View Poll Results: Scudetto osvaja

Voters
309. You may not vote on this poll
  • Bari

2 0.65%
  • Bologna

1 0.32%
  • Brescia

2 0.65%
  • Cagliari

1 0.32%
  • Catania

2 0.65%
  • Cesena

4 1.29%
  • Chievo Verona

1 0.32%
  • Fiorentina

6 1.94%
  • Genoa

3 0.97%
  • Internazionale

70 22.65%
  • Juventus

41 13.27%
  • Lazio

50 16.18%
  • Lecce

1 0.32%
  • Milan

73 23.62%
  • Napoli

7 2.27%
  • Palermo

2 0.65%
  • Parma

5 1.62%
  • Roma

32 10.36%
  • Sampdoria

4 1.29%
  • Udinese

2 0.65%
Page 360 of 362 FirstFirst ... 260310350356357358359360361362 LastLast
Results 8,976 to 9,000 of 9040

Thread: Calcio Seria A 2010/2011

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako inter dovede sancheza ni messi vam nece pomoc mrcenici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    pa jes, ali rizik uvijek postoji. tako je bilo i sa kakom, i sa shevom i sa mnogima prije njih. dato im je povjerenje i eksplodirali su. isto tako bilo je promasaja, sjecamo se svi gurkufa, koji je treba da se razvije u igracinu. pato i dalje nije na nivou na kojem su mislili da ce biti nakon onog pocetnog rasturanja. ali dobro mislim da ce i on za 2 3 godine biti nezaustavljiv, na nivou sadasnje ronalda sigurno. samo ako ga povrede bash ne unishte...
    Secate li se kad Pata proglasise za najboljeg igraca svijeta do 20 godina,pa kad je Anceloti reka da je to najbolji igrac kojeg je vidio na trening,pa odma gol na debi.Kad sam ga gleda kad se pojavio mislio sam da ce bit medju nekoliko najboljih svjetskih igraca.od tada su prosle tri godine a sto ti velis jos nije na tom nivou a da moze to da postane sigurno moze.Ima jos vremena on ima samo 21 godinu ali izgleda da je nesto poput Robena osjetljiv.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    ako inter dovede sancheza ni messi vam nece pomoc mrcenici.

dok je vama onaj strucnjak trener, ja se ne brinem ni mrvicu... nati tardi, nati dopo, nati male...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pato je pjesnicki receno pi*cka, kako skace kad mu se priblizi igrac ka da igra u barselonu.
    jes brz i ima sut svaka cast za to, ali kad igrac non stop pazi da ga ko ne povrijedi nema od njega srece.
    prekidi stvarnosti, da nam je leonardo bio od pocetka sezone vi titule gledali nebi ni ove godine. toliko o vama..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    ahahahahahahahaah
    hahahahahahahah dobar si i ja se presmijah svom kiksu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo pise Corriere dello Sport da je mister X Milanov ipak, Bastian Schweinsteiger. Odlicna bi to trgovina bila. Mnogo se imena pominje, bas pojma nemam koga ce dovest tu. Valjalo bi da dodje Fabregas, Schweini ili Hamsik, ali nista se za sad ne zna.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

shvajni nije taj igrac. ima masu prepreka, pocevsi od ugovora koji mu istice 2016... drugo nije ni krilo lijevo, tako da mislim da su to samo nagadjanja medija...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

svajni je jedan sasvim prosjecan igrac - 30 miliona za njega? ako neko ima da plati onda svaka cast.

sto se tice medijskih natpisa od danas do 31.avgusta ce milanov mister X promijeniti ime 100 puta.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milo mi je sto ce Milan trgovat nesto krsteno ove sezone, taman neka dovedu 2-3 extra igraca jer ni CL nije vise tako zanimljiva bez jednog velikog kluba iz calcia kao sto su uvjek imali Milana i Juventusa. Naravno uz dobrog Juventusa i dosta solidnog Napolija i liga ce dosta ojacati..

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Laciale kad si već Primeru stavio pod lock, zašto i ovaj thread ne staviš?
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ceka finale kupa. sad se sjetih

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    Ceka finale kupa. sad se sjetih
    upravo tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    shvajni nije taj igrac. ima masu prepreka, pocevsi od ugovora koji mu istice 2016... drugo nije ni krilo lijevo, tako da mislim da su to samo nagadjanja medija...
    Sve do sad su nagadjanja medija, niko ne zna nista. A oni ne traze lijevo krilo, nego srednjaka koji moze da igra po lijevoj strani. To ti je maltene 3 centralna vezna u liniji, pa taj lijevi, toliko . Mezz'alla, kako bi Italijani rekli.

Quote Originally Posted by laciale View Post
    svajni je jedan sasvim prosjecan igrac - 30 miliona za njega? ako neko ima da plati onda svaka cast.

sto se tice medijskih natpisa od danas do 31.avgusta ce milanov mister X promijeniti ime 100 puta.
    Ne bih se bas slozio da je on samo prosjecan igrac, ali 30 miliona jeste mnogo za njega. Nego, cijeli transfer market je usran zahvaljujuci Realu i City-ju, pa su i nerealne cijene za ocekivati sad.

A nece promijenit ime 100, no i 500 puta. No eto, trudim se da prenosim ta nagadjanja, dako jedno od njih bude tacno
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Dako nocas Inter tresne ovaj Palermo, dobro bi doslo da se uzme taj kup. Sezona poprilicno cudna, mada u sustini nije da sam bas nezadovoljan kad se uzmu u obzir razne okolnosti. Al onakvo ispadanje iz LS od Salkea i porazi od AC Milana su mi vrlo tesko pali.. dogodine se nadam da ce to ic bolje, ali se Inter mora ozbiljno pojacavat ako sto misli da cini (ne samo u narednoj sezoni, nego i na duzi period obzirom da imaju dosta starih igraca).

Za napad citam da su zainteresovani za 3 igraca - Sanceza, Teveza i Agera. Koga god da dovedu, mislim da nema greske. Vjerovatno ce da prodaju Milita i Pandeva, dok su Eto'o i Pazzini dvojac koji sigurno ostaje i dogodine. Uz jednog od ove trojice juznoamerikanaca, bice to jedan od najjacih napadima u Evropi sigurno. Spominje se jos i ime Falkaa iz Porta koji je klasican spic, mada bih rekao da je to skoro identican igrac kao Paco da mislim da nema potrebe za njegovim dovodjenjem (prije bih zapeo za Hulka koji me nenormalno podsjeca na Adrijana iz najboljih dana).

Na sredini im nedostaje neki zadnji vezni (tu su u pregovorima sa Portom oko Fernanda i sa Valensijom oko Banege), kao i jos jedan ofanzivniji tipa Gurkuf il Pastore. Jer ako oce da pucaju opet na LS, treba im jos neko uz Snajdera ko umije sa loptom + opasan je po gol. Posebno kad uzmemo u obzir da Leonardo forsira ofanzivnu igru, a oni na sredini uglavnom imaju igrace koji su pretvrdi. Spominje se i Montolivo koji bi bio OK rjesenje, al meni se cini da njima na sredini treba malo drugaciji tip igraca.

Odbrana je vec posebna prica - centralni bekovi lise Ranokije imaju grdilo godina, Maikon i Cesar se spominju da idu.. vrlo vjerovatno ce vratit Vivijana iz Bolonje, onda Santona i mozda dovedu Krisita. Mada ja bih na lijevog beka ostavio onog japanca Nagatoma, kakva mala masinica. Sigurno jedan od najboljih Interovih igraca u drugom dijelu sezone, posebno pred kraj kad je letio po terenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel' da?
    Švajni je linija tima za sebe.Po meni,gledajući sveukupnu korisnost na terenu,nadmašuje čak i Ćavija.Ako Ronaldo vrijedi tih 95 miliona (a naravno da ne vrijedi) ovaj vrijedi jedno 70.Nažalost,nema šanse da ga vidimo u Milanu.
    Milanu je potreban jedan klasični srednjak ala Fabregas,koji bi bio idealan,ali mislim da ga je nemoguće dovesti,i jedan polušpic.
    Ovaj vezni bi mogao da bude Poli.Samp je ispala,on nema šta više tu da traži,a ima dosta potencijala.Opcije su i Asamoa,Vitsel,Lazari,Akvilani i još par njih.Za polušpica se pominju Hamšik,Pastore,Diego,VdV,Nasri,Ganso,Lamela,ko sve ne.Najvjerovatnije će i jedan i drugi igrač da budu potpuna iznenađenja.
    Bilo kako bilo,ja sam prilično siguran da će ta dva igrača,i to kvalitetna igrača biti dovedena.Sa Meksesom,Taivom,možda i Astorijem u odbrani,već sređenim napadom sa Paloskijem i oporavljenim Pipom,to će biti ekipa koja na megdan može da izađe svakome,pa i Barsi.
    Last edited by Need2rock; 29-05-11 at 17:34.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Po meni,gledajući sveukupnu korisnost na terenu,nadmašuje čak i Ćavija.
    Cavi je najbolji vezni igrac danasnjice. Onda ide Iniesta, pa Snajder i Fabregas, malo slobodnih mjesta i tek onda mozemo da pricamo o ostalima ukljucujuci Svajnstajgera. Ali je igracina, taj koji je rekao da je to prosjecan igrac je lupio moram priznat..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uf nemoj vishe da te zamolim, gledash li ti ova Svetska prvenstva, LS i mozda nekad koji mech Bundeslige osim te Barselone i Lacija? ako ti je Svajni prosjecan igrach i ako je za njega malo dat 30 miliona... n/c.

Hokuto ti je dolje objasnio par stvari, Svajni mi je predobar igrac i savrshen za sredinu ali nama vishe treba neki iskljuchivi mag iza spiceva da igra jer fizikalaca i polu fizikalaca imamo dosta.
    Za Svajnija je realna cijena 30 miliona dok bi se ovima parashima moga prodat i za 40+ milki.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

e izvinite zbog moje procjene, nece mi se vise ponovit. vazno je da je bolji od cavija...aoooo.

ja sam rekao moje misljenje a vi vase - mozemo do sjutra ovako. gledao sam bajerna u LS ove sezone (bundes ligu ne pratim) i ne vidjeh nidje taj extra talenat a jos manje kako "drzi neku liniju"... vjerovatno su mi promakle te njegove super igre ...mada u paru sa boatnegom bi bili najbolji veznjaci na svijetu. tu nema dileme.
    milanisti, nastavite da "objasnjavate" neke stvari izmedju sebe, meni ne morate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Švajni je linija tima za sebe.Po meni,gledajući sveukupnu korisnost na terenu,nadmašuje čak i Ćavija.
    Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Cavi je najbolji vezni igrac danasnjice. Onda ide Iniesta, pa Snajder i Fabregas, malo slobodnih mjesta i tek onda mozemo da pricamo o ostalima ukljucujuci Svajnstajgera. Ali je igracina, taj koji je rekao da je to prosjecan igrac je lupio moram priznat..
    Objasnio ti je Mitro umjesto mene Need2Rock. Svajni je strasan igrac ali su Xavi, Iniesta, Snajder i Fabregas ipak bolji od njega. Mislim da je on pravi igrac za Milan

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

inter vodi 1-0 na poluvremenu. eto strijelac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cestitke navijacima intera na osvojenom kupu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oce li mi objasnit ko kakva je ovo igra intera, i kakvo je ovo sudjenje bilo? svaka cast na trofeju, ali nocas su ovo izvukli srecnije no pametnije, uz pomoc sudija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva atmosfera na Olimpiku...jos jedan trofej u vitrinama Nek igraci dobro odmore preko ljeta, i uz par pametnih pojacanja opet idemo na sve trofeje !!!

Thanks Thanks Given 
    3,012
    Thanks Thanks Received 
    3,647
    Thanked in
    1,651 Posts

A eto, bolje i taj, kad vec ne mozete ovaj veci... Cestitke!
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Palermo igrao, Inter golove davao. Inter je uzasno igrao, ali Sneijder i Eto'o maestralni, i to ti je to. Sudija uzasan. Ostetio i jedne i druge.
    DICIOTTO

Page 360 of 362 FirstFirst ... 260310350356357358359360361362 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)