pazi kvota na 365
02 юни 11:00 Роджер Федерер v Новак Джокович3.50 - 1.30
u 16h,ako ne cekaju kraj ovih zena. kako me petkovicka raznosi, sto je ovooo....
nothing comes from violence and nothing ever could
pazi kvota na 365
02 юни 11:00 Роджер Федерер v Новак Джокович3.50 - 1.30
RG: Ziki i Katarina u finalu
Srpski teniser Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik plasirali su se u finale Rolan Garosa u konkurenciji mešovitih dublova.
Zimonjić i Srebotnikova su u polufinalu slavili protiv Ruskinje Nađe Petrove i Džejmija Marija sa 7:6 (7:4), 7:6 (7:5).
Srpsko-slovenačka kombinacija će tako imati priliku da u finalu brani titulu.
U finalu, Zimonjić i Srebotnikova će igrati sa pobednikom meča između Australijanke Jarmile Gajdosove i Tomaša Belučija iz Brazila sa jedne, i Kejsi Delakve iz Australije i Amerikanca Skota Lipskija sa druge strane.
U oba seta polufinalnog susreta Zimonjića i Srebotnikove, protiv Petrove i Marija, odlučivao je taj-brejk. U prvom setu oba para su imala po jedan brejk, a u drugom po dva, ali je srpsko-slovenačka kombinacija bila uspešnija u odlučujućim trenucima i na kraju je zasluženo slavila.
Vamos Rafa!
Odlican mech. Nadam se da je ovo Nadalova uzlazna putanja.
Evo ako je kome bilo zanimljivo gledat ovog sluchaj-a
http://www.nezavisne.com/sport/tenis...van-91936.html
...
Uz Gaela moj omiljeni teniser... Moze se reci da sam zbog njega i uzeo reket u ruke... Nije odgovarao teniskoj mafiji, tj ATP-u, pa ga sklonise, jer je bio covjek individualac...
Roland Garros polufinale:
Murray v Nadal
Djokovic v Federer
Polufinale, kako se samo pozeljeti moze. Sta mislite ko ide u finale?
Murray sa svojom promjenljivom formom, prezivo je mec sa Troickim i dobio vec izgubljeno...mada kad se sjetim kako je igrao protiv Novaka u Rimu sigurno nije bez sansi.
Nadal - on dize formu definitivno, juce je protiv Soderlinga odigrao par vinera kao iz najboljih dana. Imam osjecaj da je na RG svaki naredni mec bolje odigrao.
Federer - jedini medju ova 4 velicanstvena koji jos nije izgubio ni jedan set na RG. I zadnji teniser koji je pobjedio Djokovica. Pobjedom bi se vratio u borbu za prva 2 mjesta na ATP listi, pobjedom bi stekao ogromno samopouzdanje narocito pred Vimbldon dje ga mnogi smatraju prvim favoritom. Teniski maestro ima sanse i uradice sve za pobjedu.
Djokovic - Noletu je sutra mnogo toga u igri. Pobijedi li, ispunice djecacki san o prvom mjestu na svijetu, nastavice ovaj nevjerovatni niz pobjeda... Imao je problema u mecu sa Delpom i pitanje kako ce ova pauza uticati na njega.
Uglavnom, najbolji teniseri svijeta pruzi ce nam veliki uzitak u petak. Mi mozemo uzivati
u velikoj predstavi, a do tada:
Sta mislite ko ide u finale?
mozda je vrijeme da Djokovic izgubi (iako navijam za njega), pa bi bilo dobro stavit jedno 50e na Federera.
Evo i kvota za polufinale:
Roger Federer v Novak Djokovic 3.50 1.30
Rafael Nadal v Andy Murray 1.14 5.50
Ludi Deni nije nekome bio zanimljiv ? Bez njega manji turniri gube draz za meneBye Deni legend
![]()
ja bi volio ovakav rezulat
nole ---- 7 6 7 6 7
federer - 6 7 6 7 6
Mislim da Nadal ipak obratno volio........
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
zadovoljan je bio i u rimu što je Novak odigrao onako dugo polufinale pa je izgubio. očekujem zanimljiva obadva polufinala a ko će proći teško je prognozirati ipak su to 4 najbolja tenisera na ATP listi.
Izgubise Lodra i Zimonjic u dublu..2:0 (7:6) ... (7:6) ...dobar mec...
Liše nekakvih čuda nepredviđenih, Novak - Rafa je neminovno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
kad je meč sutra?
ne znam po cemu si to zakljucio kad je poznato da su nadal i federer duplo bolji igraci od novaka ako nista na ovom turniru. Uostalom tu su i rezultati i igre koje su pruzili...
Sjutra ce Federer vise nego lagano preslisati Novaka, isto ocekujem i u mecu nadal-marej a finale ce tek bit za pamcenje.
Navijam za Nadala ali po meni po do sad prikazanom, svajcarac je prvi pik.
:mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks