Page 361 of 1170 FirstFirst ... 261311351357358359360361362363364365371411461861 ... LastLast
Results 9,001 to 9,025 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    5,230
    Thanks Thanks Received 
    9,469
    Thanked in
    4,592 Posts

ja ću i dalje da navijam...
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

It has been incredible match tonight and even better last 5 months for me. Congratulation to Roger for playing well. Now up for some rest
    Djokovic: 'Federer brought mental toughness in important moments served really well, it's disappointing but I'll accept it as another loss
    Djokovic: 'I knew [loss] was going to come its just too bad it happened here...Federer played brilliant. Benn best 5 months of my career

Federer: 'I told Novak at net how incredible his record was and he has a lot more to achieve this year...I wasnt here to spoil the party'
    Federer: 'I knew that when I was up 76 41 that I was going to win because you just dont crawl back on me'
    10 karaktera
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

svaka cast obojici,danas su pokazali da su sami vrh svjetskog tenisa.ipak,u nedjelju...VAMOS RAFA

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Moram priznati jedan od najboljih mečeva u zadnjih godinu dvije koji sam gledao.Federer me je podsjetio na Muhameda Alija kad je boksovao sa Formenom isto mu niko nije davao šanse ali eto šampion je našao motivaciju i pobijedio.Đoković vrlo dobar ali protiv onakvog Federerovog servisa se ne može.Drago mi je da je Federer i sa izjavama odao priznanje Novaku izgleda da je napokon počeo da ga cijeni kao igrača što prije nije bio slučaj.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo, ovo je definitivno bio mech sezone shto se tenisa tiche. Od tiebreaka u prvom setu gledali smo nevjerovatan tenis od strane obojice igraca.Svaka chast i Fedexu i Novaku na tome.

Drugo, pozvao bih i Djokoviceve navijace i Djokoviceve pljuvace da se smire, malo uozbilje i budu objektivniji. Prvo, nemoguce je kriviti pauzu od 4 dana za poraz, jer mu je pauza od 4 dana bila prednost(Djokovicu), ushao je mnogo odmorniji u mech. Da je bilo obrnuto, svi bi ovdje pricali kako ga je Fedex dobio jer je bio umoran. Malo objektivnosti, molim. Shto se tice Novakovih pljuvaca, podsjeticu ih samo na neshto(a pazite, ja sam Federerov navijac). Novak je ubjedljivo najbolji teniser ove godine, ovo mu je prvi poraz, osvojio je jedan GS, 3 mastersa, josh manjih turnira, i serijski pobjedjivao i Federera i Nadala. U drugom GS-u sezone je doshao do polufinala, i tu izgubio od najboljeg svih vremena. Rezultat za ponos, a ne za kritiku. Za svaki ponos, prvo Novaka, zatim tima koji sa njim radi, i najzad zemlje koju predstavlja. A ove shto ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi, nije mi jasno kako mod to ne pobrishe a admin ne banuje.

Federer-shta reci. Najbolji kad je najteze, nevjerovatno je odigrao. Kad se sve sabere, ovo mu je mozhda i najbolji mec na shljaci. Ukoliko odigra ovako, mozhe da pobijedi Nadala, naravno, nerealno je ocekivati da ovo ponovi, Nadal objektivno ima vece shanse, ali igra Federera tokom citavog turnira, i pogotovo u ovom 1/2 finalu(i to protiv ovakvog Novaka) mu je znacajno podigla shanse. Ovo je i ogromni psiholoshki plus, jer je mislim definitivno sebe ubijedio da josh njegovo nije proslo. a psiholoshki stabilni Federer je ubica. Sa ovakvom igrom definitivno osvaja Wimbledon, a mozhda pobjedjuje Nadala vec u nedelju.

I na kraju-kao u filmovima, u trenucima najvece dominacije novog, mladog shampiona, dva stara majstora se vracaju da izmedju sebe odluce ko je najbolji. Imamo svo pravo da se nadamo da ce finale biti spektakularno. Kao i ostatak sezone. Djokovic u zhivotnoj formi, Nadal standardno vanzemaljac, Federer se vratio na staze stare slave. Sve bolje i bolje.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li bit da je nekome isto miliji federer a da nije kompleksas,dusman itd itd?
    svaka cast obojici na strasnom mecu ocekujem isto i u nedjelju
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Koliko sam ja vidio novaku nije preteško pao poraz Federer je bio jednostavno bolji i to je to.Ipak mislim da je ovo samo jedan bljesak starog šampiona ne vjerujem da će se ikad više vratiti u onu dominaciju od prije nekoliko godina.Borba će su voditi u budućnosti između Rafe,Novaka i eventualno Mareja ako se psihički sredi a Rože će biti tu još koju godinu da im zagorčava život sa vremena na vrijeme.Ovo večeras je bio čista motivacija Federera u činjenici da on bude taj koji će prekinuti pobjednički niz Novaka.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Iako sam veliki Nadalov navijač, žao mi je Djokovića što nije uspio da produži niz pobjeda, ovo je bila prilika sada i mislim nikad više.

A sve na stranu, ali kakav je Nadal čovjek i sportista. Da li je neko vidioo danas kada je sudija dosudio Out za Mareja, Nadal je prišao i pokazao trag da je loptica unutra i tako izgubio poen. E to je veliki sportista što je dokazao mnogo puta do sada.

Vamos Rafa do još jednog RG!

Thanks Thanks Given 
    5,230
    Thanks Thanks Received 
    9,469
    Thanked in
    4,592 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Iako sam veliki Nadalov navijač, žao mi je Djokovića što nije uspio da produži niz pobjeda, ovo je bila prilika sada i mislim nikad više.

A sve na stranu, ali kakav je Nadal čovjek i sportista. Da li je neko vidioo danas kada je sudija dosudio Out za Mareja, nadala je prišao i pokazao trag da je loptica unutra i tako izgubio poen. E to je veliki sportista što je dokazao mnogo puta do sada.

Vamos Rafa do još jednog RG!
    i novak je ispravio sudiju koji je rekao da je out . sam je prišao i pokazao da je lopta ok. ništa manji čovjek nije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su ljudi zavidljivi sta je to
    Djokovic ima 24 godine i multimilionsku ZARADJENU sumu novca koja se svakim danom uvecava, a ovi sto pljuju po njemu i prdulecaju ne bi mogli stajati na noge 3-4 sata a ne uloziti fizicke i mentalne napore koje su obojica ulozili u igru danas.
    Ovo samo ima kod nas, da narod sjedi pred kompjuterom i sa dva eura u dzepu i pivskim stomakom ocjenjuje koje je klase Djokovic

Ipak Federerovo iskustvo je pobijedilo, a Novak ce za koju godinu biti nepobjediv ako ga sta ne srusi u medjuvremenu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

kako se sve kod nas kroz politiku gleda, cak i sport. ja sam ubijedjen da Novak Djokovic nije iz Srbije, uopste ne bi ovoliko ljudi odavde navijalo za njega. sad sam ja dushmanin i sto sve ne, ako mi je miliji federer. svasta...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    i novak je ispravio sudiju koji je rekao da je out . sam je prišao i pokazao da je lopta ok. ništa manji čovjek nije.
    Zašto čitate ono što nije napisano?
    Da li je neko rekao da je manji čovjek?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by bulit View Post
    kako se sve kod nas kroz politiku gleda, cak i sport. ja sam ubijedjen da Novak Djokovic nije iz Srbije, uopste ne bi ovoliko ljudi odavde navijalo za njega. sad sam ja dushmanin i sto sve ne, ako mi je miliji federer. svasta...
    Pa definitivno je bliži većini od Federera. Ja Feda ne volim jer mi ne odgovara njegov temperament i stil, a ne zato što nije s Balkana. A ako iko gleda kroz politiku išta, to si ti, iako ti se čini da nije.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Nadal je najmanji covjek i sportista,on i Toni su cijele nedelje pricali kako se zasitio,kako mu se cini da je na turu 100 godina,kako nece osvojiti Pariz i paf evo ga do titule.Master of mind games,again and again.On bjese ima tendinitis na oba koljena,kako da ne!

Thanks Thanks Given 
    5,230
    Thanks Thanks Received 
    9,469
    Thanked in
    4,592 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Nadal je najmanji covjek i sportista,on i Toni su cijele nedelje pricali kako se zasitio,kako mu se cini da je na turu 100 godina,kako nece osvojiti Pariz i paf evo ga do titule.Master of mind games,again and again.On bjese ima tendinitis na oba koljena,kako da ne!
    ada, ako je ko poznat po ciganisanju na terenu, to je nadal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak Djokovic
    Just now on the streets of Paris. Cool glasses ;-) Thank you so much for this. Really nice surprise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dodje grand slam i Novak opet trt.
    Ono sto se broji su slemovi, a razne druge statistike(broj ubacenih prvih servisa, broj polufinala zaredom, broj uzastopnih bez poraza, itd...) su nebitne stvari... Ono sto se vazda pamti su SLEMOVI !
    Novak ih ima dva!
    Istini za volju, i nazalost, sada mozda i jeste najbolji na svijetu trenutno. Ali pitanje je koliko ce ga forma drzat, koja je dosta vremena na visokom nivou. Bojim se(iskren da budem, NADAM SE) da ce na Wimbledonu bit jedno veliko TRT !

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ti si stvarno pogodjen danas nečim, čim možeš ovako nešto izjaviti za Nadala. Svi smo vidjeli kako je teško prošao Iznera, pa kako je išlo dalje, i sram ga bilo kako je smio danas da pobijedi a nije cio turnir tako dobro igrao . Ne bih se upuštala u dalju raspravu, ko gubi ima pravo da se ljuti

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ada, ako je ko poznat po ciganisanju na terenu, to je nadal.
    Iha . Možeš li navesti nešto od toga "ciganisanja"?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Ono sto se broji su slemovi
    To tvrde samo oni koji su nemaju drugi argument sem stare slave.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

@Jakuza

pretpostavljam da nole nece izlaziti na teren prije wimbldon-a ?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ti si stvarno pogodjen danas nečim, čim možeš ovako nešto izjaviti za Nadala. Svi smo vidjeli kako je teško prošao Iznera, pa kako je išlo dalje, i sram ga bilo kako je smio danas da pobijedi a nije cio turnir tako dobro igrao . Ne bih se upuštala u dalju raspravu, ko gubi ima pravo da se ljuti

Iha . Možeš li navesti nešto od toga "ciganisanja"?
    Mogu ti ja navesti koliko hoces,ja ne pratim samo 4 turnira godisnje.

Sinsi prosle godine,poraz od Bagija,izjavio je kako je bio ocajan i kako je samo zbog toga izgubio.
    Posle poraza od Novaka u Madridu mu je smetalo kako Novak slavi,a Novak se zbog njega suzdrzavao,njemu je smetalo kako slavi na ulici isped hotela.Novak je krenuo da ga zagrli na mrezi,ovaj nije htio.
    2009. je izgubio od Soderlinga,potom propustio Vimbldon i pricao kako ima teninditis na oba koljena,kako mu je karijera dovedena u pitanje,kako vise nikad nece igrati na najvecem nivou,kako ce biti srecan ukoliko bude mogao normalno da zivi.Vratio se i sve ih pospremio 2010. sa sve tendinitisom!
    Tokom Pariza je izjavio da je jasno da on nece osvojiti Pariz zar ne?Mozda bi trebalo da uzme pauzu,mozda da ide na pecanje,osjeca se kao da je 100 godina na turu.Je li dovoljno?Najveci folirant koji postoji!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

mislim da federer ce lagano dobiti nadal-a u nedelju,i onda dolazi veliki dan za sve navijache novaka djokovica

NUMBER ONE !

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    @Jakuza

pretpostavljam da nole nece izlaziti na teren prije wimbldon-a ?
    Nista,otkazan Kvins,glupo cini mi se,ali nije samo on,necemo gledati na legendarnom turniru ni Mareja,a otkazali su i Sod i Melcer,Federer i Nadal je vrlo moguce da odustanu.Usrase se u travu i tih par nedelja

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

hvala na info

ne mogu se sad sjetiti a muka mi je traziti ...dokle je stigao nole prosle godine na wimbldonu ?nesto se mislim da je ispao u ranoj fazi,zar ne ?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

I jos malo za Rafu i njegov ogromni fer plej.2008. godina i Hamburg,Fed ga vodi 5/0,Nadal iz neobjasnjivih razloga dolazi do sudije i trazi MTO.Posle pruzene pomoci veze 7 uzastopnih gejmova.Prosle godine gubi u 3. kolu Vimbldona od Pecnera i ladno sjede i trazi MTO.Od 1/2 u setovima,preokrece na 3/2 i dolazi do jos jedne titule kasnije.Federer mu je svasta rekao posle toga,ali dzaba,Fed ce uvijek biti djubre i mali covjek,a ustvari je covjek koji govori istinu i koji ne pokusava da bude humble i iskren,kad to nije!

Page 361 of 1170 FirstFirst ... 261311351357358359360361362363364365371411461861 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)