Ima li kakvih slika,video..bilo sto od sinoc..ako ima samo neka neko sibne link..
Ja nemam sto da kazem sem da sudiji ***** sve na svijet, dabogda umirao polako! Kad ulcese Joveti ona dva brava, samo sam zazmurio, nisam mogao da gledam...Srecom nije bilo nista, al da ONO nije faul....Aj da coek nije vidio al je bio na jebena DVA metra od duela... Sto se Jovetica tice momak je nerealan, nacin na koji on vodi loptu i oni njegovi driblinzi ostavljaju bez daha, magija. Da je igrao od pocetka bilo bi glatko par razlike, to se odma vidjelo kad je usao...Bozovic po lijevoj strani nije napravio ama bas nista, to se znalo i prije pocetka utakmice no aj sad...I na kraju je Beciraj MORAO da udje...
Ima li kakvih slika,video..bilo sto od sinoc..ako ima samo neka neko sibne link..
Svi mi sebe vidimo u barazhu odavno, to nije diskutabilno
problem je sto je vecina vidjela sebe u prvom sesiru sa ITA, GER, BRA, ESP ....![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Bugarska-Engleska X,Svica-Bugarska X,Vels-Crna Gora 2,Crna Gora-Engleska X,Svica-Crna Gora 2 i CG na celu tabele![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Mislim da je vakat da kupimo ofanzivnog veznog.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pobjeda nad Velsom i remi protiv Svajcarske nam donose baraz. Svajcarska je jaka ali mislim da mozemo da igramo s njima. Ali ako budemo imali sudjenje kao sinoc, ocekujem neki nepostojeci penal za svajcarce ili neki crveni za nase igrace.
Ehhhh kakav bi san bio da prodjemo direktno, al da bi se to ostvarilo mi moramo da uzmemo 7 bodova. Jer ona prije utakmice s nama igra sa Velsom i Bugarskom i eto npr obije pobijede i imaju 17 bodova, a mi imamo 14 (jer igramo s Velsom). Tako da nama treba da pobijedimo npr Vels i Svajcarsku i bod uzmemo Englezima .
Al sad ne treba planirat nista unaprijed, nego utakmicu po utakmicu.
U ovoj ekipi od sinoc fali jedan dobar trequartista![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Bodrim HR skoro uvijek (osim protiv dvije selekcije) i strasno mi je milo zbog uspjeha koji postizete.
Ipak, prvi sesir je i za vas ka' macki govedja glava.
Ali sto ocekivati od drugo od FIFE, kad jednom Qataru, bolje receno gradu Dohi, dodjeljuje organizaciju SP.
Takav sistem bodovanja i rangiranja moze samo da smisli ona lisica od Blatera
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mogli bi trgovat jednoga brazilca onakvoga.
Cija li je ideja onaj tip bio da mi je znat.
V.Drljevic-DAN
Kad smo već kod Hrvatske, Dujmović razbija otkako igra za nacionalni tim.
Bili bismo nesavladivi da imamo još njega na sredini, no mislim da nije bilo nikakve šanse da prihvati naš poziv, iako je sad čak i Kranjčar tu.
Bio je voljan da sačeka poziv Bilića, i isplatilo mu se itekako.
Last edited by [kinetic]; 05-06-11 at 12:19.
Ne cudi mene sto ste u prvi sesir. Hrvatska je vec godinama ozbiljna reprezentacija i standarno dobro igra. Uz to, rijetko koja ekipa igra s toliko volje za nacionalni grb i za to im svaka cast. Respect
Off ali moram odgovorit. Mučili smo se s Gruzijom zato što je Gruzija odigrala tešku bunkerčinu. U zadnje vrijeme svi protiv nas igraju bunker što je pokazatelj da nas se boje. U dvije utakmice Gruzija je ukupno dva puta zapucala na naš gol i dala dva gola. S druge strane mi smo u Splitu imali preko 65% vremena loptu u našim nogama, pucali 15 puta na gol, pogodili tri stative i eto uspjeli ugurat dva gola. Uz malo sreće moglo je biti 3-4 razlike za nas. U zadnje vrijeme nam igra nije nešto, ali protiv Gruzije smo igrali bez Kranjčara i Rakitića. Bit će to bolje kad budemo kompletni (čeka se i Olić). Zadnje četiri godine mi imamo sve skupa 5 poraza. Omjer naših pobjeda, neriješenih i poraza je 32:10:5 što nas i dovodi do prvog šešira. Zar je to malo i loše
Isprika na off topicu.
DIDI brzo je septembar i oktobar pravi ta putovanja da odemo i u wels i swicu u welikom broju![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks