za baraz je dovoljan x u svajcarskoj jer je CG bolja medjusobno, pa sve i da se izgubi od velsa i engleske, a da svajcarci dobiju vels i bugare.
Varaš se. Vama trebaju 4 boda da bi bili sigurni. Švicarci realno mogu dobit sve tri utakmice što je 9 bodova, a vi ako dobijete samo Walles a izgubite od Švicaraca i Engleza bit ćete treći. Znači trebaju vam najmanje 4 boda da budete drugi, a teško da možete bit najbolji drugi jer odavno sam tu negdje pisao da je to mjesto najvjerojatnije rezervirano za Šveđane koji imaju lagan raspored. Problem je što vi MORATE dobit jednu utakmicu.
za baraz je dovoljan x u svajcarskoj jer je CG bolja medjusobno, pa sve i da se izgubi od velsa i engleske, a da svajcarci dobiju vels i bugare.
zbilja, ako jednom Hitzfeldu moze igrat 6 kosovara u reprezentaciji i to protiv Engleske. Nije mi jasno kako to Bozovic moze da igra prije Beciraja. Momak bukvalno ne umije sa loptom da se sastavi..
Kakvi su ''Svajcarci''-Behrami,Inler,Saciri,Saka,Derdjok,Dzemaili,Mehmedi
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
protiv nas će sva tri naredna protivnika ić na pobjedu i to otvoreno od prvog minuta - i to nam je šansa!!! sa simonom, jovetom, jovanovićem, džudovićem.. biće tu bodova za nas..
potcijenit će nas i zalećet se, a onda dobit po njuškama..![]()
Samo da Hart brani protiv nas i ne sjekirajte se.
mada smo noćas poslije gola i mi malo uzlećeli, nestala je čvrstina na sredini i u odbrani..
možda griješim, ali ni drinčić mi noćas nije osigurao mjesto u prvih 11 za naredne mečeve..
sta da se radi, nije nas htjelo, sudija klao citavu utakmicu, momci ostavili srce na terenu... jbg dobili smo ih u gostima iz jednog shuta, danas nije htjelo da udje, osjetili nas na desnog beka pa drali tamo, savic je bio jako nesiguran veceras, a i pritisak je ogroman bio. sada treba ponovo kopati po ostrvu, i isprashiti velsane, i onda bi se sa englezima u podgorici igralo za prvo mjesto. mislite vi sta ocete, uz jovetu, simona i raspolozenog mirka, nema kome ne mozemo dati go...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
nijesi no si obdvije stvari u pravu
mada ce drincic igrat jer nema ko
Nema jos snimka.
Kako sam bio sj*ban poslije meca, nijesam skoro progovorio do nk. Prelosa reakcija Base, inace bi se realno odbranili kao i do sad. Ali opet sam ponosan, nastavljamo sa sjajnim stvarima, jos uvijek nemamo poraz. Sve je moguce i cvrsto vjerujem u baraz. Sad imamo pretezak raspored za drugo najbolje mjesto, ali baraz je nas, dajte malo optimizma. Lose je sto nam moze doci neko za'eban u dvomecu, plus moguce sudjenje protiv nas. Ali dva meca, sve je moguce. Imamo reprezentativni duh dostojan najvecih zemalja. Nadjite mi repku za koju trenutno ovako ginu igraci na terenu. Srce mi je puno i ponosan sam !
Da, ja sam falio, mislim da se ipak računaju međusobni susreti ali opet, ako Švicarci dobiju sve do kraja po 1:0 pa i vas, a vi dobijete Wales manje od 2 razlike i izgubite od Engleza 1 razlike onda su Švicarci drugi. Ima tu dosta kalkulacija. Eto zato je ovo večeras bio kiks.
Last edited by bracodubrovnik; 05-06-11 at 01:12.
Ja sam jos sjeban,zato i ovoliko piskaram,bolje mi je da idem da spavam nesto.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks