Page 353 of 1170 FirstFirst ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... LastLast
Results 8,801 to 8,825 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

....................Najjaci su Francuski navijaci.................... 40:0 za Djokovica ..napravi pojen Gaske (40:15) oni srecni samo sto ne'pucaju..

_________________________________ BRAVO NOLE! IDEMO DALJE_________________________________

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gaske: "Novak igra savršeno"

Rišar Gaske pričao je na konferenciji za novinare nakon duela četvrtog kola više o Novaku Đokoviću nego o svojoj igri.

Francuz je rekao da Novak igra neverovatan tenis, i da on nije mogao da isprati taj ritam, posebno jer je bio iscrpljen od duela sa Belučijem.

„On igra brzo. Ravni udarci koje šalje iz riterna stavljaju veliki pritisak na vas. Ja nisam bio fizički dobar kao pre dva dana protiv Belučija, u prethodna dva meča potrošio sam puno energije.“

„Bilo je veoma teško, on udara lopticu jako, hvata je u penjanju pa zbog toga nemate puno vremena da se namesite na udarac“, rekao je Gaske.

Gaske je u ovom meču veoma teško dolazio do brejk lopti, imao ih je tri i to u jednom gemu.

„Kao što sam rekao, veoma je brz. Igrali smo na veoma brzim terenima i ranije, ali danas je zaista bilo brzo, loptice su letele po terenu, što je bilo iznenađujuće. On sjajno kontroliše udarce, hvata lopticu veoma rano i kao što sam rekao nisam imao dovoljno energije. Ali, on zaista neverovatno udara lopticu, njegovi riternovi su fantastični pa zbog toga zaista nemate lake poene.“

Na kraju, Gaske je prokomentarisao i šta izdvaja Đokovića od ostalih tenisera ove godine.

„On je veoma jak, uvek, nikada ne pada u igri, zaista igra savršeno. Ovo je bio meč gde nisam smeo da pravim greške, a ujedno sam morao i da igram agresivno, što je veoma teško. Nemate vremena da dišete, loptice koje šalje su veoma dobre, a njegov bekhend je neverovatan“, iskreno je rekao Gaske.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Jel gleda ko gem, set and mets..

Voditeljka pita Vilandera: sta je potrebno da se zaustavi Djokovic?
    A Vilander ko is topa : NEMAM POJMA!

Fabio Fognini v Novak Djokovic 21.00 1.005

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đoković: „Morao sam da radim“

Novak Đoković bio je zadovoljan svojom igrom u četvrtom kolu Rolan Garosa.

Srpski teniser rekao je da je bio svestan kakva ga je opasnost očekivala u duelu sa Gaskeom.

„Bio sam svestan važnosti meča. Pred svaki duel se pripremam, svakog rivala shvatam veoma ozbiljno i to je bio slučaj i pred ovaj meč. Znao sam da će on imati veliku podršku publike, pa sam zbog toga morao i dodatno sa se fokusiram. Čak i u trećem setu kada sam imao dva brejka viška nisam želeo da se opustim jer nisam želeo da mu dam priliku da se vrati u meč.“

Pored Đokovića, publika je u nedelju na terenu ’Filip Šatrije’ imala priliku da vidi verovatno tri najbolja jednoručna bekhenda u današnjem tenisu. Novak je upitan da uporedi jednoručni i dvoručni bekhend.

„Da budem iskren, čak iako igram dvoručni bekhend, mislim da je jednoručni mnogo bolji za gledanje, izleda lepše kada ga neko izvede. I dvoručni i jednoručni bekhend ima svoje prednosti i mane. Sve zavisi, možda u današnjem tenisu zbog odskoka loptice, koji je po mom mišljenju viši nego ikada, igrači koji udaraju dvoručni bekhend mogu lakše da poklope lopticu. Ali sa druge strane, oni koji igraju jednorični bekhend mogu lakše da se prebace na slajs. Kao što sam i rekao, i jedni i drugi imaju prednosti i mane. U ovom trenutku imate Rodžera, Stena Vavrinku i Gaskea koji definitivno imaju najbolje jednoruične bekhende. Gaske na primer, kada je u zoni, kada udari taj bekhend kao što je to uradio i danas par puta, izgleda neverovatno. On je veoma talentovan, ali jednostavno morate da se oslanjate na sve udarce, ne samo na bekhend“, rekao je Đoković.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem da ce igrat ovaj Italijan protiv Djokovica jer je jedva stojao na nogama protiv Montanjesa...povrijedio je zadnju lozu,a ipak dobi Montanjesa, iako nije bukvalno mogao da se pomjera...11:9 u peti set...Kako je samarao winner-e, ka da se sprda...A tek kako je servirao, ka preko qrca...Cudan teniser strasno...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nagledao sam se ja tog Fonjinija... On se izgleda svaki mec nesto "povrijedi", pa opet rijetko kad predaje, ili mu potraje povreda... Ono su bili klasicni grcevi, prouzrokovani losijom fizickom spremom. Nije imao pravao da dobije onamo pomoc... Sto se tice ponasanja, on uvjek izgleda nezainteresovano, gusi igru bauljanjem izmedju poena... A kad se nadje u psiholoskom bedaku, onda to dovede na neki nivo perfekcije... Protiv Gulbisa, u Nici, je isto djelovao krajnje "povrijedjeno", dva cijela seta. bar je tako igrao, kao da ga neko puskom cera...

U svakom slucaju, radi se o odlicnom teniseru, krajnje nezgodnom za Novakovu igru. On, iako stoji daleko iza linije, itekako je kadar da proizvede pregrst vinera, i fh i bh. ima i odlican servis. Mislim da ce namucit Noleta, i bar u jednom setu mu uzet 4 gema.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Ljubicic:

Nema nikakve dvojbe da je Nadalovo samopouzdanje uzdrmano. Pa susrećemo ga u svlačionici, on i sam to priznaje, ne trudi se sakriti tu činjenicu. Ne osjeća se onako dobro i sigurno na terenu kao što je to bio slučaj prošle godine. Čak i kada pobjeđuje, nije onako dominantan kao obično", veli 32-godišnji hrvatski veteran, koji je među 16 najboljih stigao bez izgubljenog seta.

Nadal je prošle godine osvojio sva četiri turnira na zemlji koje je igrao. Međutim, ove godine je pretrpio već dva poraza, u finalima Madrida i Rima. Dakako, oba puta od Novaka Đokovića.

"Svi znamo da Nadal uvijek igra sve bolje i bolje, kako turnir odmiče. Naravno da ga je još uvijek jako teško pobijediti. Međutim, ako će on i Đoković igrati u finalu, mislim da će Novak biti lagani favorit", smatra Ljubičić, koji je Nadala pobijedio dva puta u osam dosadašnjih dvoboja, ali niti jednom na zemlji.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Nagledao sam se ja tog Fonjinija... On se izgleda svaki mec nesto "povrijedi", pa opet rijetko kad predaje, ili mu potraje povreda... Ono su bili klasicni grcevi, prouzrokovani losijom fizickom spremom. Nije imao pravao da dobije onamo pomoc... Sto se tice ponasanja, on uvjek izgleda nezainteresovano, gusi igru bauljanjem izmedju poena... A kad se nadje u psiholoskom bedaku, onda to dovede na neki nivo perfekcije... Protiv Gulbisa, u Nici, je isto djelovao krajnje "povrijedjeno", dva cijela seta. bar je tako igrao, kao da ga neko puskom cera...

U svakom slucaju, radi se o odlicnom teniseru, krajnje nezgodnom za Novakovu igru. On, iako stoji daleko iza linije, itekako je kadar da proizvede pregrst vinera, i fh i bh. ima i odlican servis. Mislim da ce namucit Noleta, i bar u jednom setu mu uzet 4 gema.

.................Tacno Tako................. Onamo nije trebao da dobije pomoc...
    Da su onamo nastavili da igraju,tesko da bi dobio,dok je on odmarao i masirali ga onaj drugi je setao u krug...

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Djokovic into last four after Fognini withdraws...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak je predao mec. Nole vec u ponedeljak ujutru u polufinalu, jos jedan mec do istorije.
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    5,234
    Thanks Thanks Received 
    9,479
    Thanked in
    4,597 Posts

Quote Originally Posted by Lennox View Post
    Ipak je predao mec. Nole vec u ponedeljak ujutru u polufinalu, jos jedan mec do istorije.
    zašto je predao?

edit: evo vidjeh
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Lennox View Post
    Ako misls na niz, WO se ne racunaju. Kao ni onaj mec protiv Tipse.

cssr Guest

5 meceva mu ne racunaju u 'streak'
    2 predaje bez borbe i 3 pobjede iz hopman kupa

al nebitno skroz, ovo sto sad radi je ionako za anale
    Last edited by cssr; 30-05-11 at 11:52.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Thanks Thanks Given 
    5,234
    Thanks Thanks Received 
    9,479
    Thanked in
    4,597 Posts

dobro se drži ljubičić....

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Ljubu ponestaje snage...

Thanks Thanks Given 
    5,234
    Thanks Thanks Received 
    9,479
    Thanked in
    4,597 Posts

a gotovo je to...a fino je krenulo

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

RG: Marej spreman za Viktora

30. maj 2011. 12:25 > 12:32
    Britanac posle povrede zgloba odmarao i držao led i spreman dočekuje meč osmine finala Rolan Garosa protiv Troickog. Obećava borbu, ali je svetsan da neće moći da trči, koliko je neophodno protiv Srbina...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

umjesto da bude 42/0 ostalo je na 41/0...steta

sad treba da prodje i polufinale i finale da bi prestigao mekinroa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    umjesto da bude 42/0 ostalo je na 41/0...steta

sad treba da prodje i polufinale i finale da bi prestigao mekinroa
    Hm, pa ja mislim da Novak i zeli da prodje u finale tj. da osvoji ovaj RG. Ako to uradi i rekord je tu.

Kapiram da ti verovatno mislis da bi mu ovako postavljanje rekorda bilo sigurnije, ali cilj mu je prvenstveno da osvoji GS, pa se to u ovom slucaju poklapa. Ovako je i kao malo "filmskije": postaje 1. na svetu, osvaja RG i obara rekord najduzeg niza pobeda od pocetka godine, sa 2 GS-a i 4 mastersa u istom. Za sad tj. tad

Konacno zavrsise Monf i Ferer. Nadam se da ce Monf bar malo duze u sredu zadrzati Feda na terenu.

Thanks Thanks Given 
    5,234
    Thanks Thanks Received 
    9,479
    Thanked in
    4,597 Posts

njemu treba samo jedan meč da bude prvi

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Ovom simonu zelim da ga kola zgaze invalida jednog glibavog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@guzo Da, da, znam da Nole sigurno ulaskom u finale postaje 1. (zato to prvo i napisah), ali htedoh da kazem da ce se sve 3 stvari objediniti.
    Last edited by *eyes*; 30-05-11 at 16:13.

Thanks Thanks Given 
    5,234
    Thanks Thanks Received 
    9,479
    Thanked in
    4,597 Posts

ma, ja se samo radujem valjda mi niko ne zamjera to

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Kakav je ovaj simon kretencina alo a ja se ponadah uzece mu set

Page 353 of 1170 FirstFirst ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)