Page 363 of 1170 FirstFirst ... 263313353359360361362363364365366367373413463863 ... LastLast
Results 9,051 to 9,075 of 29236

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,022
    Thanked in
    4,025 Posts

Kao običan gledalac, a nikakav poznavalac, mislim da je očigledno da je Federer odigrao fenomenalno, Đoković - možda ne na nivou na kojem igrao ove godine, ali nije loše. Mislim da je servirao prilično loše, tako da se tridesetak brejk lopti za Federera moglo i mnogo gore po Đokovića završit. Ipak, milo mi je što je, i pored nešto lošije predstave, bio igri do samog kraja. Imao je svoje prilike, ali ih nije iskoristio. Ova godina mu se razlikovala od prethodnih upravo po tome što je te prilike koristio. Ipak, i u onim nanizanim pobjedama je bilo situacija kad je bio nadomak poraza, ali je uspijevao da pobijedi. I sam je svjestan da ne može stalno tako, da se ne može biti nepobjediv, da se mora imati i malo sreće. U svakom slučaju, Federer je potpuno zasluženo pobijedo, Đoković je cijelo vrijeme jurio njegovu igru. Nadam se da će Đoković nastaviti sa istim pristupom igri, da će ovaj poraz samo da se uknjiži i zaboravi.

I meni se čini da je Đoković udarao loptu sa premalo spina na bekend Federera, što je (uz sveukupno dobru igru Federera juče) imalo za posljedicu vrlo malo Federerovih grešaka. Mnogo gore to djeluje protiv Nadala, očekujem da i u finalu bude tako. Ipak će biti mnogo više udaraca ramom reketa, a i kratkih lopti poslatih u polje Nadala. Ne kažem da će to odlučiti meč, ali definitivno će biti teže za Federera. Ako se tome doda srednje jaka mentalna blokada koju ima kad igra protiv Nadala, kao i nervoza koja se uvuče kad počne da se igra loše, eto muke za Federera.

Navijaću za Nadala, Federer mi je odavno izašao iz volje sa forsiranjem aristrokratskog imidža. Svaka čast na igri, ali mi je postao antiteza onoga što promoviše. Milo mi je što Đoković nikakve razloge poraza nije navodio, nego je samo rekao da je bolji pobijedio.

Milo mi je što se prekinula dominacija udvoje, valjalo bi još neko da ispliva, čisto da bude zanimljivije. Ali ne, kao u ženskom tenisu, zbog nedostatka ekstra kvaliteta, već zbog postojanja više igrača ekstra kvaliteta.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

cssr Guest

bez upustanja u strucne analize i predvidjanja, cisto da arhiviramo noletov antologijski serijal 'od federera do federera' novembar-jun_2010-2011 8)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve neki amaterski turniri.. no opet svaka mu cast zato, ipak je to veliki podvig!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Zasto imas potrebu za konstantim provociranjem?I zasto nisi banovan jos uvijek UFO,znamo da si ekstrem i da si nacionalista.Vidis li da ljudi zbog takvih nece ovdje da postuju,sad da crknes ne mozes umanjti ovo sto je uradio i svako ko za jedan Masters kaze da je amaterski turnir veze sa zivotom nema.A medju njima je i Mejdzor.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Ne gledam na rtcg al prebacih jednom i u sred poena znaci poen se uveliko igra a komentator ne prestaje da prica poen se zavrsava pocinje drugi on i dalje prica jos ne umije R da izgovori qq

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Komandir View Post
    dobio ga je servisom
    Upravo tako. Čovjek je svjestan svojih mogućnosti na šljaci i ovako mu je bilo bolje da ga gađa kao iz topa... Napravio je pun pogodak sa tim
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam kako onaj "strucni" konsultant na RTCG ne uzme da trenira Federera, Nadala ili Djokovica...stvarno steta da svoj potencijal trosi odje po CG...Zna coek tacno u svakom momentu sto treba da odigraju Djokovic i Federer, i kako da namjestaju noge i ramena prilikom udaraca...20 god veli da je u crnogorskom tenisu, a mi tad imali 2 terena u cijelu Crnu Goru, osim jos po neki zapusteni oko hotela na primorje :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Gledam finale u zenskoj konkurenciji i mogu reci da u zivotu nisam slusao goreg komentatora, a svakakvi su prodefilovali kroz javni nam servis. Povrace mi se od ovog covjeka, pi.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Ne gledam na rtcg al prebacih jednom i u sred poena znaci poen se uveliko igra a komentator ne prestaje da prica poen se zavrsava pocinje drugi on i dalje prica jos ne umije R da izgovori qq
    Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ja ne znam kako onaj "strucni" konsultant na RTCG ne uzme da trenira Federera, Nadala ili Djokovica...stvarno steta da svoj potencijal trosi odje po CG...Zna coek tacno u svakom momentu sto treba da odigraju Djokovic i Federer, i kako da namjestaju noge i ramena prilikom udaraca...20 god veli da je u crnogorskom tenisu, a mi tad imali 2 terena u cijelu Crnu Goru, osim jos po neki zapusteni oko hotela na primorje :P
    Stručni konsultant je bio odličan nego vi vjerovatno naviknuti na pristrasne komentatore koji veze o tenisu nemaju (Eurosport) nijeste toga svjesni. Inače svi koji pratimo tenis znamo otprilike slabe tačke određenih igrača a ne neko ko je taj tenis igrao na bilo kom nivou. On kaže što bi trebalo učinjeti u određenom momentu kad su vrhunski igrači u pitanju kao i razloge loše reakcije prilikom poena (kretanje i slično). Ne znam u čemu je problem. Naravno, tenis je užasno težak sport tako da je neke stvari lako reći što opet ne znači da ih ne treba reći. Ponavljam da sam mnogo stvari saznao za ove dvije neđelje. Meni se čini da je ovđe u pitanju jedna druga stvar koja nema veze sa stručnim konsultantom.
    Last edited by amnesiac; 04-06-11 at 15:27.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste da konsultant djeluje prilicno nezainteresovano kad se ukljuci, i ima uzhasno netelevizichan i iritantan glas, ali je shto se znanja tice sasvim ok.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Kako je grdna ova Skjavone
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

bolja je bila kineskinja, nema sto.. a moram priznat da mi se bas dja..

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

A-hiiiiiiiiiiiiiiiii pa-pa !

bravo Na Li !veliki uspjeh za nju i kineski narod

Thanks Thanks Given 
    5,254
    Thanks Thanks Received 
    9,523
    Thanked in
    4,617 Posts

nije više aaa hiiiiiiii! sad je naaaaa liiiiiiiii! :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Ahahahahahah svaka cast
    Bolja je bila Kineskinja nema sta, pod stare dane igra finala i osvaja Mejdzore!

Thanks Thanks Given 
    5,254
    Thanks Thanks Received 
    9,523
    Thanked in
    4,617 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Jeste da konsultant djeluje prilicno nezainteresovano kad se ukljuci, i ima uzhasno netelevizichan i iritantan glas, ali je shto se znanja tice sasvim ok.
    pa nije on stručni voditelj, tako da ....

p.s. naaa liiiiiiiiiii

Thanks Thanks Given 
    9,199
    Thanks Thanks Received 
    4,014
    Thanked in
    2,409 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Stručni konsultant je bio odličan nego vi vjerovatno naviknuti na pristrasne komentatore koji veze o tenisu nemaju (Eurosport) nijeste toga svjesni. Inače svi koji pratimo tenis znamo otprilike slabe tačke određenih igrača a ne neko ko je taj tenis igrao na bilo kom nivou. On kaže što bi trebalo učinjeti u određenom momentu kad su vrhunski igrači u pitanju kao i razloge loše reakcije prilikom poena (kretanje i slično). Ne znam u čemu je problem. Naravno, tenis je užasno težak sport tako da je neke stvari lako reći što opet ne znači da ih ne treba reći. Ponavljam da sam mnogo stvari saznao za ove dvije neđelje. Meni se čini da je ovđe u pitanju jedna druga stvar koja nema veze sa stručnim konsultantom.
    shta reci za to boldovano sem BRAVO shto si im rekao kako se zove ona ratnohushkachka debilchina od juce ?
    ...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Meni je najmiliji Eurosport kad se odabere kanal bez komentara... vrh opcija.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    9,199
    Thanks Thanks Received 
    4,014
    Thanked in
    2,409 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pumba vam je sve rekao,Novak da je igrao svoju igru,da je dodao vise spina on bi sigurno pobijedio,ovo je definitivno bilo jedno od njegovih najgorih izdanja ove godine i opet je bio jako blizu.Ono sto je jasno je da ce Nadal da dodaje toliko spina i da ce Rodzer iz ramena morati da udara tu loptu bekhendom,a tu onda spasa nema.Slazem se,treba mu 70% prvog,loptice su drugacije,brze,ako bude suncano i sljaka suva i tvrda u nedelju rastu mu sanse.Ja mislim da Nadal ovaj zicer nece propustiti i da ce nastaviti da mu nabija komplekse.A opet navijam za tenis naravno,ne za covjeka koji salje lopte 110 cm preko mreze.
    Je li ovo onaj pochetak priche od prije 2,3 mjeseca...Fed je dobio jer je Djokovic bio losh i obratno ?
    ...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Ako si gledao Djokovica ove godine onda ti je jasno koliko on bolje moze.Ja Federeru za razliku od vas nista necu oduzimati,covjek je odservirao skoro 20 asova i imao vjerujem isto toliko servis vinera,a gledali smo mec i vidjeli smo koliko je Novak bio blizu i pored briljantne Rodzerove predstave.Novak koji je strpljiv,koji je zid,koji igra konstantno na Rodzerov bekhend bi sigurno pobijedio,3 puta ga je tako dobio ove godine,takticki je omanuo,protiv Rodzera se ne upustas u ravne i mocne udarce,to nikome nikad nista dobro nije donijelo,nije ni Novaku juce i ne samo juce.Ipak me raduje sto Novak koji ne blista odigra ovakav mec i jedva izgubi od najveceg svih vremena i mnogi za taj mec kazu da je najbolji do sada u ovoj godini(iako se ja s tim ne bih slozio nikako),prva dva seta su bila bas losa,a opet prvi set je bio tako blizu i pored toga.

Thanks Thanks Given 
    9,199
    Thanks Thanks Received 
    4,014
    Thanked in
    2,409 Posts

Ma stani malo bre,shto ljudski ne priznash da je Djokovic iz prvog seta najbolje shto on moze uopshte protiv onakvog GOSPODINA Feda?
    I mogao je dobit prvi set,ali nije
    ...

cssr Guest

na li zasluzeno. do titule je tukla vecinu istosnoevropskih amazonki, kvitovu azarenku sarapovu i onog hermafrodita u finalu. sve ubjedljivo
    ostace upamcena kao pokretac revolucije kineskog tenisa

Thanks Thanks Given 
    3,028
    Thanks Thanks Received 
    3,669
    Thanked in
    1,663 Posts

Slobodno mozemo reci GOSPODIN FEDERER!!!
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ma stani malo bre,shto ljudski ne priznash da je Djokovic iz prvog seta najbolje shto on moze uopshte protiv onakvog GOSPODINA Feda?
    I mogao je dobit prvi set,ali nije
    Novak iz prvog seta je bio dobar?Novak iz prva dva seta koji se kliza po terenu,koji ne moze normalno da prokliza ti je dobar?Pa covjeku su trebala dva sata da udje u mec,ja ne znam sto si ti gleda' ali Novak iz prva dva seta je bar za koplje ispod svog najveceg nivoa od ove godine,to je cinjenica.
    Last edited by Jakuza; 04-06-11 at 22:08.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Bas me zanima sta ce reci Pumba i Gospodin Gospodin Gospodin reci za ovo da je Novak u prvom setu bio dobar

Page 363 of 1170 FirstFirst ... 263313353359360361362363364365366367373413463863 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)