Quote Originally Posted by oscar
No eto tako je to....vjerovatno si jedan od onih koji tvrde i da je Avanesov bio u pravu kad je rekao da nema đe da kupi sijalice i šterike, voće i povrće ili ne može naći električara - samo zato što je on iz "inostranstva" i vjerovatno bolje zna od nas "izolacionista" što živimo u svojoj nezavisnoj državi koja je ipak malo otvorenija, evropskija i demorkatskija nego će tvoja SRJ ili SCG ikad biti u istorijskim knjigama i u Srbiji ako treba.
Vasa CG i moja SCG? Hahahah, e pa dok budete pricali takve viceve uvijek cete imati nekoga kao Plate da vam soli pamet. Znam ja da Milo i Ranko drzavu tretiraju kao licno vlasnistvo pa ste uz njih i vi shvatili da mozhe i valja tako, ali u nekim drugim drzhavama (kao shto je Njemacka) vazhe neka drugacija misljenja. Mozhemo da uporedjujemo Njemacku i CG.

A shto se tice ove drzave, ona je "moja" kao shto je i "vasha"(navodnici namjerni jer ona treba da bude svih njenih gradjana). A reci cu ti odmah, moja(i svih ostalih koji to rade) konstruktivna kritika vishe chini dobra ovoj drzhavi nego vasha servilnost. Jer svima vama do prije 7-8 godina nije bilo na svijet bijeli mjesta preko Beograda i Srbije, jer je tako i Milo tada mislio(sa raznim Bulatovicima zajedno). Kakvi su tada bili Srbi, takvi su sada Crnogorci.