Page 54 of 94 FirstFirst ... 44450515253545556575864 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Pa da prokomentarisem malo i ja o navijanju na tekmu...
    Cekah da se iskulira dva dana i eto.
    Setalica fino ispala, parola na njoj losa.
    Parola na ogradi , slavkova recenica na koju drkam od malena... ne znam kako da je okarakterisem, kao dobra ili losa?!
    Vec se sad moze izvesti zakljucak da se forsira LSCG 90ih godina.(setalica e viva sa dva prsta, sad ovo...) Takodje, koliko je dobro toliko je i lose.
    Antipoliticki je nastrojena tribina, pjevalo se `ni dps, ni snp...` a onda lscg.
    Odlicno je zbog pripejd Crnogoraca, koji su sad kao svi Crnogorci, svi dizu 2 prsta, bili su od 90ih Crnogorci, odlicno je takodje i zbog ovdasnje vlasti koja forsira procrnogorsku politiku da se malo vidi da narod nije zaboravio na LSCG i Slavka ,i da im se treba odati pocast!
    Ovo su moji stavovi licni...
    Dalje, navijanje... jako lose. Po meni. Ali, onda razmislis i vidis da mozda nije moglo drugacije? previse `indijanaca` na tribinu, da se posluzimo tom nekom novom modernom ultra terminologijom... jako slaba navijacka svijest, i to kao moze da opravda onakvo navijanje.
    Kiks je takodje sto nije odradjeno par hiljada informatora, da se napise par recenica, jer 90% ljudi ne ide na FKBuducnost sa one tribine, i ne zna kako izgleda organizovanje navijanja, i navijanje an fudbalske utakmice...
    Barjaci prejaki! Najsvjetlija tacka na utakmici! Momci sa sipke su se trudili, izgarali da povedu navijanje, ali nisu mogli zbog ljudi koji neprestano gledaju kako se odvijaju pasovi po lijevoj ili desnoj strani... ne mogu da shvate da u kopu dje je organizovano navijanje, treba da se navija 90 minuta, skoro pa bez prestanka! Koliko god da ti je tesko, da ti pada glava...glas ne staje!
    Takodje je lose sto se nije odradilo par novih pjesama, ali od svih ljudi tu su ljudi koji idu na FKB bili do sad zaduzeni za to, i kiksnulo se sa tim sigurno, ali eto, ne moze se ponekad sve...
    Takodje me je obradovao veliki broj Niksicana, koje sam snimio ili mi se cini da ih je dosta bilo... oko mene je bilo dosta njih. Ali su me jako iznervirali, i mnoge ljude... dok podgoricani umiru i navijaju oko njih, oni lagano kuliraju, nista to...(ne kazem sve, jer im ne pise na celo da su iz niksica, ali vecina oko nas su bili, i oni nisu pjevali...) izbaci se glas svakih nekoliko minuta... upali momak baklju na gol kad je pao, i ostavi je dolje zbog murije i kamera, i govori ljudima da je ne diraju... jedan od njih ka bez glave je uzima i kezi se ka kreten,i ovaj mu je baci iz ruka za njegovo i nase dobro... kad nije bacen tu sa tribine od strane ovih ljudi,nikad nece. Ali dobro, kao ok odnosi da se odrze...
    Takodje vidjeh kritike od strane nekih ljudi na momke iz `familije`...
    Sto vam smeta crna majica? Sto je drugacija od crvene? Sto? Vi ste veci Crnogorci ako ste u crvene? Njima nesto Crna Gora zamjera ako su u crne majice sa cirilicnim Familija? Ekipica je iz Podgorice, prate Crnu Goru i to je dovoljno. Ne mora da nam tribina izgleda sva u crveno ka holandjani drecavi u narandzasto... Mogu neke ekipice koje pokusavaju da budu malo ultra nesto drugacije da rade. Ne brinite nista.
    Uglavnom, treba jos Morace da protece da bi bilo ok navijanje na reprezentaciju,ali ima truda...
    Prvo, momci mozhda jesu izgarali, i svaka im chast ali su izgarali za onaj dio iznad sebe i malo oko sebe jer ozvuchenje ku*ca ne valja... Svaka peta se chula.

Drugo, ova pricha za bacanje sa tribine ti ne pije vodu nikako, fino i kulturno su rekli momku da spushti baklju zbog cimanja sa milicijom i eventualnim kaznama. I bash bih volio da vidim to bacanje sa tribine, bilo koga, izmedju nas stotinjak koliko nas je bilo. Sve je ok bilo, bez ijednog incidenta... Mogu i ja rec, dobro je shto onoga u dres Buducnosti nijesmo bacili preko tribine ali smo iskulirali tu, da je nazovem, provokaciju. ALI DOBRO, KAO OK ODNOSI DA SE ODRZE.

Shto se momaka sa shipke tiche mogu samo da kazhem za Skochka da je ispao fer i korektan i da nas je maksimalno isposhtovao... Ostali samo neka su zdravo...

Mir i svako dobro
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Stvarno je ogavno i seljacki nositi na utakmicu reprezentacije dres svog kluba. Time ne postujes nikog na tribini i provociras. A skoro na svakoj ako mogu da primijetim se nadje takav 1 lik. Ili kad su docekivali igrace na aerodromu iz Engleske, bio je jedan u dresu Buducnosti.

Takvima treba naglasiti ocigledno dje idu.
    Last edited by Albatros; 06-06-11 at 15:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je vise muka od te price sa dresovima buducnosti.Ja dolazim da gledam utakmicu i puca mi oce li ko bit u dres.
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Meni ne smeta, boli me uvo, gledam utakmicu. Ali jednostavno neke stvari nijesu u redu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    dobro je shto onoga u dres Buducnosti nijesmo bacili preko tribine ali smo iskulirali tu, da je nazovem, provokaciju. ALI DOBRO, KAO OK ODNOSI DA SE ODRZE.

Shto se momaka sa shipke tiche mogu samo da kazhem za Skochka da je ispao fer i korektan i da nas je maksimalno isposhtovao... Ostali samo neka su zdravo...

Mir i svako dobro
    bila bi provokacija kad bi taj dosao u dres buducnosti na neki drugi stadion a ne na njegov/svoj stadion

nema potrebe za forsiranjem slavka, jer je isto kao svi politacari, sve politicare u jedan kos i van stadiona i tribine,
    i bolje tu negativnu energiju da usmjerite na navijanje a ne na gledanje oko sto ko cini
    gledah i ja pojedine oko mene podgoricane sto a nisu progovorili, gledah i neke kojima nije mjesto u prve redove kad igra crna gora, al to sve vise govori o njima samima
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad cu iskreno nesto da kazem.Bolje mi je da ima 50 momaka u obiljezja Buducnosti nego da pored mene stoje indijanci(bukvalno) iz Bara,i Podgorice koji su prvi put dosli tu.
    Navijanje je navijanje.Ima tu dosta ljudi koji misle da su veci Crnogorci ako su na sjever,a pritom nece da navijaju.Ubijaju volju za navijanjem kad su oko tebe.
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Meni ne smeta, boli me uvo, gledam utakmicu. Ali jednostavno neke stvari nijesu u redu.
    meni je isto glupo da neko dodje u dres kluba na utakmicu reprezentacije, al mu ne zamjeram toliko, smjesniji su mi oni koji nemaju ama bas nikakvo obiljezje koje mozes povezat sa fudbalom
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice LSCG motiva - dosta nas zaista i dalje iskreno poštuje ideale indipendističkog pokreta sa njegovih početaka. Iako je taj čuveni navod vezan za političara, on za nas predstavlja simbol sna koji je konačno dosanjan. Dakle, u tome nema ničeg lošeg. Pre-paid crnogorci? Što ćemo, da podržavamo državu samo 15tak odsto nas koji smo je voljeli od početka? Mislim da je jasno da je sve ovo suvišna priča, eto.

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    meni je isto glupo da neko dodje u dres kluba na utakmicu reprezentacije, al mu ne zamjeram toliko, smjesniji su mi oni koji nemaju ama bas nikakvo obiljezje koje mozes povezat sa fudbalom
    ja nađoh za shodno da kupim dres za utakmicu, i meni je tako super. logicno je da se ode u bojama reprezentacije, radi vizuelnog efekta prije svega. mozda da se razmisli o tome da se ljudima dijele obicne crvene majice, ili da cekaju ljude na tribinama, tako nesto. nije to velika stvar za savez, a bilo bi efektno...
    Last edited by American Dream; 06-06-11 at 16:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daniloo_9 View Post
    E sad cu iskreno nesto da kazem.Bolje mi je da ima 50 momaka u obiljezja Buducnosti nego da pored mene stoje indijanci(bukvalno) iz Bara,i Podgorice koji su prvi put dosli tu.
    Navijanje je navijanje.Ima tu dosta ljudi koji misle da su veci Crnogorci ako su na sjever,a pritom nece da navijaju.Ubijaju volju za navijanjem kad su oko tebe.
    a sto to znaci da ako su u dresove buducnosti da po defaultu pjevaju cijelu utakmicu, vise jace i sl????
    i ja bijah dje su sve podgoricani bili i to sa navijackim stazom podebelim pa isto lose navijanje bilo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Didi,ne znaci,nego bolje da su u obiljezja a da navijaju nego da ih je masu,a da pola ne pjeva
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Slazem se. Neki spomenuse da je im je glupo da budu kao kod Holandjana totalno tribine u bojama repke, u tom slucaju narandzaste. Meni je to bas neki top, da cio stadion bude u crvenom, bez izuzetka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niksicana je bilo dosta na tribinu,na ono mjesto dje sam bio na ogradu nas je bilo najvise bilo nas je 50ak a jos 2 puta toliko po tribini... Neki su ispostovali ,nijesam se nadao tome,jbg-a ipak smo posle duze vremena na sjeveru zajedno.
    Nadam se da ce se odnosi popravljati iz utakmice u utakmicu i ako Bog da da se ide masovno na gostovanja svi zajedno !!!! EVIVA !!!
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

navijanje je bilo prelose, valjda je vaznost utakmice ucinjela svoje.. vise se gledalo nego navijalo.
    ovi iz nk samo nek su zdravo (nadjite se uvrijedjeni boli me briga) takvi kakvi su nista nam ne trebaju. nemaju tu kulturu navijanja, nisu u ultra fazonu i to je to.
    Last edited by CurvaNord; 06-06-11 at 16:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne prdi,casti ti .
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bitno je da su neki u ULTRA FAZONU dovoljno je bilo 50 momaka da ostavi glas pa da odlijeze, a ne tolika tribina da se jedva cuje... lako je krivit sve druge, mozda bi bolje bilo okrenut se realnim problemima, i vidjet zasta zasto navijanje kiksava i nije na zeljenom nivou vec neki put... rekao sam jos ranije, stalno se gubi ta pozitivna energija sa kojom se dodje na stadion. moramo naci nacin da je odrzimo i prenesemo na momke. ovakvim izdanjima sigurno necemo uspjeti...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

istina ziva .
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Didi,ne znaci,nego bolje da su u obiljezja a da navijaju nego da ih je masu,a da pola ne pjeva
    a ja tebi govorim da to nema veze dal imaju iskustva ili nemaju, jer i oni sto su citav zivot na tribinu ne pjevaju, kapiras???
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    bitno je da su neki u ULTRA FAZONU dovoljno je bilo 50 momaka da ostavi glas pa da odlijeze, a ne tolika tribina da se jedva cuje... lako je krivit sve druge, mozda bi bolje bilo okrenut se realnim problemima, i vidjet zasta zasto navijanje kiksava i nije na zeljenom nivou vec neki put... rekao sam jos ranije, stalno se gubi ta pozitivna energija sa kojom se dodje na stadion. moramo naci nacin da je odrzimo i prenesemo na momke. ovakvim izdanjima sigurno necemo uspjeti...
    eto vidis da nije dovoljno nas 50 da pjeva! pjevalo nas je sad protiv bugarske pa trt! od 1500 kolko staje na onu tribinu(?) treba minimum 500 da pjeva da bi to bilo to!
    ali masu masu indijanaca i starih osoba sa srcanim problemima je bilo oko mene, ne svidja mi se to uopste. i svi su gle cuda imali onaj naglasak iz nk.
    brate odaberete ekipu od 50 momaka (od 18 pa na dalje) koji ce pjevat a ne dovodit susu i marusu na tribinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    nisu u ultra fazonu i to je to.
    a ko je to u cg u ultra fazonu molim te? daleko smo mi od ultrasa milion godina
    bitno je da smo ukapirali sto je skripalo i to ce se do engleza rijesiti, jer sve ostalo je bilo ok
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ako pochnem curvi da odgovaram dozhivoti cu ban dobit'...

Na njegovu tribinu... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Last edited by El_NiNhO; 06-06-11 at 16:52.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ko je to u cg u ultra fazonu molim te? daleko smo mi od ultrasa milion godina
    bitno je da smo ukapirali sto je skripalo i to ce se do engleza rijesiti, jer sve ostalo je bilo ok
    a ko je to u cg u ultra fazonu molim te?
    to malo varvara sto ima..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brate, po ko zna koji put bih tvoje postove najradije preskocio, ali evo ispostovacu te i odgovoriti na ove price. ja sam iz niksica pa sam ostao bez glasa skroz. isto tako jos najmanje 4 ljudi koji su bili sa mnom. za ostale ne znam. potpuno je nebitno je li neko iz niksica ili podgorice iz kotora iz rozaja, nebitno skroz. ako mislis da je razlog za lose navijanje to sto su dosli niksicani na tribinu onda si klasicni idiot. meni se isto tako ne svidja sto su pocela neka djeca da dolaze, koja nemaju ni 16 godina da glume neke utrase, a nemaju glasa ni do golmana da dobace ispod tribine. to prozivanje da iz niksica ne pjevaju, iz podgorice ne nose dresove nikud ne vodi. zato bi najbolje bilo da se ne izdvajamo u ultra grupe nego svi zajedno da pjevamo kao jedan, nezavisno kakvim akcentom govorimo. samo tako mozemo napravit dobru atmosferu... a niksicana inace na tribini nije bilo ni 200, pa sve i da su svi cutali, a sigurno nijesu opet imas preko 1000 ljudi koji ne pjevaju kako treba. mozemo da se inatimo i koljemo u nedogled, al valjda bi ljepse bilo da nadjemo nacin koji ce svima odgovarati...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    a ko je to u cg u ultra fazonu molim te?
    to malo varvara sto ima..
    niko nije u ultra fazonu to su sve samo pokusaji, sa dobrom namjerom, al to ne moze kod nas da upali

el ninno, sjedi malo razmisli o cemu pricam, al samo malo razmisli dako ti se razbistri
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

"ултрасу" из Спича оли да гледаш Енглезе на телевизор?
    Индијанци из Бара
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Evo razmishljam i ne mogu da vjerujem... Prozivaju se Niksicani da nijesu pjevali, dobro reche momak, bilo nas je 200, sve i da smo svi cutali nije do nas, neka prebacanja preko ograde i ostalo mlacenje prazne slame..
    Ne mogu da skapiram da dolazi u dres Buducnosti koliko god se trudio... Igra reprezentacija i isposhtuj je... I necu vishe, glupa je pricha oko toga...
    Slazem se.

Page 54 of 94 FirstFirst ... 44450515253545556575864 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)