bolruuum blicccc! :lolblue:
zaboravio si da dodas kako je Gumi opet svima objasnio kako se vozi, i da mu je svako saltanje bilo perfekto (no lamela proklizala na startu, pi!)
polako, sledece godine uzima titulu garaaaant :mrgreen:
A, kad se manemo dede, ono sto je bitnije: RBR zapravo pobijedio pogresnom strategijom, zbog one zabune kad je usao u pit, dali su mu meke umjesto supermeke gume, pa je gurao i gurao, i srecom safety car izasao u zadnjem trenutku. Kakav sreckovic, i na kvalama i na trci :roll:
(nečitko)
http://f1racing.rs/index.php?option=...la-1&Itemid=79 ne mogu da vjerujem kakav kreten
Last edited by massa; 29-05-11 at 17:31.
dobro je da se vidi i kako ga je zatim odrao u tunelu, majstorski!No, Hamiltonu bi bilo bolje da cuti prilikom voznje, a narocito posle trke (postovace vec neko njegovu kompletnu izjavu
)
(nečitko)
Onako trku pacovski odradit... to može samo crnjo... Normalno nije mogao, i na kraju je zaradio 5 pozicija, sa tim što je Massi upropastio vikend onim kretenskim obilaženjem, pa ona još gori slučaj sa Maldonadom.
Obratite pažnju samo, Maldonado ide uobičajenom putanjom, a ovaj mu idiot dolazi s desna u samoj krivini, a vidi da pored Pastora nema ni 10 cm praznog prostora, znači svjesno je išao da ga obiđe preko onog "ležećeg"...
Naravno, on se izvuče i ovome upropasti trku....
Ne dat mu neki ban, ili kaznu veliku, je stvarno sramota. Od 6 trka ove godine je 5 puta bio pod istragom...
NAJVEĆI je kretao iz PIT-a u Monte Carlo, pa znamo koji je završio a nikoga takao nije ili nekome omeo trku...
Sa druge strane, za NJEGA odličan posao danas, a za Benz loš. Loš start, ali sve posle toga odlično...
A eto vam priča o Robergu, isti auto, isto sve, samo DOKTOR ga opra kao dijete... 1 na 1, pred svima...
I danas, na streamu dok gledam opet i pored onakve trke svi samo o NJEMU pričaju... tokom cijele trke! ON je uvijek taj koga svi gledaju...
Razlika u klasi je enormna, danas je na vremenima pokazao da je daleko ispred svih.
A ova slika, samo za Fabiu. Nevjerovatan kadar!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
daj, i ovim ribama sa slike se 'ebe za Gumija ocigledno. A koji si to stream gledao dje se samo o Shumiju pricalo? www.allgumiallthetime.de?![]()
(nečitko)
Frende, ribe su se prije ovoga izmazile u sobi sa slikom NAJVEĆEG.
Ah, pa ti kao iskusni internet geek mora da znaš koji su stream-ovi top za gledanje F1... ( ne mislim na BBC i Brundle-a)
ON, SAMO ON je tema svima... i dalje je to jedini u koga se gleda bez treptaja.
Ova ostala boranija je prolazna.
jes, i svi su ugasili TV i stream kad je deda ispushio i otisao u box :mrgreen: Ja, Fabia i NSX smo jedini ispratili prenos do kraja![]()
(nečitko)
Na žalost, nemaš pojma.
Cus odlican posao za njega hahahahahahha
Ako je ovo odlican posao, sto nije zavrsio trku, lose startovao, sto je onda los posao, frende?
Ja ne mogu da vjerujem koja se prica na ovom forumu podize oko Schumachera, ni da se bori za titulu
Fala frende moj.
Slika je odlicna!!!!
Evo, Levajs:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91874
Kako sad neki tu "dobri i pametni" ne komentarisu Levajsovu trku? Da je to uradio NAJVECI, a??
Evo komentar Martina:
Evo kako je NAJVECI obrijao Hama:
Dali mu 20 sec, i opet ostao sesti, imao je ja mislim oko 50 sec prednosti nad sedmim vozacem:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91858
Pa ***** ti Mercedes posrani:
Michael was not able to finish the race in Monaco after a fire started in his airbox: “Unfortunately, there are not a lot of positives we will be able to take away from this race. At the end, there was a fire inside the airbox and the car simply stopped, but the beginning of the race was not satisfying either. At the start, the anti-stall system suddenly kicked in which meant I had to re-do the whole starting procedure. Then I had a rendezvous with Lewis at turn one which left my front wing not working properly, so I lost downforce which also handicapped my tyres. That meant we had to stop much earlier than we had planned and, from then onwards, the race was obviously compromised. All in all though, the race was quite exciting, and I am happy that Vitaly Petrov seems to be well.”
Sa novim krilom je bio 2 sec brzi od Rosberga.
TAKUMI
Idi frende ti, pogledaj trku, ali jedno 10 godina da bi znao sto je formula pa mi se javi.
TAKUMI
Bogami, ja je evo gledam skoro 8 godina, FRENDE!![]()
Uuu, da, znam, ti si profi F1-er.
TAKUMI
Jebenti, slusaj sto je tip izjavio:
"Out of six races, I've been to the stewards five times. It's a joke," Hamilton told the BBC. "It's an absolute frickin' joke."
When asked why he thought stewards had been paying attention to his driving this year, he joked: "Maybe it's because I'm black. That's what Ali G says. I don't know."
TAKUMI
neko krivi stjuarte za svoje probleme, a neko gume, bolid, kvachilo ("jao, ne znam sta bi da mi se ugasio bolid na startu, mora da je do bolida, sigurno nije do mene") i kaze da je na 4 od 5 trka bio losiji od timskog kolege jer je imao problema sa bolidom. Pogodite ko je to?![]()
(nečitko)
Koji je tebi klinac? Sto se nisi cuo danas?
Sto si se uhvatio za jedan start?
Frende, skinuo ga u HAIRPIN, i njega i malog...ponavljam, u HAIRPIN, u MONAKO!
TAKUMI
ma da, objasnio je juce, masterclass za ostale :mrgreen: ballroom blitz, nema sta
Vratimo se ozbiljnijim temama: Alfonso se i zvanicno pozdravio od titule i pobjeda, sad cilja na podijume
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/13591355.stm
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks