Page 94 of 666 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144194594 ... LastLast
Results 2,326 to 2,350 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Koliko si sad namlatio gluposti otkrice ti se samo kad procitash moje postove na topicu o Crnoj Gori i NATO-u. A ja sam uvijek bio za ovu drzhavu, i kada je to najtezhe bilo, samo od toga ne pravim predstavu, niti profesiju, niti politicki marketing kao shto rade ovi iz tvoje partije
    Ada najbolje da ću da čitam što ti pišeš o bilo čemu pa da na osnovu toga donosim stav...da se nijesi ti malo pogleda u veliko ogledalo sinoć? U tvom pisanju do sad najviše vidim neku kritiku nego kritizerstvo, ne vidim nikakvu želju za popravljem vidim lamentiranje nad svim mogućim i nemogućim problema u Crnoj Gori bez ikakvog pokošuja da pohvališ neke dobre stvari. Baš kao neki ogorčeni starac sa tvoje slike.

To je zadrtost, a ne ozbiljnost u odbrani drzhavnih interesa, a takva zadrtost je Hrvate (kao i Srbiju) vishe puta koshtala prolongiranja rokova u evropskim integracijama. Na kraju je premijer cija je vlada izrazila taj protest zavrshio u zatvoru, pa su Hrvati svakako morali uvaziti preporuke starijih partnera u EU i NATO
    Ova zadrtost je dovela do toga da danas ne živiš u zemlji poput Kurdistana, nego u jednoj đe možeš da pišeš o spoljnim ili unutrašnjim odnosima u njoj. Ta "zadrtost" se pokazala i 1876 i 1941, a i na onim mitinzima s početka devedesetih pa te datume, da izvineš, danas slavimo kao svijetle iz naše prošlosti. Sreća je ove države što takvi poput tebe nijesu ni tad ni sad imali nikakvog uticaja na politiku ove zemlje, pa je zbog toga i opstala.

Odredjivanje nekome za koga ce da navija na utakmici nije, niti mozhe biti stvar od drzhavnog interesa, za pocetak. Drugo, odbrana nacionalnih interesa ne podrazumijeva konfrontaciju sa zemljama kojima zhelimo da se pridruzhimo samo zbog "principa" i "zelje da smo svoji na svome" i slicnih fraza. Naprotiv, to predstavlja podrivanje nashih OSNOVNIH drzhavnih interesa-uclanjenja u EU i NATO. Trece, nije problem shto je ja ne gledam kao moju(jer gledam kao moju, i to puno vishe nego shto mislish, samo to radim na suptilniji nacin od ojkanja i kojevitezanja), nego shto je Milo i Ranko(i njima slicni shirom nashe politicke scene, da ne mislish da njih jedine prozivam) VIDE kao SVOJU LICNO, pa hoce to gledishte nama ostalima da nametnu..
    Odbrana naciolnih interesa se može iskazati na mnogo načina. Navijanjem za neku reprezentaciju koja nije tvoja svakako pokazuješ što ti je bliže srcu i na onim najmanje bitnim stvarima. Nećeš ubijedit ni mene niti bilo koga drugog da si ovđe branilac interesa ove zemlje "na svoj način koji daje strašne efekte" ako te baš ne zanima što neko misli o reprezentaciji CG.

Nije Crna Gora više ni Rankova ni Milova no moja ili bilo kojeg drugog građanina CG koji je doživljava ka svoju. Našao bi ti nekog drugog Mila da nema Mila a bi imao opravdanje za dušmanski stav o svemu što odavde dolazi a da je pozitivno.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Vjerujem da svi znate moje nacionalno, politicko i svako drugo opredeljenje. Ovo sto se desilo u subotu, ne vjerujem da se nedje drugo desavalo. Cujem od jednog opozicionara da mu ovi nisu htjeli dati kartu u lozi. Svasta! Ja ne znam kako moze MIP da reaguje, samo mislim da mora. Djindjica nisam nikad gotivio, samo sto je on drzao do sebe i nikad nije isao na neke prijeme, ili bilo sta drugo sto ambasadori organizuju. Vjerujem da bi mogli ovi ovdje, a pogotovo aktuelna srbijanska vlast nesto od toga nauciti.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Vjerujem da svi znate moje nacionalno, politicko i svako drugo opredeljenje. Ovo sto se desilo u subotu, ne vjerujem da se nedje drugo desavalo. Cujem od jednog opozicionara da mu ovi nisu htjeli dati kartu u lozi. Svasta! Ja ne znam kako moze MIP da reaguje, samo mislim da mora. Djindjica nisam nikad gotivio, samo sto je on drzao do sebe i nikad nije isao na neke prijeme, ili bilo sta drugo sto ambasadori organizuju. Vjerujem da bi mogli ovi ovdje, a pogotovo aktuelna srbijanska vlast nesto od toga nauciti.
    Postaje smijesno kako ti opozicioneri pokusavaju opravdati debakl svog pulena pa svaki dan izbace nesto novo. Najprije bilo da on nije htio sa bilo kim u lozu, pa nijesu ga zvali, pa on navija za prijatelja... tacno će na kraju napisati da je on tamo silom priveden i ostavljen da bi mu se lik ocrnio i da se na njega Daliborka naljuti
    Sjećas li se onog americkog ambasadora koji bio sebe ubijedio da je preśednik i Srbije i Crne Gore, a po potrebi i car Balkana i njegove zle sudbine, da ga sad u Beogradu vise niko ne zeli ni sresti i tretira se ka smrdljiv sir. Vidjeces da će za par mjeseci i ovi nasi zaboraviti i Platea, a kad jos vide sljeduću gospodju ambasadorku bojat se da i noge polomiti da se sto prije dodvoravaju.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Oskare, u posljednje vrijeme mi se izjave koje stižu iz SDP-a (o kojem baš i nemam neko pozitivno mišljenje, a o kojoj i imam?) kao i tvoji postovi previše dopadaju za moj ukus. Brinem se za sebe (ne shvati ovo lično jer govorim o tebi samo kao članu te partije )

U svakom slučaju, zadnji post ti je fenomenalan pa da si iz bilo koje stranke
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Sto spamujes ti, m?

Nisi dovoljno u ovim krajevima... nisi dovoljno obratio paznju na Oskara. E pa ela sad.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Sto spamujes ti, m?

Nisi dovoljno u ovim krajevima... nisi dovoljno obratio paznju na Oskara. E pa ela sad.
    Ah, sad ti tražiš iglu u plastu sijena, moja Raquel. Mali spam i odma' drvlje i kamenje . Oskarove postove rado čitam, ali generalno mi je članstvo u jednoj stranci odavno strano pa sam se malo našalio. Ja sam svoju političku karijeru (ako se karijerom može nazvati članstvo u jednoj stranci a to je bila LSCG) okončao 2001. Poslije toga sam političare gledao drugim očima i moje crno-bijelo shvatanje politike je i definitivno prestalo. Ipak, ako mi se sviđaju Oskarovi postovi u zadnje vrijeme to je nebitno, ali kad Ranko Krivokapić koga inače ne gotivim daje određene izjave i ja kažem "Slažem se" ili "izjava na mjestu" ili pak "nema se što ni dodat ni oduzet" onda se stvarno zamislim. Još kad bih zaboravio da je ista stranka 13 godina u vlasti i da su se za 13 godina dešavale razne stvari koje ne služe na čast ovoj vlasti đe bi mi kraj bio? Ipak, crno bijela slika političke scene je nešto što je ovđe itekako prisutno pogotovo kod mlađih ljudi. Ako poslije nepunjenih 25 godina, međutim, to bude i dalje slučaj treba se obratiti svom izabranom ljekaru jer postaje zabrinjavajuće.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Ada najbolje da ću da čitam što ti pišeš o bilo čemu pa da na osnovu toga donosim stav...da se nijesi ti malo pogleda u veliko ogledalo sinoć? U tvom pisanju do sad najviše vidim neku kritiku nego kritizerstvo, ne vidim nikakvu želju za popravljem vidim lamentiranje nad svim mogućim i nemogućim problema u Crnoj Gori bez ikakvog pokošuja da pohvališ neke dobre stvari. Baš kao neki ogorčeni starac sa tvoje slike.
    Pa ne znam na koji cesh drugi nacin da donesesh stav o meni osim na osnovu onoga shto pishem. Valjda prvo vidish shto neko prica, pa onda zauzimash stav o tome,a ne obrnuto. Znam ja da su partijske direktive ovih dana drukcije, ali ima nas ipak josh koji mislimo svojom glavom i ne lupamo kojeshta, nego donosimo zakljucke na osnovu onog shto mozhemo procitati, vidjeti i argumentovati.

Shto se tiche starca sa moje slike, da nije njega bilo, ti sad ne bi imao problem sa Plateom, vec sa nekim SS komandantom. Ukoliko bi se uopshte i rodio, jer ko zna bi li ti preci izbjegli Aushvic.

Quote Originally Posted by Oscar
    Ova zadrtost je dovela do toga da danas ne živiš u zemlji poput Kurdistana, nego u jednoj đe možeš da pišeš o spoljnim ili unutrašnjim odnosima u njoj. Ta "zadrtost" se pokazala i 1876 i 1941, a i na onim mitinzima s početka devedesetih pa te datume, da izvineš, danas slavimo kao svijetle iz naše prošlosti. Sreća je ove države što takvi poput tebe nijesu ni tad ni sad imali nikakvog uticaja na politiku ove zemlje, pa je zbog toga i opstala.
    Ukoliko ti mislish da se politika, pogotovo spoljna, na isti nacin vodi danas i 1876 ili 1941, onda nemamo shta dalje da raspravljamo, jer si potpuno nekompetentan za diskusiju.

Odbrana naciolnih interesa se može iskazati na mnogo načina. Navijanjem za neku reprezentaciju koja nije tvoja svakako pokazuješ što ti je bliže srcu i na onim najmanje bitnim stvarima. Nećeš ubijedit ni mene niti bilo koga drugog da si ovđe branilac interesa ove zemlje "na svoj način koji daje strašne efekte" ako te baš ne zanima što neko misli o reprezentaciji CG.
    Kako si zakljucio da ne navijam za moju reprezentaciju vec za neku drugu? Jesi to procitao negdje da sam rekao, ili sam opet po partijskoj direktivi izdajnik svega crnogorskog, pa i reprezentacije? Ono ko nije sa nama taj je protiv nas, a ko je protiv nas taj je izdajnik? Mozhete slobodno da izbacite to "demokratska" iz partije, jer ti prica lici na nacionalboljsevicku, a ne na socijaldemokratsku. Nashta je spala socijaldemokratija kad se partije jednog Tage Erlandera,Ulofa Palmea ili Vili Branta i partija Krivokapica&co zovu istim imenima. Tuzhno, zaista...

A shto se Platea tiche, da nije on Crnogorac mozhda? Iz kojeg je plemena?

Nije Crna Gora više ni Rankova ni Milova no moja ili bilo kojeg drugog građanina CG koji je doživljava ka svoju. Našao bi ti nekog drugog Mila da nema Mila a bi imao opravdanje za dušmanski stav o svemu što odavde dolazi a da je pozitivno.
    Jesi i to procitao da bih ja nekog nashao, ili opet zakljucivanje po partijskim direktivama nacionalboljsevickog tipa? Prekidam svaku raspravu, nema svrhe raspravljati sa nekim ko se ne trudi da ishta procita nego lupa napamet, na osnovu predrasuda i partijskih direktiva. Meni je samo zhao shto je kompetentan chovjek kao shto je Djuranovic stao na tu stranu.
    Last edited by Recordare88; 09-06-11 at 13:50.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ah, sad ti tražiš iglu u plastu sijena, moja Raquel. Mali spam i odma' drvlje i kamenje . Oskarove postove rado čitam, ali generalno mi je članstvo u jednoj stranci odavno strano pa sam se malo našalio. Ja sam svoju političku karijeru (ako se karijerom može nazvati članstvo u jednoj stranci a to je bila LSCG) okončao 2001. Poslije toga sam političare gledao drugim očima i moje crno-bijelo shvatanje politike je i definitivno prestalo. Ipak, ako mi se sviđaju Oskarovi postovi u zadnje vrijeme to je nebitno, ali kad Ranko Krivokapić koga inače ne gotivim daje određene izjave i ja kažem "Slažem se" ili "izjava na mjestu" ili pak "nema se što ni dodat ni oduzet" onda se stvarno zamislim. Još kad bih zaboravio da je ista stranka 13 godina u vlasti i da su se za 13 godina dešavale razne stvari koje ne služe na čast ovoj vlasti đe bi mi kraj bio? Ipak, crno bijela slika političke scene je nešto što je ovđe itekako prisutno pogotovo kod mlađih ljudi. Ako poslije nepunjenih 25 godina, međutim, to bude i dalje slučaj treba se obratiti svom izabranom ljekaru jer postaje zabrinjavajuće.
    Njam. Imam 25, odavno (sala na salu) Drukcija sadasnjost od one ranije, moj amnesiac... malo smo svi daHnuli, malo usli u tokove... Tako i Ranko i mi s (ili bez) Rankom

Cek da vidju sto 'vo Hari metnu..
    EDIT: Volim sve oblike nastale od rijeci ''mafija''.
    Last edited by Raquel; 09-06-11 at 14:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Neke novine i ne treba demantovati ali ipak
    Posjeta Vestervelea nije otkazana

ShareInformacije pojedinih medija da je ministar inostranih poslova Njemačke Gvido Vestervele otkazao ranije najavljenu posjetu Podgorici nijesu tačne, saznaje Antena M.
    Iz ministarstva vanjskih poslova je radiju Anteni M saopšteno da je posjeta njemačkog šefa diplomatije u planu te da nije zvanično otkazana.
    U Ministarstvo nije stizalo ni zvanično pismo protesta, koje je prema pisanju medija, Vestervele uputio crnogorskom kolegi Milanu Roćenu.
    Navodno, pismo je poslato nakon što je Portal Analitika kritikovala to što je njemački ambasador Piter Plate bio među najvatrenijim navijačima Bugarske na fudbalskoj utakmici protiv Crne Gore u Podgorici, a ne u svečanoj loži.
    U njemačkoj ambasadi u Podgorici nijesu htjeli da komentarišu te navode
    Mozda bi trebalo pitati udruzenje navijaca Bugarske

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

kako saznaje agecija palamuding.info.24 ambasador Plate je izjavio: "da sam zna da će se ovakvo čudo učinjet gleda bi utakmicu ispred svog televizora".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ako ovaj Vestervele ipak dodje, predlazem da ga izmedju ostalih primi Dinosa
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Neke novine i ne treba demantovati ali ipak

Mozda bi trebalo pitati udruzenje navijaca Bugarske
    Dobro je ako je ovo tacno. Ipak, doshao Vestervele ili ne, ne treba se igrati sa medijskim hajkama na ambasadore velikih sila.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ne znam na koji cesh drugi nacin da donesesh stav o meni osim na osnovu onoga shto pishem. Valjda prvo vidish shto neko prica, pa onda zauzimash stav o tome,a ne obrnuto. Znam ja da su partijske direktive ovih dana drukcije, ali ima nas ipak josh koji mislimo svojom glavom i ne lupamo kojeshta, nego donosimo zakljucke na osnovu onog shto mozhemo procitati, vidjeti i argumentovati.
    Shto se tiche starca sa moje slike, da nije njega bilo, ti sad ne bi imao problem sa Plateom, vec sa nekim SS komandantom. Ukoliko bi se uopshte i rodio, jer ko zna bi li ti preci izbjegli Aushvic

Da mi ne reče ko je na toj slici, možda bih i neznaven na onaj svijet...no sreća te znaš. Upravo iz tvoje rečenice o njemu se vidi razlika u pogledu i na današnje stanje. Naime ja sam mišljenja da su moju zemlju (SFRJ) oslobodili partizani a ne Čerčil ili Staljin, jer da im je bilo toliko do njene slobode ne bi je puštili ni 1941 valjda? I da smo u to vrijeme bih vjerovatno ja sa ovim mojim "nakaradnim" mozgom bio sa tim partizanima dok bi neđe čekao engleske lađe ili ruske tenkove, nevermind. Partijske direktive, a ni one moje, se nijesu mijenjale značajnije od devedesete do danas, pa ne brini za njih. A bojim se da ih često više poštuju oni koji nijesu partijski angažovani no oni drugi, ali o partiji nešto kasnije.

Ukoliko ti mislish da se politika, pogotovo spoljna, na isti nacin vodi danas i 1876 ili 1941, onda nemamo shta dalje da raspravljamo, jer si potpuno nekompetentan za diskusiju
    Ukoliko ti misliš da se politika ne vodi na isti način od starog Rima pa do danas i da se neće voditi na isti ili sličan način u budućnosti kvalifikuješ se da tražiš drugi topic u kojem bi se raspravljalo u uticaju braće Grim na razvoj omladine.

Kako si zakljucio da ne navijam za moju reprezentaciju vec za neku drugu? Jesi to procitao negdje da sam rekao, ili sam opet po partijskoj direktivi izdajnik svega crnogorskog, pa i reprezentacije? Ono ko nije sa nama taj je protiv nas, a ko je protiv nas taj je izdajnik? Mozhete slobodno da izbacite to "demokratska" iz partije, jer ti prica lici na nacionalboljsevicku, a ne na socijaldemokratsku. Nashta je spala socijaldemokratija kad se partije jednog Tage Erlandera,Ulofa Palmea ili Vili Branta i partija Krivokapica&co zovu istim imenima. Tuzhno, zaista....

Ada nije mi teško bilo zaključiti da ne navijaš za nju jer to nijesi niđe napisao. Ali si se zato obrušio na nas kojima je ta reprezentacija nešto znači, zbog toga što mislimo da nije u redu da neko ko je delegiran ovđe ispred neke zemlje navija za protivničku sa kojim nema veze i koja nema šanse da ide dalje, tako da može samo da "ošteti" našu. Pa da izvineš neću ti ići kući da provjeram za koga navijaš i pravo da ti kažem ne interesuje me nešto prećerano, ali nijesam pročitao da neđe napisa što pohvalno pa zbog toga ovo mišljenje. I izbjegavaj ovo "moj način borbe", podsjeća me previše na sličnu složenicu na njemačkom jeziku.
    Oko socijaldemorkatije. Prije par dana je u Podgorici bio Luis Ajala, lični sekretar Vilija Branta i kasnije saveznik Salvadora Aljendea iz Čilea. Inače je već 20 godina "slučajno" predsjedik Socijalističke internacionale koja okuplja partije iz 140 zemalja. I na tom skupu u Podgorici se poslije 60 sati putovanja od Čilea do Podgorice obratio riječima "dragi drugovi, dragi Ranko" pri tom misleći na ljude iz SDP-a i lidera te partije. Slično su izgleda "prevareni" i Jorgos Papandreu i Rasmunsen (predsjednik PES-a) koji su se obratili na Kongresu putem video linka. Inače je Ajala došao na Kongres male SDP u maloj CG, ali nije na kongrese DPS-a, SNP, DS-a iz Srbije ili u izborne kampanje SDSM-a u Makedoniji, SDP-a u BiH ili SP-a u Albaniji, što valjda govori o nivou uvažavanja.

To što i ti i Slaviša Guberinić imate istu retoriku (nacionalsocijalizam, srbomrzasci, boljševizam) je u direktnoj suprotnosti sa onim što kažu najveći autoriteti za socijaldemokratiju u Evropi i svijetu danas. A ti valjda voliš da slušaš autoritete iz inostranstva pa budi dosljedan. Da ne pomislim da se pod krinkom "konstruktivne kritike" krije zla namjera....
    Last edited by OSCAR; 09-06-11 at 15:25.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Da mi ne reče ko je na toj slici, možda bih i neznaven na onaj svijet...no sreća te znaš. Upravo iz tvoje rečenice o njemu se vidi razlika u pogledu i na današnje stanje. Naime ja sam mišljenja da su moju zemlju (SFRJ) oslobodili partizani a ne Čerčil ili Staljin, jer da im je bilo toliko do njene slobode ne bi je puštili ni 1941 valjda? I da smo u to vrijeme bih vjerovatno ja sa ovim mojim "nakaradnim" mozgom bio sa tim partizanima dok bi neđe čekao engleske lađe ili ruske tenkove, nevermind. Partijske direktive, a ni one moje, se nijesu mijenjale značajnije od devedesete do danas, pa ne brini za njih. A bojim se da ih često više poštuju oni koji nijesu partijski angažovani no oni drugi, ali o partiji nešto kasnije.

Ukoliko ti misliš da se politika ne vodi na isti način od starog Rima pa do danas i da se neće voditi na isti ili sličan način u budućnosti kvalifikuješ se da tražiš drugi topic u kojem bi se raspravljalo u uticaju braće Grim na razvoj omladine.

Ada nije mi teško bilo zaključiti da ne navijaš za nju jer to nijesi niđe napisao. Ali si se zato obrušio na nas kojima je ta reprezentacija nešto znači, zbog toga što mislimo da nije u redu da neko ko je delegiran ovđe ispred neke zemlje navija za protivničku sa kojim nema veze i koja nema šanse da ide dalje, tako da može samo da "ošteti" našu. Pa da izvineš neću ti ići kući da provjeram za koga navijaš i pravo da ti kažem ne interesuje me nešto prećerano, ali nijesam pročitao da neđe napisa što pohvalno pa zbog toga ovo mišljenje. I izbjegavaj ovo "moj način borbe", podsjeća me previše na sličnu složenicu na njemačkom jeziku.
    Oko socijaldemorkatije. Prije par dana je u Podgorici bio Luis Ajala, lični sekretar Vilija Branta i kasnije saveznik Salvadora Aljendea iz Čilea. Inače je već 20 godina "slučajno" predsjedik Socijalističke internacionale koja okuplja partije iz 140 zemalja. I na tom skupu u Podgorici se poslije 60 sati putovanja od Čilea do Podgorice obratio riječima "dragi drugovi, dragi Ranko" pri tom misleći na ljude iz SDP-a i lidera te partije. Slično su izgleda "prevareni" i Jorgos Papandreu i Rasmunsen (predsjednik PES-a) koji su se obratili na Kongresu putem video linka. Inače je Ajala došao na Kongres male SDP u maloj CG, ali nije na kongrese DPS-a, SNP, DS-a iz Srbije ili u izborne kampanje SDSM-a u Makedoniji, SDP-a u BiH ili SP-a u Albaniji, što valjda govori o nivou uvažavanja.

To što i ti i Slaviša Guberinić imate istu retoriku (nacionalsocijalizam, srbomrzasci, boljševizam) je u direktnoj suprotnosti sa onim što kažu najveći autoriteti za socijaldemokratiju u Evropi i svijetu danas. A ti valjda voliš da slušaš autoritete iz inostranstva pa budi dosljedan. Da ne pomislim da se pod krinkom "konstruktivne kritike" krije zla namjera....
    Svoju nekompetenciju si odavno pokazao, i to nije problem. Problem je shto i dalje pricash neistine, pa ti samo povodom toga i odgovaram. Rekao si da nisam nigdje napisao da navijam za CG fudbalsku reprezentaciju.

https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post2241378

Pocheti od posta broj 15111 pa nastaviti dalje. Naravno, slicne sam slao i prije svih utakmica CG reprezentacije, sve se to da lako provjeriti. Ne zhelim da raspravljam o politici sa tobom vishe, jer mislim da nisi dovoljno kompetentan za to, shto nije strashno. Problem je pisanje neistina.

Hari,izvinjavam se zbog off-a,volio bih da ostane post jer Oscar netacno proziva i stavlja mi u usta rijeci, a u glavu stavove koje nikad nisam imao/izgovorio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma da,i da Hari dostavi stenograme u pdf formatu forumašima

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Polako.. sad ste poceli s vrEdjanjem... Medjusobno i ajde, ali Harija?

Recordare, ne budi tako plahovit... Fino ga procitaj, i nemoj da ga taljash.. nema razloga

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Tako ti i treba Recordare!
    Umjesto fino kao i ja da voliš kad Crna Gora pobijedi, a milo ti je kad izgubi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada nije mi teško bilo zaključiti da ne navijaš za nju jer to nijesi niđe napisao. Ali si se zato obrušio na nas kojima je ta reprezentacija nešto znači
    Evo citiram Oscara konkretno. Tako, nikakva plahovitost, vec samo reakcija na iznesenu netacnu i neistinitu tvrdnju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je ako je ovo tacno. Ipak, doshao Vestervele ili ne, ne treba se igrati sa medijskim hajkama na ambasadore velikih sila.

Koliko znam u tim zemljama postoji nesto sto se zove sloboda medija,pa sumnjam da je ovakva "hajka" nekakva strasna stvar.Tebi ako je normalno da diplomatski predstavnik neke drzave ide u KAVEZ sa navijacima,pa cak i da je u pitanju reprezentacija njegove zemlje,a ne neke desete,onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
    A politicara nam nema u svijet.Medojevic se ne moze cudu nacudit nevidjenom napadu na ambasadora Njemacke,a nije tako pricao kad mu je partijski kolega Radulovic optuzivao Italijane da nas po treci put pokusavaju okupirat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Koliko znam u tim zemljama postoji nesto sto se zove sloboda medija,pa sumnjam da je ovakva "hajka" nekakva strasna stvar.Tebi ako je normalno da diplomatski predstavnik neke drzave ide u KAVEZ sa navijacima,pa cak i da je u pitanju reprezentacija njegove zemlje,a ne neke desete,onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
    A politicara nam nema u svijet.Medojevic se ne moze cudu nacudit nevidjenom napadu na ambasadora Njemacke,a nije tako pricao kad mu je partijski kolega Radulovic optuzivao Italijane da nas po treci put pokusavaju okupirat.
    Nije normalno, i ja sam jasno rekao da je napravio diplomatski gaf. Ja sam samo kazao da je moje misljenje da reakcija na taj gaf treba da ide u pravcu neformalne komunikacije sa ministarstvom spoljnih poslova Njemacke, a ne u pravcu proglasavanja ambasadora nepozeljnom osobom(shto su ovdje neki predlagali), a pogotovo ne u pravcu medijske hajke na njega,shto se desilo. Medjutim, ne krivim te, jer kad pocnu vojnici raznih partija da krive moje rijeci ovdje, nije lako razabrati shto sam(ja ili bilo ko drugi) stvarno rekao, a shto su mi oni imputirali.

Shto se tice opozicionih partija, konkretno PzP, moje misljenje o njima je poznato na ovom forumu, i na to nemam shta da dodam.

I da se razumijemo, moja reprezentacija, u svakom sportu, se zove reprezentacija CRNE GORE i za nju navijam svim srcem, kad god igra i protiv god koga igra. Ovo govorim chisto da prekinem svaku spekulaciju na tu temu. Medjutim, shta o toj reprezentaciji misli Oskar, Stradivari, Montero, Hari Krisna, Peter Plate, Zeljko Ivanovic ili Kofi Anan, to me zaista ne zanima, jer mislim da je moja privrzenost reprezentaciji, kao i drzavi, moje licno osjecanje, koje treba cuvati i njegovati, a ne zloupotrebljavati to u cilju politickog marketinga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I iskreno, sit sam vishe od mjerenja patriotizma i crnogorstva kojem pribjegavaju pojedini na ovom forumu u svakoj raspravi koja se tice Crne Gore. I iskreno mislim da takvi nastupi vrijedjaju ljude i njihovu inteligenciju, kao i njihova osjecanja, i da ih treba sankcionisati. Medjutim, nije na meni o tome da odlucujem.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

To je bila zaebancija, Recordare... za personu non gratu.. Najozbiljnije...
    I drugo, na politickom pdf-u se prlicno svi koji postujemo politicki marketingujemo... Bilo pominjanjem pripadnosti partijama ili nepripadnosti, ali misljenjem.

Bas si plahovit Nema odje ataka ni na koga, inace bih ja spamovala, taman ko sto i sad radim kad se neko osjetio ugrozenim
    Last edited by Raquel; 09-06-11 at 17:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    To je bila zaebancija, Recordare... za personu non gratu.. Najozbiljnije...
    I drugo, na politickom pdf-u se prlicno svi koji postujemo politicki marketingujemo... Bilo pominjanjem pripadnosti partijama ili nepripadnosti, ali misljenjem.

Bas si plahovit Nema odje ataka ni na koga, inace bih ja spamovala, taman ko sto i sad radim kad se neko osjetio ugrozenim
    Pazi, moguce da sam "plahovit" ali kada mi neko pocne poturati rijeci koje nisam upotrijebio, i pocne me proglasavati izdajnikom, govoriti da ne volim svoju zemlju, pricati da ja SCG osjecam kao svoju drzhavu a ne CG(doslovni citat), a sve zbog toga shto se ne slazhem sa njegovim misljenjem(i misljenjem njegove partije), to je i te kako licni napad. I to ne namjeravam da tolerisem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa dobro, mozda nijesi izdajnik, ali je kroz tvoje postove ocigledno da nagisnjes ka veliko srpstvu, tj ima neceg komunistickog u tebi. dakle, sasvim je normalno sto se ne slazes sa misljenjem njegove partije.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Page 94 of 666 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144194594 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)