Kad ce pocet Boardwalk Empire zna li se?
zvanicno je ukinuta, ali price kruze da bi mogla mozda da bude vracena za jos jednu sezonu
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Kad ce pocet Boardwalk Empire zna li se?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ima li nekog da mi kaže ime serije!!!!
radnja:
Naki čovjek vidi nešto i čitavu porodicu(ženu,sina i ćerku) mu presele u grad gdje žive samo zaštićeni svjedoci i nadgleda ih neka tajna služba, onda nastane neka frka oko nekog ubijenog čovjeka, ubijen je valjda neki majstor, ćerka(ili žena) krene da se kara sa nekim instruktorom golfa. Na kraju sezone se ispostavlja da je taj grad nešto poput onog grada iz Trumanovog šou-a (samo što nije u zatvorenom nego kao u nekoj prašumi)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
aj da ne otvaram novi "theread" nego cu odje pitat..
da nema ko link da skinem seriju lud zbunjen normalan .. skidah sa torenta prvi serijal al je uzasan snimak..neka sto je los neko kako su reklame "cut-ovane" pola serije i mimo reklama je okinuto..da nema ko sta bolje ?!
imas odje sve:
http://rapidserbia.com/
jos ako imash rs akaunt,ide lagano,mada ima more drugih linkova,morash se regnut,dao bih ti moj user,ali ne znam pass...tako ti je kad ti pretrazivac sve pamti![]()
1993-2020
e **** ga,i ja sam skida eps. sa po 3-4 linka,ali imam rs premium,pa se nije osjetilo,prelistaj malo po temi mozda imash single linkova,pojma nemam.
1993-2020
Series seventeen starts June 12 2011.
Sifra: Ambitious but rubbish.
\\OFL•GIC
Prvi put sam ovdje, poželite mi dobrodošlicu. Sajt za sve torente: www.torrentz.eu
dobrodoshao! :mrgreen: I odmah napomena: zabranjeno je javno dijeliti piratske i warez sajtove, cisto da te ne banuju posle jednog posta...
(nečitko)
Primljeno k znanju.Ima li šta zanimljivo od SF serija, neki prijedlog?
Pogledaj FRINGE za upis![]()
I am the one who locks.
Odgledao![]()
To ti je to onda![]()
I am the one who locks.
Ako bi Fringe bio 9 na skali od 10, gdje je Supernatural? Spremam se da je počnem gledati...
uzmi BSG, Supernatural je girlie stuff![]()
(nečitko)
Last edited by Rakun; 30-05-11 at 23:33.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
stargate sg-1. a prije toga prvo film koji dodje kao uvod .. stargate (1994)...posle serije sg-1 dolaze filmovi stargate ark of truth i stargate continuum da zaokruzis pricu. toliko.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Odgledao sam BSG i Capricu, gledam SG1, Farscape nisam završio, gledao sam davno, pojma nemam dje sam stao... Muka mi da počinjem od početka. Znači, bolje je Mentalist uzeti prije Supernaturala?
The fourth season of the American television drama series Breaking Bad is scheduled to premiere on July 17, 2011
vrijeme je vise bilo.....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
evo sa one kojima su se svidjali Heroes:
http://thevoiceoftv.com/tv/2011-05-3...-series-video/
trailer, pa jos syfy (koji je IMHO pukao kad je kreativnost u pitanju) ne obecavaju, ali vidjecemo...
(nečitko)
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks