E, ko je kriv?
I, kad smo vec kod toga, kako on funkcionise?
E, ko je kriv?
I, kad smo vec kod toga, kako on funkcionise?
TAKUMI
ovo danke michael treba Kobayashi da stavi, pa da mu se "zahvaljuje" svaku trku po 5-6 puta![]()
She is only here to annoy herself!
pa, posto je pao sa petog na 21. mjesto, ja mislim da to treba da stave svi oni koji su zahvaljujuci njemu napredovali +1 mjesto (vise od pola grida) :mrgreen: A i ja i ti da mu se zahvalimo sto nas je nasmijao nekoliko puta u nedelju, a?Danke, Gumi!
(nečitko)
Kad odmah?
TAKUMI
evo konacno nesto sto nema veze sa Gumijem (kojeg i inace samo troje ljudi odje potencira, ostale savrseno boli uvo za lika koji redovno ne zavrsi u prvih 10, a za godinu i po se nijednom na podijum nije popeo, a kamoli pobijedio):
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91912
Boullier says Heidfeld must improve
rekoh ja davno da boljeg tima sa losijim vozacima nema na gridu trenutno. Eeee, Kubica, Kubica...
(nečitko)
Pa zna se to frende, Kubi bi vec pobijedio do sad.
P.S. Heidfeld je koma.
TAKUMI
sumnjam, ali bi imao vise bodova od oba vozaca Ferarija i oba vozaca Merca...
(nečitko)
Hamilton: Ovdje sam da se utrkujem i pobjeđujem, a ne da kružim uokolo! (na koga li je ovo mislio?)
SVAKAKO najaktivniji vozač na nedjeljnoj šestoj ovosezonskoj utrci Svjetskog prvenstva Formule 1, Velikoj nagradi Monaka u Monte Carlu, bio je Lewis Hamilton.
Svjetski prvak iz 2008. godine imao je i nekoliko bliskih kontakata pri pokušajima preticanja, pa je na kraju kažnjen zbog sudara s Ferrarijevim Felipeom Massom i Williamsovim Pastorom Maldonadom. Kasnije je britanski pilot McLarena oštro kritizirao takve sudačke odluke i najavio da će, budu li se ponavljale i tako ga sprječavale u njegovom agresivnom stilu vožnje, odustati od bavljenja tim sportom.
"Ako ikad dođem u fazu kada ću morati samo kružiti okolo, to me neće uzbuđivati. Vrlo se vjerojatno ne bih zadržao samo zbog toga, ja sam ovdje zato da se utrkujem i da pobjeđujem. Ako ikad izgubim tu strast, to uništava smisao utrkivanja", rekao je Hamilton.
"Da budem posve iskren, nikad se neću prestati utrkivati na način na koji to činim. To je moj način, način koji me doveo ovdje i ja sam takav. Ne radim to kako bih uvrijedio ili povrijedio nekoga, već zato jer volim utrkivanje. Osjećam da mogu biti bolji od drugih. Ovo je motorsport i mi se moramo utrkivati. Ne može puno ljudi preticati u Monaku, a ja sam to pokušao", zaključio je Hamilton koji je usprkos dvjema kaznama u Monte Carlu završio na šestom mjestu.
Hamilton: Kažnjavaju me jer sam tamnoput
"Zašto se meni to događa, nije mi jasno. Možda zato što sam tamnoput", izjavio je Hamilton u komentaru na kazne.
Situaciju je pokušao "ispeglati" McLarenov šef Martin Whitmarsh:
"Lewis je imao frustrirajući dan. Razočaran je jer je bio brz cijeloga vikenda, ali to je Monte Carlo, to je utrkivanje i to je život. Nakon utrke je bio ljut, a u intervjuu je izrekao neslanu šalu na račun svojih kazni. Zadovoljan sam što se odlučio vratiti na stazu nešto kasnije i razgovarati sa sucima na račun onoga što je izjavio. Oni su njegovo objašnjenje i prihvatili."
Felipe Massa bio je ljut na Hamiltona zbog sudara koji ga je izbacio iz utrke.
"Kako mu je palo na pamet pretjecati na tom dijelu?! Zaslužuje barem jednu utrku suspenzije!", rekao je Brazilac.
intervju mu je bio shajse, ali je jos vece shajse ovaj novinar koji ovo ovako prenosi van konteksta :roll:
Taj dio intervjua je zajebancija, ko je gledao na BBC-u zna. Dio prije toga nije, dje je (neopravdano) pizdio na druge i na stjuarteAsked why that was the case, he replied apparently in jest: "Maybe it's because I'm black. That's what Ali G says."![]()
(nečitko)
Umjetnost !!!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Što se tiče Kubice mogli bi samo uporedit rezultate od ove i prošle godine:
Monaco
Q3 2010
1. Webber Red Bull-Renault 1:13.826
2. Kubica Renault 1:14.120
3. Vettel Red Bull-Renault 1:14.227
Q3 2011
1.Sebastian Vettel Red Bull 01:13.556
2.Jenson Button McLaren 01:13.997
3.Mark Webber Red Bull 01:14.019
Race 2010
1.Mark Webber Red Bull 1:50:13.355
2.Sebastian Vettel Red Bull +0.400
3.Robert Kubica Renault +1.600
Race 2011
1.Sebastian Vettel Red Bull 2:09:38.373
2.Fernando Alonso Ferrari +1.138
3.Jenson Button McLaren +2.378
Monaco je najbolje mjesto da se vidi vozač...
deuscroix
doktor-profesor-pedagog
gumi-defekt
Da se podsjetimo SMRADA od prije 5 godina
pa tu se slazemoSlazemo li se i da bi imao vise bodova od Gumija?
(nečitko)
Pa imao bi.
TAKUMI
Brawn se malo glupira ali nećemo zamjerit...
"2009. smo morali ostaviti sve kako bismo sa Brawnom osvojili naslov i 2010. smo za to platili," rekao je Brawn italijanskim novinama Corriere della Sera.
"Sada imamo sve elemente koji nam trebaju za odličan bolid sledeće sezone," dodao je.
A evo i NJEGA... zadovoljan je, vozio je dobro, e sad što je Benz shit i nepouzdan bio u Monaku, to je problem.
IKONA !!!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
IKONA je vozio odlično, dok mu nije crkao jebeni Benz.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks