne moze smatrati fashistickom, vec samo nacionalistickom partijom.
Svaki put cu da citiram shto pishem, jer svaki put ti to pogreshno prenesesh. Na svaku insinuaciju, tvoju i bilo ciju, crno na bijelo mogu da odgovorim citatima iz mojih postova. Pa bilo da se radi o politici, sportu ili vocarstvu. Ne tice me se Medojevic uopshte, a moj glas na referendumu se tice samo mene licno. A shto se tice onih koji pokushavaju zamaskirati svoje neznanje, nekompetenciju, ili josh gore, svoje afere, a takvih ima dosta,glasom na referendumu, pa prave od toga javni spektakl, takvi su sami sebe najbolje opisali i pokazali. I svoje znanje, i svoje razumijevanje, i svoju privrzenost interesima ove(ili bilo koje druge) drzave, i na kraju, i u politici najmanje vazhno, i svoja moralna nacela. Ne treba im nishta ni moja kritika ni pohvala.
Deserve's got nothing to do with it.
Novi njemački amabsador u Crnoj Gori biće Pius Fišer, sadašnji ambasador Njemačke u Mongoliji. Pius Fišer će na mjestu ambasadora Njemačke u Podgorici zamijeniti Petera Platea. Kako agencije javljaju jedino je neizvjesno da li će Medojević otputovati sa njim da ga brani svuda dje podje i da li ce branioci Platea izvrsiti masovne skokove sa Milenijuma sa bubuljima oko pasa.
Ima danas u Njemačkim novinama pres o Mne i premijeru,i to kako će dnk crnogoraca popraviti EU ,bogami,neki šlihtarački tekst,ko za inat gorepomenutom nepomeniku![]()
.
Poljoprivreda
Finansije (ili: kako su u MF otkrili toplu vodu)
Da bi obezbijedili dugoročni ekonomski razvoj u narednom periodu neophodno je smanjiti državnu potrošnju, koja je na većem nivou nego što bi trebala da bude. To je saopštio nakon sjednice Vlade ministar finansija Milorad Katnić, prenosi Antena M. Katnić je objasnio da bi to rasteretilo privredu, građane ali i uticalo na smanjenje deficita.
________
ja i dalje ne mogu da vjerujem da neko moze bit toliko glup da izgubi mjesto ambasadora zbog takve nepromisljenosti. nevjerovatno sta sve rade "diplomate"...
Ноооооооооооооооуууууууууу!!!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks