Page 56 of 94 FirstFirst ... 64652535455565758596066 ... LastLast
Results 1,376 to 1,400 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Edituj svoj post. znas zbog cega.
    I Necemo vala potezat, ali kako ja mogu da recem npr `nema novinara u crnu goru`, a nisam novinar i mogu samo laicki da komentarisem to? Ili nema molera...
    Ultrasa ima u Podgorici. To sam siguran. I nema ih premnogo, ali ih ima dovoljno. Ima takodje i ekipica u Niksicu. Grobari. Ima ultrasa i u Baru. Cigani. Ekipica nekad u Mojkovcu...
    to za novinare neces nista pogrijesit jer ih i nema,
    i ima onih sto zele da zive i da budu u ultra fazonu, al to je kod nas nemogucje, zato ti i velim da kod nas nema ultrasa, ja bi prvi volio da je suprotno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Edituj tvoj prethodni post didi, krsis pravila macko!!!
    A eto, ti kazes da nema novinara... a npr ima fakultet koji izbaca novinare, obrazuje ih. E sad, kakvi su ti novinari, da li ih ti ne volis itd, to je vec drugo...
    Ultrasa ima. Ocigledno ne znas sto je to kad govoris tako. Ali dobro, da ja tebi ne objasnjavam nista oko montiranja a ti meni oko toga.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Edituj tvoj prethodni post didi, krsis pravila macko!!!
    A eto, ti kazes da nema novinara... a npr ima fakultet koji izbaca novinare, obrazuje ih. E sad, kakvi su ti novinari, da li ih ti ne volis itd, to je vec drugo...
    Ultrasa ima. Ocigledno ne znas sto je to kad govoris tako. Ali dobro, da ja tebi ne objasnjavam nista oko montiranja a ti meni oko toga.
    ne mozes meni ni oko navijanja nista pricat, ako vec ne mozes oko montaze teroijskog znanja o ultrasima su svi puni, a praxe nidje ))) mozda na kasicicu
    Last edited by DIDI; 07-06-11 at 12:03. Reason: ne muda nego mozda :D zaboravih Z
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogu. Ne ja , nego mnogi.
    A to oko muda, to se vec odje ne pokazuje. Imalo se prilika dosta...
    Da zavrsimo.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,075
    Thanked in
    2,320 Posts

Ja chuh da jednom velikom podgorichkom ultrasu majka nije dala da ide za split... :mrgreen:
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fkbpg View Post
    k....znaci navijat ce se i radit onako kako mi ocemo,pa ako ti se ne svidja ne moras ni dolazit.
    da nisi ti ne švaceNEGER mozda ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evop jest' izgleda ! nego ga ne poznasmo .
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma jes' sigurno,vidi kako je natek'o

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    aha sve dolaze u dresove zvezde i partizana, dolaze u obiljezja srbije ili casual, al ne gledam ja tamo nedje kako izgledaju druge navijacke skupine pa onda moram ja tako i prema tome da se upravljam
    to je onaj trip o ultra zivotu bla bla, kojeg u cg ne da nema nego .....
    nisam reka da svi dolaze u dresove,a ima i takvih dosta,ali barem polovina pravih navijaca dolazi sa obiljezjima navijackih grupa,ne moraju to samo bit cigani i grobari...ne odnosi se se to samo na srbiju,evo gledaj italijane,engleze,poljake,grke,argentince i ostale zemlje dje je taj ultra mentalitet razvijeniji...i prelose je da budemo svi u jednu boju ka holandjani sto neko vec rece..
    KOSOVO SRPSKO OSTACE!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kiksas fkbpg, bas kiksas...
    Ne treba da se donose obiljezja, i samo poneko dodje u obiljezja od nasih ljudi. Ali generalno, skoro niko ne dolazi u obiljezja.
    A sto se tice ultra tripa... ne znam kako ti to didi mozes da ocjenjujes ko je ultra ko ne?
    ne umjedoh quote-ovat ovo sve odjednom,pa stavih u 2 posta

nisam ni reka da svi dolaze u obiljezja,ali ih svakako ima dosta i mislim da treba,ne ja nego vecina pravih navijaca

ne mogu se vise raspravljat ovdje,jer vidim da nema niko kompetentan za pricu pa cu sad zavrsit
    KOSOVO SRPSKO OSTACE!

Thanks Thanks Given 
    4,442
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

ne umjedoh quote-ovat ovo sve odjednom,pa stavih u 2 posta

nisam ni reka da svi dolaze u obiljezja,ali ih svakako ima dosta i mislim da treba,ne ja nego vecina pravih navijaca

ne mogu se vise raspravljat ovdje,jer vidim da nema niko kompetentan za pricu pa cu sad zavrsit
    A jbg kad nismo ultra :/
    Ima li dje da se prijavim da ucim to ili se co'ek rodi s tim ono ka' vozac formule jedan?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Problem je sto se ljudi popjane i ispjevaju cijeli dan prije utakmice i onda dodju na stadion da spavaju,i zavrsena prica....
    Pregore nekad i navijaci a ne samo igraci.....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Meni je samo zao ako dodjem na sjever da cu morati da radim onako kako mi fkbpg kaze.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Pa ne znači da ako neko simpatiše Budućnost ili je njen navijač da apsolutno podrža to da ti dođeš na stadion u dres budućnosti ili sa plavo biljelim šalom, isto tako ka što ja sa Cetinja ne podržavam kad dođu momci sa majcama Lovćena ili FK Cetinja...jer jednostavno ne ide to tako ako misliš dobro reprezentaciji...I da izvineš, baš mi je seljački kad se na stadionu đe igra Srbija pojavi pola tribine u dresove Partizana ili Zvezde jer dobijem osjećaj da nijesu tu zbog repke nego da bi se prebojavali i dokazivali u klupskom takmičenju.
    ultrasi ne nose dresove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    ultrasi ne nose dresove
    Nego fake burberry kačkete? Ne bi da nas sve istreseš sa one tribine imali para da jednoga obučemo ka ulrasa
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam reka da svi dolaze u dresove,a ima i takvih dosta,ali barem polovina pravih navijaca dolazi sa obiljezjima navijackih grupa,ne moraju to samo bit cigani i grobari...ne odnosi se se to samo na srbiju,evo gledaj italijane,engleze,poljake,grke,argentince i ostale zemlje dje je taj ultra mentalitet razvijeniji...i prelose je da budemo svi u jednu boju ka holandjani sto neko vec rece..
    boli me dupe za sve te sto si naveo, to sto oni imaju neku pricu za repku ne znaci da je ispravna, sto oni ne nose obiljezja svoje zemlej to je njihov problem, lijepo li je vidjet ulice podgorice kako se crvene kad je utakmica, praznik za oci, da smo svi casual kao da nije utakmica bi bilo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo si !
    VIVA VERO MONTENEGRO !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hah sjetih se jos neceg, vidjeo sam dosta njih u sred navijanja vade svoje telefoncice da snimaju ...

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Nego fake burberry kačkete? Ne bi da nas sve istreseš sa one tribine imali para da jednoga obučemo ka ulrasa
    to jes ....daleko ste vi i od pravih navijaca al dobro idete ka tome mislim da je vazno neko jezgro da se napravi ili kop ljudi koji ce da navijaju jer sam primijetio da ima dosta poUzera sto se kaze al doce to valjda s vremenom samo malo vise pjesama koje ce da probude masu ..Vazno je da se bodri repka jer to dosta igracima pomaze a kvalitet navijanja manje vise nije bitan

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    boli me dupe za sve te sto si naveo, to sto oni imaju neku pricu za repku ne znaci da je ispravna, sto oni ne nose obiljezja svoje zemlej to je njihov problem, lijepo li je vidjet ulice podgorice kako se crvene kad je utakmica, praznik za oci, da smo svi casual kao da nije utakmica bi bilo
    A vidis Didi "ultrasu" mene upravo ono pretjerano, isforsirano cvenilo je presmijesno. Prije utakmice stojao sam kratko sa ekipom kod cesme u centar i bio ponosan sto niko od nas nije bio u majicu CG, dres CG, kapu CG, peskir CG jer ono je bukvalno bio cirkus. Mozda je to tebi kao poznavaocu svjetskih ultra scena vrh, sto znam.
    Jedna grupa od mozda 10 ljudi je gradom setala sa rasirenim transom koji drze dva momka?! Vjerovatno znaju vrijednost transa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Thor View Post
    A vidis Didi "ultrasu" mene upravo ono pretjerano, isforsirano cvenilo je presmijesno. Prije utakmice stojao sam kratko sa ekipom kod cesme u centar i bio ponosan sto niko od nas nije bio u majicu CG, dres CG, kapu CG, peskir CG jer ono je bukvalno bio cirkus. Mozda je to tebi kao poznavaocu svjetskih ultra scena vrh, sto znam.
    Jedna grupa od mozda 10 ljudi je gradom setala sa rasirenim transom koji drze dva momka?! Vjerovatno znaju vrijednost transa.
    ja se ne furam na ultrase i sl
    isforsirano crvenilo??? igra reprezentacija ne znam cemu isforsirano onda? ukusi su razliciti, al kad igra reprezentacija ljepse mi je vidjet ono crvenilo nego ne znam sto
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima i jedna interesantna stvar: na tribini Varvara je nepozeljan onaj ko dodje u majicu,dres CG ili ne daj boze sa drzavnom zastavom. Koliko god se ja sa tim neslagao, stav grupe je da se ne nose nikakva politicka obiljezja(mada je zastava CG valjda nesto iznad politike) jer nekome to smeta i mora se postovat. S druge strane, neki od tih istih Varvara bez imalo srama oblace dresove Buducnosti iako igra reprezentacija? Je li malo nelogicno?
    Situacija je takva iako bi trebalo da je mozda cak i suprotno,ali opet kazem,stav grupe je takav i mora se postovat. Ali navijaci CG nijesu Varvari(iako ih ima dosta) pa da donose samostalno sve odluke, iako vecini ljudi to smeta i to shvata kao provokaciju.
    I ova prica o tome kako se forsira crvenilo je presmijesna. Pa no sto cemo kako cemo? Je li ljepse vidjet tribine u jednoj ili dvije boje, ili svi u razlicito da se oblacimo ka ''indijanci''(sto bi vi rekli).

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Ima i jedna interesantna stvar: na tribini Varvara je nepozeljan onaj ko dodje u majicu,dres CG ili ne daj boze sa drzavnom zastavom. Koliko god se ja sa tim neslagao, stav grupe je da se ne nose nikakva politicka obiljezja(mada je zastava CG valjda nesto iznad politike) jer nekome to smeta i mora se postovat. S druge strane, neki od tih istih Varvara bez imalo srama oblace dresove Buducnosti iako igra reprezentacija? Je li malo nelogicno?
    Situacija je takva iako bi trebalo da je mozda cak i suprotno,ali opet kazem,stav grupe je takav i mora se postovat. Ali navijaci CG nijesu Varvari(iako ih ima dosta) pa da donose samostalno sve odluke, iako vecini ljudi to smeta i to shvata kao provokaciju.
    I ova prica o tome kako se forsira crvenilo je presmijesna. Pa no sto cemo kako cemo? Je li ljepse vidjet tribine u jednoj ili dvije boje, ili svi u razlicito da se oblacimo ka ''indijanci''(sto bi vi rekli).
    Pustite vi tribinu Varvara i ko ce kako kod nas dolazit.

Na utakmicu protiv Bugara nijesam vidio bez jedan dres Buducnosti i sto je sad tolika pomama oko toga? Trebamo li i nase tetovaze da pokrivamo da nebi nekog uvrijedili?

Uredjenje ULTRA MNE nikad nece biti homogeno i jako kao nase, to je cinjenica. Navijanje na reprezentaciju nikad nece biti kao na Buducnost, isto kao sto je i nama najgore navijanje na evropske utakmice. Razlozi su jasni, ni atmosfera ni pjesma nije ista kad si sa 300/400 momaka koje gledas bar jednom nedjeljno, na koje mozes da se oslonis i koji prije svega kapiraju zasto su tu. Ovakve utakmice znace dosta, treba da prodje neko vrijeme da vise ljudi shvati znacenje sjeverne tribine i svoje obaveze dok ste na njoj. Primili smo gol pjesma je skoro stala, toga nema. Gledam iznad sebe svi gledaju u loptu, dizu se ruke dize ih 200/300 ljudi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e svašta.....jeste li vi navijali za reprezentaciju Crne Gore u jedinstvu s ostalima ( kako i treba biti ), da li ste podržavali boje reprezentacije i države ili ste htjeli biti viđeni.....

meni je baš lijepo bilo vidjeti i staro i mlado u crvenom....
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uredjenje ULTRA MNE nikad nece biti homogeno i jako kao nase, to je cinjenica.
    grijesis po mom misljenju moze biti jace jer nema ogranicavanja koje je naveo ekrem drndar vec smo svi tu zbog drzave i zastave
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Page 56 of 94 FirstFirst ... 64652535455565758596066 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)