Poslah i ja. Kad sam mogao da šaljem Royal Bank of Scotland, mogu i ovim pacovima.
Ako budemo dovoljno insistirali, vjerovatno ćemo im obalit' server. That'd be nice.![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fb...3668701&type=1
Je li realno da je covjek ovo pitanje postavio? By Drljevic, Vesko Drljevic naravno
EDIT: zastava poslata.
Last edited by Recordare88; 03-06-11 at 15:05.
Deserve's got nothing to do with it.
Poslah i ja. Kad sam mogao da šaljem Royal Bank of Scotland, mogu i ovim pacovima.
Ako budemo dovoljno insistirali, vjerovatno ćemo im obalit' server. That'd be nice.![]()
Last edited by Čika Džo; 03-06-11 at 15:19.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Andora 0:0 Crna Gora
20 minut u toku...
Nemanja Šćekić, Radivoje Golubović, Saša Balić, Aleksandar Šofranac, Žarko Tomašević, Marko Vešović, Andrija Kaludjerović, Stefan Nikolić, Dejan Bogdanović, Asmir Kajević, Ermin Seratlić
sto se tice streama... nema ga :/
Zamislite (to mozemo samo i da zamisljamo) okrenete npr RTCG 2 kad ono prenos mlade reprezentacije iz Andore , cini mi se da bi me srce ocistilo od shoka ... koliko je to realno ..
BISOGNA VINCERE !
off, izvinjavam se.. drugu su potrebne 2-3 karte za jug.. znate li ikoga da prodaje, ili kakvo je stanje kod tapkarosa za tu tribinu, donji sprat?
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Je li moguce da ne mozemo Andori mrcenoj go dat....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
poluvrijeme...
Andora 0:0 Crna Gora
sutevi: 3-5
sutevi ka golu: 1-5
korneri: 1-5
faulovi: 9-6
zuti karton: 1-0
Nema sreće dok navijači ne zapnu da se ona balamutina od Vlaisavljevića poćera.Siguran sam da bi Brano poveo na prvenstvo te momke i što je bitnije afirmisa ih da mogu otić u neke normalne lige.
Ovaj te pljusak sad natjerao da pitas![]()
po obicaju, Vesovic dobio zuti u 48'
u toku 50 minut... nije bilo promjena na poluvremenu...
gooooooooooooooool
Andora 0:1 Crna Gora
Vesovic u 56'
Prognoza nije dobra:
http://freemeteo.com/default.asp?pid...193044&nDate=1
Ako vrijeme bude kao na prvoj utakmici protiv Madjarske, ne bih se bunio ni da rezultat bude isti![]()
Bravo Veske mashinko ...
To to nek bude mokar teren kao protiv Madjarske![]()
BISOGNA VINCERE !
gooooooooooooooooooooooooool
Andora 0:2 Crna Gora
Vesovic 57'
Nikolic 65'
prva izmjena u 66'
Mugosa umjesto Seratlic
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks