Inler mi je pravi igrac za Inter
jos samo da se zove inter
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Inler bi dobar bio, ali isto bih radije Hamsika.
DICIOTTO
Inler mi je pravi igrac za Inter
jos samo da se zove inter
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Last edited by CurvaNord; 26-05-11 at 18:17.
Udineze ce se iduce sezone provest kao Samp ove,samo eto ostat ce u ligi...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Miguel Angel Gil Marin predsednik
Atletica:
Kun Aguero neće preći u Real Madrid iz prostog razloga što je Real naš najveći rival a i prelazak Kuna bi povredio i mene i navijače Atletica".Generalni direktor Atletica Gil Marin izjavio je za španski list Marca. kako Aguero neće nositi dres Reala u sledećoj sezoni.Ne igrajte se sa našim najvećim gradskim rivalom jer to boli naše pristalice. Nisam nikada dobio nijednu ponudu od Reala za Kuna a i sam Perez mi je rekao da im Kun nije u planovima. Jedina ponuda stigla je od Juventusa i ja sam već o tome razgovarao sa Beppeom Marottom".Dakle jedina zvanična ponuda je od Juventusa a na pitanje o tome sta misli o odlasku Aguera Gil Marin odgovara.Ne mislim da je izbor Aguera da ode zato što Atletico ne igra Ligu Šampiona. I Juventus takodje neće igrati Ligu Šampiona tako da odluka Aguera nema nikakve veze sa igranjem u najelitnijem takmičenju"
Ako striko Fester i striko Silvio daju 30 milki za Hamshika ja cu q... da okinem...
Tako jednostavno ne posluju + Hamshik je u vr' glave 20 milki i ni centa preko...shta onda Kavani treba da bude 60 a kao Kaka?A Pastore 55?
Kako ne samo neka se nada onaj gazda da ce uzet te pare za njih, jedino ako se Naftashi ukuljuche u prichu oko njih pa od njih da ochekuje da prospu josh malo para kad vec ne znaju dje ce sa njima...
Nego stvarno sad fali jedan extra srednjak tako da ako ce vec da se keshira neka se iskeshira taj Fabregas, jer treba pravi mag sad kad nema Pirla, ovo ostalo su vishe fizikalci MVB, Boateng, Gatuzo, Ambro, Flamini, Seedorf mozhe da igra na mjesto Pirla ali ne mosh gatat kad se njemu igra kad je raspolozhen kad je motivisan ipak je to 35-6 godina...
Zanima me shta ce Celzi da radi sad, najavljena je ona chistka josh prije eto se nepravedno pochelo od trenera, pa ochekujem da prodaju Drogbu i Anjelku mogu slobodno i Kalua i Maludu onoga kukavca od Benajuna ono pilece krilce i onda neka pljune pare za dostojne zamjene, a nije da ih nema !
Last edited by Tz-ObeLiX; 27-05-11 at 01:51.
Senad Lulic bosanski reprezentativac u Lacio. Bek je, samo ne znam lijevi ili desni![]()
Tako je. Nema sanse da Udineze, cak iako proda 2-3 igraca, moze proc' ka' Sampdorija. Ako prihvate ponudu Intera: Mariga + kesh + 2 igraca iz omladinske skole Intera + na pozajmicu Kutinjo ili cak i Santon na pozajmicu...to je opet ozbiljna ekipa, veoma ozbiljna ekipa sa igracima koji uz standardne igre mogu eksplodirati. Dje Di Natale u ovim godinama da podje nedje...tesko...ostaje taj u Udinama do kraja 99%.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Inler izgleda ipak u Juve, ali mora da se ozvanici. 4 godine ugovor, 2.5 po sezoni. Marotta putuje za 3-4 dana u Udine da im iskesira 15 miliona.
Sredina sa Pirlom i Inlerom vec lici na nesto.
Krivo mi je ako Marchisio izgubi mjesto u startnoj postavi, ali zdrava konkurencija nije na odmet.
Last edited by Albatros; 27-05-11 at 23:06.
objektivno taj inler i nije neka klasa tipa juve, milan, inter.. no eto slabo trziste cini svoje valjda![]()
zakljujaj i ovo laciale. sad mozes slobodne sve lige zakljucati jer nema sto vise bez o transferima pricati
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
evo najjnovija vijest da je X igrac o kojem galliani i raiola pricaju u stvari samir nasri. i eto bash kao shto je zio rekao, to je igrac kojeg niko do sad nije pomenuo. ugovor mu istice sledece ljeto, odbio je novi sa arsenalom, a wenger ne zeli da ga proda direktnim konkurentima u engleskoj. igra ofanzivno lijevo, igrac sredine koji cesto daje gol ( 17 golova prosle sezone ), bash ono shto je i allegri pricao. Cak je jednom prilikom i rekao da je X covjek argentinac ili francuz, u shta se ponovo nasri savrseno uklapa. 24 godine, veliki talenat, mada ne znam koliko je fizicki spreman za italijansku ligu. Menadzer mu je italijan, inace isti lik koji je gurkufa doveo u milan. raiola je poslednjih mjeseci cesto isao u englesku, uvijek "zbog balotellija" ali izgleda da je usput u londonu zavrsavao neshto mnogo vaznije za milan.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
A sto je to italijanska liga fizicki teza od engleske?
Nasri je samo takva igrachina,i legao bi svakoj ekipi sto se toga tice![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
galliani i allegri danas u londonu, gosti barselone za finale. sigurno ce danas biti nekih sastanaka... nidje po internetu skoro i dalje nema povezivanja nasrija sa milanom, ali po forumima se pretpostavlja da je on taj x covjek, iako svi tvrde da je taj francuz riberi... shto se mene tice uvijek bi radije nasrija nego riberija, ali eto vidjecemo...
Nasri bi vi pa ka kec na desetku.
Nasri je igracina i po. On je mozda i najbolji trequartista kojeg mogu dovest trenutno. Ako on dodje na to mjesto, odlicno. Inace, engleska liga je fizickija od italijanske masu, tako da za to nemamo sto brinut. U Italiju se sviraju faulovi koji se nikad ne bi svirali u Engleskoj. I samo znamo kakve povrede samo igraci zaradjuju kad igraju u Premier ligu![]()
DICIOTTO
Shto se snage tiche tu se ne mozhe pogrijeshit sa igrachima iz engleske... Eno mucheni chamakh nije mogao odigrati pola sezone zbog prejakog tempa... Vidjeli smo boatenga i flaminija, trche kao navidani... Ako nasri dodje, ja bih doveo josh jednog trkacha pozadi, i to je kompletan tim... Mozhda asamoa...
#fakenews
ne znam, ja sam siguran da je on plan gallianijev, ili mozda i menez, u zamjenu za borijela i doplatu. takodje je francuz igra na slicnoj poziciji, i ima karakteristike koje se traze...
Milan treba da dovodi samo top klasu a ne da ceka neke igrace oce li proradit nece li
pa jes, ali rizik uvijek postoji. tako je bilo i sa kakom, i sa shevom i sa mnogima prije njih. dato im je povjerenje i eksplodirali su. isto tako bilo je promasaja, sjecamo se svi gurkufa, koji je trebao da se razvije u igracinu. pato i dalje nije na nivou na kojem su mislili da ce biti nakon onog pocetnog rasturanja. ali dobro mislim da ce i on za 2 3 godine biti nezaustavljiv, na nivou sadasnje ronalda sigurno. samo ako ga povrede bash ne unishte...
Last edited by Prekidi_stvarnosti; 28-05-11 at 14:19.
Nasri i Milan,odlicna kombinacija..Ako ga upecate sve 'nogama u guzicu'![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks