inache posto vidim da ce soderling izgleda proci dalje,ocekujem pobjedu protiv nadala![]()
ja bih prije rekao da se ti sprdas sa svima nama,a ne radujes ...no ajd,samo nek si zdra`o
inache posto vidim da ce soderling izgleda proci dalje,ocekujem pobjedu protiv nadala![]()
još malo, pa će se znati...Đoković će u polufinalu igrati sa Švajcarcem Rodžerom Federerom ili pobednikom meča između Španca Davida Ferera i Francuza Gaela Monfisa.
nothing comes from violence and nothing ever could
mislim da bi Novaku bolje legao Federer nego recimo Ferer..
She is only here to annoy herself!
Ferer koji "balls" ostavi u svlacionici? progutao bi ga nole! Fed siguran sam osjeca sansu, izgubice sigurno od Novaka ali ce biti mec turnira!
svakako bi opet bilo zanimljivo gledati finale đoković-nadala nije federer za baČit
u svakom slučaju je bolji od nadala
soderling dobio...ocekujem veoma dobar mech protiv nadala,inache mislim da njih dvojica nisu bas u najboljim odnosima(prijateljski:mrgreen![]()
Nema sanse! Opste je poznato da je Sod jedan od popularnijih na ATP-ju, kako medju teniserima, tako i teniserkama.
Ja ocekujem da Sod'ov prkos proradi i da sprcne, posrnulog, Nadala![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
I ja ocekujem da go opere prvih par gemova, dok ne vidi da moze, a onda ce da se strunji i samoeliminise se.
Vodi Troicki 1:0 u setovima..... (bgm se Marey zagrijao)...bice muke... >nego mi je zao sto je onaj reket slomio<
Ali se nadam da ce dobiti Viktor..
2:0 .... >>>>> Jos samo malo <<<<<
a povrijeđen je...ne bi me čudilo i da preda meč...
Iako je bilo pitanje oce li Marej igrat zbog povrede, kladionice stavile kvotu na Troickog na 4.00, a na Mareja 1.22...Dje je tu logika ??
vidjecemo mozda su namjestili da Troicki dobije prva 2 pa Marej obrne..trenutno je samo u jednoj kladionici obrnuto preko deset miliona eura na ovaj mec, poredjenja radi na nadal soderling koji doduse ne igraju danas obrnuto je nekih 25 hiljada...
a nisu namjestili ništa no su troickom stopala zakovana na jednom mjestu, pa ne može da korak napravi, a kamoli potrči. kako me nerviraaaaaaaaaa
evo ako neko zeli da se kladi sa mnom neka se javi na pm. dajem mu kvotu na djokovica protiv federera 3 prema 2
ubijedjen sam da ce ga federer lagano isprasiti..
Viktorova pasivnost ce ga kostati meca...shit.
mnogi bi bili "pasivni" za par miliona..![]()
umjesto da nastavi da igra kao u prva 2 seta,troicki je potpuno stao misleci da ce mu ovaj predati mech,potpuno se opustio
e moj troicki sta napravi od mecha,sjutra ce ga murray razbiti !
marej vec koliko je nocas moze da se pozdravi sa vimbldonom
troickom je odlaganje bilo daleko vise potrebno. itekako ima sanse sjutra
U svakom slučaju će meč Djoković - Federer biti meč godine![]()
ps: taman su se našli kad pucaju od samopouzdanja...
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks